+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

https://www.facebook.com/azenergiamezo/photos/a.2610738175690751/2610744975690071/?type=3&theater

Ahogy a korábbi Merkúr a Halakban, cikkemben említettem, most jelentkezem a Valentin napi külön kiadással.

2020.2.14. péntek este, egy csodálatos víz trigon (segítő, támogató, fényszög alakzat) tölti meg extra érzelemmel a Valentin napot! Hajrá szirupos csöpögés, hajrá túláradó szeretet, néha jó túltolni, hogy aztán legyen miből visszavenni. Boldog Valentint mindenkinek!

Szerelmes – szenvedélyes ásványok:  Gránát, Rózsakvarc, Rózsaszín turmalin, Pirit, Citrin, Bixbit, Rubin, Aventurin, Lepidolit, Zafír. gyógyító kristályok

Kos: Alap információ a Kosokkal kapcsolatban, hogy náluk – nálatok, a versengés, a gyerekes civakodás és a vita jelenti sokszor az előjátékot. Ne lepődj meg, ha Kos partnered 14.-én hirtelen hangulatváltásokkal teli, akaratos vagy optimista szemléletű vita estet nyit veled, aztán inkább sutba vágja az érvelésit, és átfordul, a szeretkezz, ne háborúzz életszemléletbe és átadja magát a testi örömöknek. Ha pedig te szeretnéd meglepni őt, generálj egy picurka művitát és hagyd, hogy Ő nyerjen. Garantált elégedett bazsalygással fog telni az ünneplés.

Bika: A Bikák idén tele lesznek szenvedéllyel. Tüzes, kezdeményező, önmagukhoz képest gyors temperamentumos hangulatban lesznek ezen a csodás pénteki napon. Most a váratlan meglepetésekre is jobban fognak reagálni, mint általában. Vagy akár ők maguk fognak szokatlan és meglepő étel -ital, vagy program ötlettel előrukkolni.

Ikrek: Amúgy se beszélnek keveset, de most rengeteget fognak csacsogni, beszélgetni. Ők most, inkább szellemi egyesülésben élik meg a Valentin csodáit, mintsem a testi örömök mezsgyéjén. Az amúgy sem túl stabil hangulatuk, ma kimondottan ingadozó formában van, jöhet minden a végtelen jókedvtől, az engem senki sem szeret sírásig

Rák: A Rákok idén a szokásosnál is jobban, mélyebben, élik meg ezt a napot.  Előkerülhetnek régi szép emlékek, de régi sérelmek is a mindent archiváló Rák emléktárból. Ha sértődöttek, csak úgy tudsz oldani rajtuk, ha igazat adsz nekik. Más különben esélyed sincs egy békés Valentin napi romantikázásra.

Oroszlán: Az Oroszlánokat most a szokásostól eltérő, meglepő, akár polgárpukkasztó programmal, vagy hellyel tudod a leginkább mosolyra bírni. De természetesen a szintet tartani kell, ami alá egy oroszlán nem megy! Ne lepődj meg, ha az oroszlán kedvesed, szintén valami nagyon extrém ötlettel vagy ajándékkal állít elő 14.-én

Szűz: A Szüzek bizonytalanok lesznek, tervszerűen és precíziós pontossággal működő életük és személyiségük Valentin napján az Androméda- ködében fog bolyongani. Kedves Szüzek, engedjétek el ezt a Valentin napot és csak sodródjatok a szerelem hullámhosszán.

Mérleg: A Mérlegek önmagukhoz képest olyan határozottak lesznek, hogy bátran hagyhatod most rájuk a nap – este megszervezését, vagy ha Mérleg vagy és érzed magadban a spirituszt, akkor ez nem csupán délibáb, valóban jó kis cselekvő energiákkal vagytok nyakon öntve a Valentin napra.

Skorpió: Drága Skorpiók, hát mit is írhatnék, „csapassátok” ! Ez a ti napotok! Szenvedély, szerelem, szex, erotika, összeolvadás, eggyé válás, tanformáció. Csak vasárnap estére azért gyertek vissza ide a Föld nevű bolygóra, mert hétfőn munkanap!

Nyilas: A Nyilasok meglepő fegyelmezettséggel ugranak bele az idei a Valentinba. Az is lehet, hogy a nagy társasági, hangos zenés helyeket most nem kívánjátok, nem baj! Úgy vagytok energetizálva most, hogy a kevesebb több, tudom, hogy ez furcsa lehet nektek, de nyissatok a nyugalom felé bátran. Most jobban fog esni nektek.

Bakok: Hm, egész meglepő, de talán éreztek magatokban egy csipetnyi borzongást és vágyakozást a Valentin nap megélésével kapcsolatban. Semmi baj, nem a képzeltetek játszik veletek. Kellemes harmonikus formában vagytok, kiegyensúlyozott lelkülettel, oly annyira, hogy most belefér némi érzelgősség is. Légy bátor és kiálts, Bak vagyok és Valentinozok!

Vízöntők: A Vízöntők elemükben vannak, vagy totál antiszociális módon, vagy teljesen különcként fordulnak rá a Valentin napi szívecske zivatarra. Mindkettő rendben van! Az ínyencségek, az ételek és az italok új megközelítésből való kipróbálása, most izgalmas lehet számotokra, vagy párotok számára, ha ő a Vízöntő.

Halak: Így is – úgy is! Az ide Valentin a Halaknak, vagy nagyon érzelemmentes, vagy totál homály rózsaszín álomvilág lesz. De akár ez a két érzés a napon belül is folyamatosan váltogathatja egymást. Nektek most drága Halacskák a rugalmasság a legjobb tanácsadó a pénteki napra.

Sándor Zsuzsi személyes horoszkóp készítés

 

 

 

Share This