+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Ásványmesék gyógyító kristályokkal

Angyalszárnyakon

Minden ásványmesés ékszer, név és születési dátumból lekért energiák alapján kerül fizikai kivitelezésre, a kristálygyógyászat segítségével.

 

ásványmesék angyalszárnyakon

A Gyógyító kristályok Angyalszárnyakon története

Az Ásványmesék Angyalszárnyakon az a része az életemnek, amit áldásként kaptam odafentről, hogy a képviselője lehessek ezeknek a csodálatos energiaközvetítőknek, a gyógyító kristályoknak.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy egy látomással indult az Ásványmesék Angyalszárnyakon története, mikor is, egy barátnőmnél az udvaron kávézás és beszélgetés közben, ránéztem a csuklójára, és a lelki szemeim előtt, egy teljes kompozíciót láttam a kezén megjelenni.

Azt se tudtam, hogy mit látok pontosan, csak a színeket, és az összetételt érzékeltem, mivel korábban sose foglalkoztam ásványokkal.

Ugyan itt voltak körülöttem, hiszen az ásványok abszolút részét képzik a spirituális életnek, néhány alap darabnak számító nyers ásványkőzet volt a stúdióban nálam is, mint energia közvetítő, de sose viseltem ásványokat és sosem foglalkoztam velük különösebb módon.

Annyira beégett a tudatomba az a kép, amit a barátnőm kezén érzékeltem, hogy elkezdtem utánakeresni az ihletett látomásban elém táruló ásványokra és nekiálltam összeállítani a karláncot. Ez egy grandiózus, nyolc soros kompozíció volt.

Miközben dolgoztam a gyógyító kristályokkal, egy egyértelmű személyre szóló égi üzenet formálódott gondolatokká és szavakká a fejemben, egy mesés történet formájában.

Amikor kész voltam az ékszerrel, és a történet megírásával, ránéztem, és gondolkodás nélkül tisztán hallottam a fejemben a hangot – Ásványmesék Angyalszárnyakon.

Ez után fejest ugrottam az ásványok tanulmányozásába és összekötöttem a már meglévő asztrológiai és numerológiai tudástáramat analógiásan, az ásványok jelentésének és tulajdonságainak tartalmával.

Ahogy mondani szokták, a többi már történelem… Olyan áldásban van részem, hogy egyik ajánlás követte a másikat, éppen ezért, készletezett darabok nálam nincsenek. Minden ékszer, név és születési dátumból lekért energiák alapján kerül fizikai kivitelezésre.

ásványmesék angyalszárnyakon

Ásványmesék galéria

További ásványmesék fotók az Ásványmesék Angyalszárnyakon Facebook oldalon!

Share This