+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Lélekgyógyászat

Spirituális beszédterápia

Miért és hogyan tud segíteni a lélekgyógyászat?

Napjainkban egyre több a stresszforrás, az inger, a felesleges információ és a halmozott mértékű tennivaló a mindennapokban. És egyre kevesebb az idő amit a rokonainkkal, ismerőseinkkel, barátainkkal tölthetünk, emiatt át is alakult az emberi kapcsolataink minősége és az együtt töltött idő tartalma is. És az eddig leírtaknál, még ennél is kevesebb idő jut mindenkinek saját magára, azaz a minőségi Én időre. Pedig a lelkünk szinte változatlanul olyan „huzalozással” működik mint, ötven vagy száz évvel ezelőtt. Emiatt a felgyorsult létállapot miatt, szinte nincs olyan ember aki ne bajlódna a lelke a szelleme és jelenben való stabil részvétel közötti egyensúly ingadozással, vagy erőteljes kibillenéssel, amelynek a helyreállításához kérhetjük a lélekgyógyász segítségét. Mindannyian a 21. század, élet zsonglőrei vagyunk, ami folyamatos frusztrációkat és lelki blokkokat okoz.

Ez a technika, a lélekgyógyászat, abban lehet a szolgálatodra, hogy a segítségemmel, a leghatékonyabb és legrövidebb idő alatt tudd helyre állítani magadnak a test, lélek, szellem, és a jelenben való részvételed egyensúlyát.

Hogy is működik mindez a gyakorlatban? Kérdések és válaszok azaz, lélekgyógyászat, kommunikációs stresszoldás, blokkoldás, vezetett, asszertív beszélgetéssel.
Személyiség analízis, önismeret, életút tanácsadás, elengedés, átformálás, formálódás, lélek és szellem építés, lélek és szellem szépítés és egészséges egyensúly teremtés.

Néhány gyakorlati példa, hogy milyen általános kérdésekkel keresnek meg, a lélekgyógyászattal kapcsolatban

Mi az oka a párkapcsolatomban ...... dolognak?

Nem tudom magam definiálni érzelmileg, egzisztenciálisan, karrier szempontjából.

Elfogadjam-e a felkínált álláslehetőséget?

Mi az oka a sorozatos kudarcaimnak az élet ..... területén?

Visszatérő negatív gondolataim, érzéseim, félelmeim vannak, és nem tudok velük mit kezdeni.

Túl sokat veszek magamra érzelmileg a munkahelyi környezetemből, mit tehetnék?

Nem is tudom igazán jól megfogalmazni, hogy miért, de van bennem állandó szorongás érzés..., mit tehetnék?

Miben rejlik a  lényege a lélekgyógyászatnak?

 

Kérdezz – felelek, lélekgyógyászat, vezetett kommunikációs blokkoldás, az életeddel kapcsolatos elakadások kibogozása a kiinduló pontokig, ezeknek a kiinduló pontoknak az oldása, felülírása, új energiakörök létrehozása és azok stabilizálása.

A kérdések lényegi tartalmát, minden esetben aprólékosan elemeire és okaira szétboncolok a kérdező segítségével. Majd a megfelelő módon megfogalmazva, lényegi részletességgel feltett kérdésekkel juttatom el a vendégemet a saját, tiszta válaszaihoz.  A vezetett, asszertív kommunikáció segítséggel – a kérdező erőszakmentes önérvényesítését szem előtt tartva – jutunk el közösen a kérdések feltevéséhez, és a válaszok megértéséhez.

Hogy néz ki a gyakorlatban a lélekgyógyászat?

Olyan, mint amikor egy baráttal vagy bizalmasoddal jó alaposan kibeszélgeted magad, kívülről legalábbis ennyi érzékelhető az egész folyamatból.

Ami a beszélgetés mögött zajlik az a  tudataltiddal, a felsőbb éneddel, lelki-vezetőddel való kommunikáció, a kollektív tudatból és tudatalattiból informálódva. A kérdésedre, kérdéseidre, konkrét válaszokat és megoldási lehetőségeket kapsz lényegében saját magadtól, az általam feltett kérdések és a kontrollált beszélgetés segítségével. Én, a kérdések pontos és célratörő megfogalmazásában és a válaszok tolmácsolásában segítek neked.

Hogy néz ki a gyakorlatban a lélekgyógyászat?

Másfél órás irányított beszélgetés, személyesen, skypeon, messengeren, telefonon, vagy viberen, a lelked gyógyítása egy speciális analitikai módszerrel.

 

Share This