+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok Csillagok

 

Holdistennők sorozat

 Újhold a Bikában

Az újhold üzente: A matéria, a tulajdon, az értékek újholdja. Őrizd, védd, tervezd a későbbi befektetéseid, bánj vele felelősségteljesen, gondozd, ápold, és ossz be takarékosan mindent amit a magadénak tudsz a föld javakból.

 1. lap Vénusz fehér istennő, kinek mottója az, hogy ; – Egy kicsi a kedvencedből, jól fog esni! Élj, hódíts, szeress, csalfa vágyaid sem elítélendők, ha tisztában vagy, és hajlandó vagy megfizetni az árát! Élvezd a pillanatot, de jusson eszedbe az örök törvény, a kiegyenlítődés törvénye, semmit nem kaphatsz meg ingyen, mindennek megvan az ára.

 2. lap A Bika, a fix föld energiát áramoltatja, ezért a mostani föld minőségű újhold arról mesél nekünk, hogy adj hálát minden kemény munkával és szerencsés módon megszerzett javadért. Vedd számba, hogy mi mindened van, készíts leltárt és élvezd a megtartás erejét.

 3. lap A Kő mottója ; – Ragaszkodom a járt úthoz. A hagyományok a tradíciók a generációkon átörökített valódi értékek és tulajdonok a történelmünk fontos részét alkotják. Most, nem akarj megválni semmitől, most éld a tradíciók varázsát, a családi örökségek értékeit. Fókuszálj a hagyományokból származó értékeidre és ragaszkodj ahhoz, ami a Tiéd.

  Sándor Zsuzsi asztrológus

Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop, a Hold jóslatai.

 #újhold #holdhoroszkóp #hold #ujhold #bika #taurus #newmoon #zoodiac #csillagjegyek #asztrológia #sandorzsuzsannailona #sándorzsuzsi #azenergiamező #asztrológus #horoszkóp #numerológus #spirituálistudatosság #spiritudat #holisztikusszemlélet #sorselemzés #személyiségfejlesztés #önismeret #tudatosság #tudatosnő #énidő #horoscope #személyiségelemzés #születésiképlet #horoszkópelemzés #mindfull

 Sándor Zsuzsi – Horoszkóp készítés

 

 

Share This