+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Számmisztika

Numerológia

Asztrológia és/vagy Számmisztika?

Ez a két empirikus, tehát megfigyeléseken alapuló tudományág, a numerológia, vagyis számmisztika, és az asztrológia, kéz a kézben járnak.  Nagyon találónak érzem, azt a megfogalmazást, miszerint, a számmisztika az asztrológia kistestvére.

A számmisztika rendszerének rendkívül leegyszerűsített felépítése

Minden betűnek A - Z ig, megvan egy számhoz köthető rezgése 1-9 ig.

Minden számnak 1-9 ig, és a három mesterszámnak, ami a 11/2 - 22/4 - 33/6 - megvan egy bolygóhoz köthető tulajdonság halmaza.

Minden bolygót amit a számmisztika tudománya használ, egy, vagy, maximum két csillagjegyhez rendel az asztrológia.

Miként fordíthatod a javadra amit egy névelemzés és teljes személyiségelemzés, személyiségábrázolás ad a számmisztika módszerével?

Az embernek harmóniában kell élnie önnön természetével.

Ehhez előbb meg kell ismernie önmagát,

majd a felismert igazságokhoz kell igazítania az életét.

Mit szólna például egy vegetáriánus tigrishez?

Nyilván azt mondaná, hogy csapnivaló egy tigris ez.

/Carl Gustav Jung/

számmisztika

Hogyan lehet hasznosítani a számmisztikát?

Önismeret

Az önismeret és a tudatosság, a belső békének és boldogságnak az alapja. Egy születési dátum és névelemzés feltárja a teljes személyiséget, annak minden árnyalatát, rávilágít a készségekre, a tehetségre, tálentumra, a hiányosságokra, és az elsajátítandókra. A számmisztika segítségével végzett személyiség analízis, segít megérteni önmagadat, és ha már érted önmagad nagyot léphetsz a teljes önelfogadás, és önmagad boldog, kiegyensúlyozott, sikeres kiteljesítése felé. Kitartó lelki  és önismereti munkával garantáltan megtörténik az életedben a szeretetteljes önelfogadás, és a folyamat része, hogy ezáltal egy új világot kapsz cserébe. Egy olyan világot, ami tele van csodával, szerethető emberekkel, boldog hétköznapokkal és ami mindaddig nyűg, kín , probléma volt, az átalakul tapasztalássá, feladattá, lehetőséggé, és szeretetteljes várakozássá.

Névváltoztatás

Vannak akiknek sokszor eszükbe jut életük során, hogy bárcsak más névvel élhetnének, és vannak olyan emberek is , akik imádják a nevüket és semmi pénzért nem válnának meg tőle, vagy változtatnák meg férjezett, vagy bármilyen más formára. Ez sem a véletlen műve, mert a vezeték és a keresztnév betűinek a rezgésegysége állandó hatással van a személyre, aki a nevet viseli. Igen, viseli, nem véletlenül írtam így, ugyanis a nevünk a ruha, amit a fizikai testünk és a testünkben lakó lélek hord egy életen át.

Hogy áll össze a személyiségkép a számmisztikával végzett elemzés során?

 

Születési nap száma

A fizikai test és a személyiség főbb jellemvonásaiért felel.

Születési anyakönyvi név össznévszáma

A „ruha” amit a fizikai test visel.

Teljes születési dátum

Az életben kiteljesítésre váró, megfejlődni való energiákat mutatja.

Külön vizsgálni kell

A születési anyakönyvi névnél és az egyéb névvariációknál külön vizsgálni kell a magánhangzók és a mássalhangzók viszonyát is. Ezek felelnek az egyén belső tulajdonságaiért, és azért ahogy láttatni szeretné magát a világban. Ezekkel együtt összefüggésben vizsgálni kell a név kezdőbetűit, a betűk gyakoriságát, és esetleges hiányát. A használt nevek rezgéseinek összhangját, vagy különbözőségét és egymáshoz való viszonyát.

Mire jó a számmisztika?

 

Névelemzés

Személyiség elemzés

Önismeret

Babanév választás

Házasságkötés - névváltoztatás

Cégnév választás

Művésznév választás

Fontos eseméynek legjobb időzítése

Sándor Zsuzsi asztrológus
Share This