+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Szolgáltatások és árak

Asztrológia

Születési horoszkópkészítés, születési időpont pontosítással, általános elemzés, és személyiség ábrázolás. (≈ 60 perc )

Éves személyre szabott horoszkópkészítés és általános elemzés, mindig az aktuális születésnap előtt kb. egy hónappal ajánlott.  (≈ 60 perc)

Éves horoszkóp készítés egy adott életterülettel vagy kérdéssel kapcsolatban, mindig az aktuális születésnap előtt kb. egy hónappal ajánlott. (≈ 60 perc)

Aktuális kérdésekkel, életeseményekkel kapcsolatos horoszkópkészítés.  (≈ 60 perc)

15.000 Ft

Számmisztika

Személyiség és névelemzés, névváltoztatás, önismereti alapelemzés, személyiség ábrázolás, életútelemzés, időelemzés az életút feladatok ideális megvalósításához.

(≈ 60 perc)

15.000 Ft

Spirituális kommunikációs Stresszoldás

Blokkoldás a kérdéses életterületeken, az elakadások analizálása és az okok feltárása, oldása,  célzott és vezetett asszertív kommunikációval. A Stúdióban vagy online. (≈ 60 perc)

15.000 Ft

Kártyavetés

Tarot, Symbolon, Angyalkártya. (≈ 60 perc)

15.000 Ft

Ásványmesék angyalszárnyakon 

Egyedi ásványkarkötő, teljes energetikát elemezve – ásványmesés égi üzenettel. Ez, teljesen a személy egyéniségére készül, az ásványmese mindig valami olyan információt tartalmaz, ami segíti őt az életútján. Teljesen egyedi minden mese, fentről kapom az üzenteket, ahogy ráhangolódok az emberre energetikailag. Készítési idő: 1 – 4 hét, díszcsomagolásban.

15.000 – 25.000 Ft

További szolgáltatások

Adomány, felajánlás alapú konzultáció

asztrológia – horoszkóp készítés,  születési időpont pontosítás, számmisztika – névelemzés, névválasztás, névváltoztatás, személyiségelemzés, kommunikációs stresszoldás, vagy LágyÉrintés kranioszakrális stresszoldó kezelés a kezelés (várólistás, minden pénteken egy személy részére, kizárólag a stúdióban, vagy skype-on, viberen, messengeren)

i

Díjmentes, ingyenes konzultáció

asztrológia – horoszkópkészítés, születési időpont pontosítás, számmisztika – névelemzés, névválasztás, névváltoztatás, személyiségelemzés, kommunikációs stresszoldás, vagy LágyÉrintés kranioszakrális stresszoldó kezelés (várólistás, minden hónap utolsó péntekén egy személy részére, kizárólag a stúdióban vagy skype-on, viberen, messengeren)

Ajándékutalvány

Szolgáltatásaim bármelyikét adhatod ajándékba, utalvány formájában is. A részletekkel kapcsolatban keress bátran, az elérhetőségeim bármelyikén.

Share This