+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

asvanyok

Éber, békés egyensúly, ezzel lehet a leghatékonyabban megőrizni az egészségünket!

Az pedig, hogy az éber, békés egyensúlyt miképp tudod megteremteni magadnak, az már teljesen egyéni dolog. Ásványterapeutaként nem engedhettem meg magamnak, hogy ne nézzek utána a jelenlegi helyzethez aktuálisan, hatékonyan használható gyógyító ásványoknak.

A türkiz – az indiánok gyógyító köve.

Az egyik leghatásosabb gyógyító, a lelki és a testi egyensúly helyreállításához és szinten tartásához nagyon jó a rezgése és a színvilága. És mint tudjuk ép testben ép lélek és az egyensúly a legerősebb védőháló az emberi fizikumának. Mert minden betegség az egyensúlyból valamilyen irányba való kibillenés eredménye. Rendkívül spirituális kő, ébreszti az intuíciót és erősíti a hitet. A torok és a felső légút tisztítója, őrzője, gyógyítója, védelmezője. Bátorrá teszi az ember kommunikációját és gondolatvilágát. Nagyon erős tisztító hatása van, az atmoszférában lévő szennyező anyagokat alakítja át szeretetteljes finom rezgéssé. Empátiára, együttműködésre sarkall, mert láttatja a nagy egész képet mindennel kapcsolatban. Hatásosan alakítja a depresszió, pánikroham energiáit önszeretetté, és önkifejezéssé. Támogatja, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert. Enyhíti és gyógyítja a szennyeződés és vírusfertőzéses állapotokat. Mindenki viselheti, de akiknek hangsúlyosan az energetikájukhoz tartozik, azok, az: Bika, Mérleg   , Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Nap -Hold – Ascendens érdekeltséget is érdemes figyelembe venni.

A fluorit – Nagyon fiatal, a 19. század vége óta ismert ásvány.

Erős védelmező kristály. Segít felismerni azokat a helyzeteket, amikor külső nyomás hatására belülről kezd emészteni a szituáció, kvázi a manipuláció általi besszipantódást segít felismerni és kívül maradni mindazon a helyzeten, amihez nincs közöd, vagy másképp éled meg. Segít rendet teremteni benned, fizikai és lelki síkon egyaránt. Stabilitást energetizálja közösségi folyamatokba és a közös cél mögé sorakoztatja az embereket. Segít a kollektív tudathoz kapcsolódni. Segít eloszlatni a káoszt és az új működő struktúrák kialakítását. Hatékonyan használható fertőzések ellen. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, főleg a légutakban. Mindenki viselheti, de akiknek hangsúlyosan az energetikájukhoz tartozik, azok, az: Ikrek, Vízöntő, Halak. Nap -Hold – Ascendens érdekeltséget is érdemes figyelembe venni.

A borostyán – ami nem ásvány, hanem megszilárdult, megkövesedett fagyanta.

Nagyon öreg anyag, rengeteg tudással és bölcsességgel. Már a dinoszauruszokat megelőző földtörténeti korszakban, a jurában (kb. 136-190 millió évvel ezelőtt) is létezett. A legtöbb azonban egy későbbi korban, az őshüllők után következő harmadkorban keletkezett. Ezek a kövek a Baltikumból származnak és 40-50 millió évesek, a Karib-térségben talált kövek kb. 18 millió esztendősek. Eredetileg mocsaras helyeken élő fák gyantájaként kezdték „pályafutásukat”. Ezek a fák elsüllyedtek a mocsárban és később rájuk rakódott egy kőzetréteg. Eközben a gyanta fokozatosan kiszáradt, a benne található szénhidrogének pedig lassanként nagyobb molekulaláncokká kapcsolódtak össze (polimerizáció). Így képződött az egyre szilárdabb, de könnyű kő. A leggazdagabb lelőhelyek a Baltikumban és a Karib-térségben, valamint Libanonban, Jordániában és Spanyolországban találhatók. (forrás: tgymagazin) Rendkívül erős gyógyító hatású anyag, kivonja a testből a rendellenességeket és azokat szétoszlatja finomrezgésként a levegőben. A negatív energiákat pozitívvá formálja, így segítve a szervezet öngyógyító folyamatainak hatékony működését. Az önpusztító gondolatokat, megértéssé és önszeretetté formálja. Mindenki viselheti, de akiknek hangsúlyosan az energetikájukhoz tartozik, azok, az: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió,  Nyilas, Bak, Vízöntő. Nap -Hold – Ascendens érdekeltséget is érdemes figyelembe venni.

Sándor Zsuzsi Asztrológiai elemzés készítése

Share This