+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Horoszk%C3%B3p 2020.1.20 %E2%80%93 2020.2.18

Megtörik a jég, új szelek fújnak!

Horoszkóp 2020.1.20 – 2020.2.18 -ig Nap a Vízöntőben

Tegye fel a kezét, akinek elege van a télből !? Vízöntők, azt tesznek fel, amit csak akarnak! És ezzel a mondattal el is mondtam a januári hónap szemléletmódját. “Ha mindenki Coca Colát iszik, akkor te igyál Traubit.” (Üvegtigris)

Hajrá különcök, hajrá egyéniségek, végre itt a ti időtök, sziporkázzatok, szárnyaljatok, elő a legvadabb polgárpukkasztó ötleteitekkel!

És van egy jó hírem, mindenki horoszkópjában jelen van valahol, valamilyen módon a Vízöntő energia. Tehát mindenki érezheti majd valamelyik életterületén, hogy kicsit könnyebbek a napok, szárnyalóbb a gondolatmenete, inspiratívabb megközelítésből látja a dolgokat. Hogy melyik ez az életterület a 12 közül? Ha nem tudod, jelentkezz be konzultációra, februárra még vannak szabad időpontjaim. Kérj személyes horoszkóp elemzést.

A Vízöntő havának ásványai jegyek szerint. Használd – viseld bátran ezeket a kódolt energiahordozókat, hagy segítsenek neked legjobb tudásuk szerint:

Vízöntő: akvamarin, ametiszt, aragonit, aventurin, azurit, borostyán, faopál, fluorit, hematit, holdkő, jáspis, karneol, krizokolla, larimár, lazurit, malachit, meteorit, obszidián, ónix, opál, pirit, sólyomszem, topáz, türkiz

Halak: akvamarin, ametiszt, fluorit, holdkő, jáspis, karneol, krizokolla, lazurit, opál, türkiz,

Kos: ametiszt, jáspis, karneol, lazurit,

Bika: akvamarin, aventurin, borostyán, jáspis, karneol, krizokolla, malachit, türkiz,

Ikrek: akvamarin, aventurin, borostyán, fluorit, holdkő, jáspis, karneol,

Rák: akvamarin, aventurin, holdkő, jáspis, krizokolla, malachit, opál ,

Oroszlán: borostyán, jáspis, karneol, lazurit, pirit, topáz,

Szűz: akvamarin, ametiszt, borostyán, jáspis, karneol, lazurit, ónix, topáz,

Mérleg: akvamarin, aventurin, jáspis, malachit, opál, topáz, türkiz, gyógyító kristályok

Skorpió: akvamarin, ametiszt, borostyán, hematit, jáspis, karneol, obszidián, opál,

Nyilas: ametiszt, aragonit, aventurin, borostyán, jáspis, krizokolla, lazurit, obszidián, ónix, opál, topáz, türkiz,

Bak: ametiszt, aragonit, aventurin, borostyán, hematit, holdkő, jáspis, lazurit, malachit, obszidián, ónix, sólyomszem, türkiz,

 

Végre, napról napra, most már érzékelhetően is kicsit könnyebb lesz, már minden nappal kicsit több fény jut nekünk, s mivel a Vízöntő a levegő energiát képviseli, a gondolataink, az intellektusunk kap egy jó nagy frissítő löketet, ami valljuk be, az év végi szigorú és kemény Szaturnusz és Plútó munkálkodása utánmár igencsak megváltó hatású lesz, mindenki számára. Érdemes tervezgetéssel, inspirációgyűjtéssel, jövőbe mutató gondolatok megvitatásával tölteni az idődet ebben a hónapban. Keresd a hozzád hasonló „furcsa” emberek társasságát, akkor is, ha magányos farkas típus vagy, most a hasonszőrűekkel valahogy egész jól ki fogsz jönni és egymást segítve, konstruktív módon tudtok majd haladni. Nagyon figyelj a váratlanul, hirtelen a „semmiből” felbukkanó helyzetekre, szituációkra, ötletekre, gondolatokra ezeknek van most a legnagyobb jelentősége az életeddel kapcsolatban, ne hessegesd el ezeket, ne bagatellizáld el, mert előfordulhat, hogy valami nagyon jó dologtól fosztod meg magad, ha esetleg így teszel.

 

Január 23. és február 4. között az alábbi témák lesznek erősen energetizálva:

 

  • Ihletettség, művészi inspirációk, álomvilágba menekülés.
  • Túlköltekezés, „nem is olyan drága” (de igen, az, csak szédíted magad) , nem alkalmas ez az időszak, üzleti és pénzügyi döntések meghozatalára.
  • Az erős, stabil kiegyensúlyozott kapcsolatok csodálatos egységélményben lubickolnak majd. Boldog, lendületes, szenvedélyes napokra számíthattok. A labilisabb emberi, szerelmi és egyéb kapcsolatokat hajlamosak leszünk felcicomázni azokkal a tulajdonságokkal amiket bele szeretnénk látni az egészbe. Ezeknél a kapcsolatoknál, a nézeteltérés, vagy vitás helyzet alakul, most részletekbe menően érdemes megbeszélnünk, hogy melyikünk – mit akar és vár el a kapcsolattól.
  • Álmodozásra, tervezgetésre kiváló időszak, de a megvalósításhoz most inkább hozzá se szagoljunk!
  • Nagyon figyelj az egészségedre és arra, hogy a fizikai határaidat ne feszítsd most egy kicsit se túl, mert a fizikai energiaszintünk most az alsó tartományban lesz. Ne csináljunk többet, mint amennyit nagyon muszáj, és közben próbáljunk pihenni, lazítani. Most nagyon sok C-vitaminnal és egyéb természetes és egészséges „doppingszerrel” kell támogatni a szervezetünket.
  • Morálisan pedig, olyan kérdések foglalkoztathatnak, hogy vajon, jó úton jársz e? Nagyon figyelj ebben az időszakban, hogy bármit is teszel, az 100%-ban tisztességes legyen, mert ellenkező esetben, most nagyobbat szólhat a retorzió, mint bármikor máskor.

Sándor Zsuzsi horoszkóp készítés

Share This