+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

A Holdistennők  sorozatomon kívül, amiatt írok most külön is az újhold energiáiról mert erőteljes kettősség rajzolódik az energiamezőben.

Amiről a Bika újhold és az azt követő két hét alapvetően szólna, az a megtartás, leltározás, begyűjtés, értékrendező elvek, hagyományok ápolása, örökségeink kezelése, és a birtokunkban lévő összes kézzel és tulajdoni lappal fogható vagyonának tudatosítása, számba vevése és a mindebben való örömteli gyönyörködés és elégedettség megélésnek ideje lenne.

De, most az újhold egy extra égi jelenséget is tartogat a számunkra, mégpedig a Halakban hetek óta tartó bolygófelvonulásának (Mars, Vénusz, Jupiter, Neptunusz) két szereplője a Vénusz (a kis szerencse bolygója) és a Jupiter ( a nagy szerencse bolygója) közreműködéséről és együttállásáról van szó.

Némi kettősség jelentkezhet bennünk emiatt, az újholdat megelőző és az azt követő napokon, mert a Bika – Nap  és Hold  fixáló, megtartó, birtokló, begyűjtő energiái és a Halak – Jupiter és Vénusz, áradó, adakozó, kapcsolódni vágyó és megmentő attitűdje az ellentétek vonzásában mozgatja az életünket.

A rendezvényeknek, az emberi kapcsolatok kedvező alakulásának, a társasági összejövetelnek nagyon kedvez most az újhold energiája, minden most beköszönő új, vagy meglévő kapcsolat minőségi, harmonikus, megoldó, együttműködő energiát kap. Aki most új kapcsolatként kerül az utadba, az objektivitásod megtartva, érdemes rá kiemelten odafigyelned. A nagy találkozások ideje ez, minden tekintetben. Légy nyitott, kedves, és mosolygós, mert első benyomást, csak egyszer tehet az ember! Jobb döntéskhez a számmisztikát is segítségül kérheted.

Ha tudatosan szemléled magad és az életed eseményeit ezekben a napokban, akkor ügyesen szét tudod majd válogatni, hogy mi a realitás, és a mi a vágyaid halmazába tartozó dolgok az életedben. Hogy mid van, és amid van, mindaz mekkora értéket képvisel, és mi az, ami felé törekszel. Ha mindezzel megvagy, megóvhatod most magad felesleges kiadásoktól, felesleges érzelmi kilengésektől, mert várhatóan erős hajlandóságot, késztetést fogsz érezni, hogy kicsit tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér. A Neptunusz miatt az önámítás kérdése is beléphet a képbe, az anyagi kérdéseket, az érzelmi kapcsolataidat, és a hedonizmust illetően. Párkapcsolati kérdésekben ez az égi állás a partner idezilálásra, piedesztálra emelésére sarkallhat, ne hagyd mindezt, mert a rózsaszín vattacukorálom, fizikai síkon a kezeid között csak egy ragacsos masszává olvad. Ételek, italok, és egyéb földi finomságok ….., hát, maradjunk annyiban, hogy ez most nem a diétának, a fogyókúrának, és a böjtölésnek kedvező időszak.

Akikre erősebb hatással lesz a mostani újhold, azok a Bikák, Szüzek, Bakok, Rákok, Skorpiók, Halak, de a többiek sem maradnak ki a jóból 🙂

A születési képletedben a Hold állása a második legfontosabb jelölő, ha Bika holdad van, akkor az alábbi tulajdonságok jellemzőek rád: Stabil, hűséges, kitartó, állhatatos, esztétikus, harmonikus, biztonságra törekvő, anyagias, földhözragadt, kevésbé lelkizős, érzéki, elkötelezett.

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens,  ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen, az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás.

 

Sándor Zsuzsi – asztrológus 

 

#fogyóhold #holdhoroszkóp #hold #ujhold #sandorzsuzsannailona #azenergiamező #sándorzsuzsi #asztrológus #spiritudat #spirituálistudatosság

#numerológus #asztrológus #azenergiamező #spirituálistudatosság #csillagjegyek #zodiac

#horoszkóp #személyiségelemzés

#sorselemzés #személyiségfejlesztés #önismeret #tudatosság #tudatosnő #holisztikusszemlélet #párkapcsolatielemzés #szinasztria #kapcsolatielemzés #énidő #születésiképlet #horoszkópelemzés

 

 

 

Share This