+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Az égiek begyújtják a rakétákat, legyen egy rövidtávú terved és fókuszálj tűpontosan a célodra, mert kihegyezett célra tartás nélkül pusztító energiák is felszabadulhatnak most körülötted.

A Halakban kóválygó irányt vesztett szédelgése után a Mars is átlép a Kosba a Vénuszt és a Jupitert követve.

A Mars a Kosban nagyon jól érzi magát, hiszen a Kosok uralkodó bolygója a Mars. A Mars energiáitól olyanok robbanékonyak, elszántak, kezdeményezők, aktívak, sugárzók energikusak, önbizalommal telítettek, önteltek, aggálytalanok, impulzívak, lelkesek, lelkierővel telítettek, szókimondók, bántók, és rettentő türelmetlenek a Kosok.

Ez az időszak a rövid távú, gyors tempót és nagy erőbedobást igénylő feladatok, projektek sikerének kedvez. Csinálj magadnak valamilyen aktív cselekvést igénylő rövidtávú tervet, tennivalót míg a Mars a Kosban jár, hogy megfelelő módon tudd hasznosítani az életedben a fent felsoroltakat. Mert a Mars a Kosban, olyan mint egy hiperaktív gyerek, ha kellőképp le van fárasztva, számára érdekes feladatokkal, akkor béke és nyugalom van, de ha a Mars nem kap elég tennivalót, akkor önfeledt és kontrollálatlan pusztításba kezd a felesleges energiái levezetéséért.

Ha jó helyen és jól használod a Mars energiáit, azt abból fogod észrevenni, hogy a legerősebb energiákat, a legerősebb akaratot, tettvágyat, a legnagyobb erőt fogod tudni mozgósítani magadban, akár saját magad, akár mások érdekében. Az önérvényesítésed, harciasságod, eredményeket és nem konfliktusokat generál majd.

Ha nem jó helyeken és egészségtelen módon áramoltatod az életedben a Mars energiáit ebben az időszakban, azt is fel fogod ismerni, mégpedig arról, hogy azt érzed, mindennap egy taposóaknákkal telített háborús mező. Ahol minden ellened van és állandó harci készültségben kell lenned az érdekeid védelmezése miatt, akár erőszak árán is.

– Az Energiamező, Sándor Zsuzsi asztrológus

„… Ahogy Stephen Arroyo A horoszkóp értelmezése című könyvében írja…. A Mars a Kosban – értelmezési iránymutatás: Önérvényesítése versengő szellemű, közvetlen, türelmetlen. Összpontosított fizikai energiát irányít az új élményekbe. Sok esetben új vállalkozások és/vagy technikai újítások iránti érzékével tűnik ki. Belülről fakadó tettvágya erősen átsugárzik vágyaiba is. Az akadályokkal farkasszemet néz. Nyughatatlan természete esetleg veszélybe sodorhatja a sikerességét. Cselekedeteit kezdeményezőkészség, akaraterő és fáradhatatlanság jellemzi. A dolgok lényegét intuitíven ragadja meg. ….”

A Mars szimbólum lényegét Brigitte Hamann – A tizenkét archetípus című könyvéből idézem:

A Marsot legtöbbször felfegyverzett férfiként vagy hadistenként ábrázolják, kezében karddal. Ez elárul valamit asztrológiai szimbólumáról is: A szellem köréből a konfliktus nyila mutat ki. A nyíl energiát, aktivitást is jelképez, amely a marsikus princípium alapja. Valami teljes erőből akar kitörni, meg akarja valósítani magát, ki akar emelkedni, és különbözni akar a kör egységétől, ami minden dolog egységét jelképezi. Mivel a nyíl a keresztből (anyag) származik, a Mars szimbólumot a következőképpen is meghatározhatjuk: a szellem (kör) kimozdító erőt ad az anyagnak (kereszt ill. nyíl). A Marshoz tartozik a vas, mint fém. A vas az erő, tartás, hajlíthatatlanság ősi szimbóluma. Vasból készülnek szerszámok és fegyverek, amelyek a harc marsikus világában nélkülözhetetlenek. A Mars az állandó összeütközések, hódítások és ezzel a győzelem és dicsőség terepének tekinti a világot. A Mars ábrázolja a kozmosz energiaközpontját. Az emberi akarat és ösztönösség jelképe is. Szimbólumában benne van az a gondolat, hogy az anyag keresztje (átalakult nyíllá) a szellem körét terheli; tehát a bennünk lévő Mars princípium hajtóereje által vagyunk a testhez és az anyag világához kötve. A Mars tud teremtő, aktiváló, cselekvő lenni, arra ösztönözni, hogy lépjünk ki és kezdjünk bele egy dologba – és tud destruktív, szétzúzó, erőszakos is lenni. Meghatározása két pólus között húzódik: az egészséges túléléshez szükséges agresszivitás, amely segít, hogy megvédjük jogainkat és a túlélési harc különböző szintjein megfeleljünk – és az erőszak és pusztítás agresszivitása között, amely p1. a háborúkban, de az egyéni életben is megnyilvánulhat. A Mars testi feszültséget szimbolizál, a „nagy ugrás” előtt összegyűjtött erőt, a belső készenléti állapotot és a cselekvési vágyat. A Marsban lévő hajtóerő külsőleg megvalósító erőként jelenik meg.

Sándor Zsuzsi horoszkóp elemzés

Share This