+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Asztrológia

Horoszkóp készítés

Annyira örülök, hogy ide kattintottál, mert ezek szerint keresed, kutatod a válaszokat az asztrológiával kapcsolatban.

Ha jártál már asztrológusnál, akkor talán sejted vagy tudod, hogy mi mindenre lehet használni ezt a csodálatos és varázslatos szimbólum rendszert, amit az európai hagyományok, a Krisztus előtti 8. századból eredeztetnek.

Ha nem jártál még asztrológusnál, akkor írok neked néhány gondolatot arról, hogy miért érdemes konzultálnunk, miért érdemes megismerned az asztrológia nyelvén és üzenetin keresztül önmagad és az életed kínálta lehetőségeket.

Az asztrológia nagyon sokrétű, de minden esetben, minden konzultáció alkalmával egy dolog azonos.

Mégpedig az, hogy a lehetőségek és az irányok tárházát mutatja meg neked ez az empirikus tudomány, ha megtisztelsz a bizalmaddal, hogy tolmácsoljam számodra az energiák és szimbólumok jelentését, amik hatással vannak az életedre és a mindennapjaidra.

Az alapvetően magaddal hozott születési lehetőségektől, az időszakosan aktuális tennivalókig.

heti horoszkóp

Éves asztrológiai elemzés

Minden esetben a születésnapod előtt pár héttel ajánlott, hogy felkészülve tudd kezdeni a rád váró, új, személyes évedet. Képletesen, úgy tud a segítségedre lenni az éves asztrológiai elemzés, mint amikor utazás előtt megnézed az adott ország időjárás előrejelzését, hogy milyen holmikat pakolj a bőröndödbe az útra.

Párkapcsolati horoszkóp

Ez is a best of kategória, és ezt is csak pontosított képletből, ez esetben képletekből alkalmazom. A párkapcsolati elemzésnél van nálam egy szigorú etikai szabály, miszerint nem nyitok meg névvel és pontosított idővel képletet, a tulajdonosa belegyezése nélkül. Kizárólag, szellemileg érett és felelősségteljes emberekkel vagyok hajlandó dolgozni. Olyan párokkal, akik mindketten tisztában vannak azzal, hogy az asztrológia tolmácsolásával kapnak iránymutatást a párkapcsolatukat illetően és tudatos együttműködéssel vannak jelen. Ez nem azt jelenti, hogy mindkettőjüknek jelen kell lennie a konzultációnál, de arról mindkét félnek tudnia kell, hogy a tolmácsolás kettejükre vonatkozóan történik.

Többfajta módszerrel közelíthetjük meg a kérdéseidre a válaszadást.

Születési horoszkóp készítés

Ezt a fajta asztrológiai elemzést minden esetben a születési időpont pontosításával kezdem. Kizárólag az általam pontosított születési képletről vagyok hivatott beszélni.

Az asztrológusok körében a sajátkezű pontosítás hasonló, mint más szakmákban a saját „szent munkaeszköz” használata. (pl: szakácsoknál a kés, fodrászoknál – szabászoknál az olló, online szakembereknél a saját digitális eszközök, stb. )

A születési horoszkópodból, szakmai nyelven, a radixodból rengeteg információt kapsz egy konzultáció során. A személyiséged teljes ábrázolását, az életterületeid részletes bemutatását, hogy hol, milyen energiák hatnak rád, mi az ami valóban a Te utad és mi az amit a családi és társadalmi elvárások miatt mozgatsz csupán. Hogy hol vannak feltáruló lehetőségeid, hogy milyen muníciót kaptál az életedhez és milyen úton tudod a leg kiegyensúlyozottabb és legboldogabb  életet megteremteni magadnak.

Születési idő pontosítása

Ahogy azt feljebb írtam, ez az egyik legfontosabb része egy asztrológus munkájának. Természetesen, e nélkül is lehet dolgozni, de a rád hatással bíró események igazán pontos beazonosításához, és a rád váró élethelyzetek leg szűkebb tartományú körvonalazásához, véleményem szerint elengedhetetlen a születési idő pontosítása.

Időszakos asztrológiai előrejelzés

Nézhetünk tendenciákat is egy pontosított születési képletből. Általános témák, pl: ingatlan adás – vétel, munkahely váltás, élet krízis várható alakulása, utazás, házasságkötés időpontja, vagy épp a válás kedvező időzítése, gyerekvállalással kapcsolatos energiák, lényegében bármilyen élet hozta szituációval kapcsolatban, ahol szükség van némi segítségre, támogatásra, iránymutatásra.

Kérdőhoroszkóp

Ez, az egyik személyes kedvencem! Azoknak ajánlom, akik a hatékonyság hívei, akik mindig a ragtapaszt mindig gyorsan rántják le a bőrükről. Ez az asztrológiai módszer nem finomkodik, konkrét a kérdésre – konkrét választ ad. Az pedig már a kérdezőre van bízva, hogy mit kezd az információval. Bármilyen kérdést fel lehet tenni, tényleg csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.

Babahoroszkóp

A babahoroszkóp, az örök sláger! Még mielőtt bárki azt gondolja, hogy kap egy pontos leírást, miszerint ügyvéd, orvos, tudós, szuper – hiper zseni csoda, lesz e kis porontyból az téved! Mindezt, majd a kis poronty eldönti, hogy mekkora ívet húz a lehetőségei tárházából az élet nevű színpadon. Addig is, amíg cseperedik a gyermek, a babahoroszkóp segítségével egy „használati útmutatót” kapnak a szülők azzal kapcsolatban, hogy miképp tudják Ők a legjobban támogatni a gyermeket, hogy ne egy frusztrált, apa – anya elvárásait és álmait beteljesíteni akaró, transzgenerációs negatív mintákat cipelő, frusztrált lelki roncs cseperedjen a családi fészekben.

Szenvedélyesen szeretem a hivatásomat!

Engedd meg, hogy egy személyes gondolatsorral búcsúzzak most Tőled összefoglalva, hogy számomra mit is jelent az asztrológia, bízva abban, hogy találkozunk a kellő helyen és időben.

Szenvedélyesen szeretem a hivatásomat! Életem első felében rengeteg fajta munkát kipróbáltam. Az első húsz, munkával töltött minden egyes évében többször feltettem magamnak a kérdést: „Ez lenne az élet?” Addig- addig faggattam a bennem élő lelket, míg rátaláltam arra, hogy számomra mit is jelent hasznosnak lenni, értéket adni és értéket közvetíteni a világban. Imádom, amikor egy asztrológiai képlet elkezd beszélni hozzám, és én, az a csatorna lehetek, aki átadja a szükséges információkat a képlet tulajdonosának, hogy Ő is megtalálja az adott kérdéseire a válaszait.

Sándor Zsuzsi asztrológus
Share This