+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti általános horoszkóp: Könnyebbek és lendületesebbek most a hétköznapok, ahogy azt írtam, a Mars az Ikrekbe lép című posztban.

Ezen a héten hétfőn és kedden fegyelmezett következetességgel tudjuk végezni a dolgainkat, de az is lehet, hogy a fegyelmet, túlzott szigornak érezzük majd, ki-ki a maga égi helyzete és élete történései aspektusából szemlélve. A hét közepe kedvez a különc és újító tervek kieszelésének, vagy a gondolati és nézőpontváltásoknak. A hétvégébe érzelemdús energiák kerülnek betöltésre, és a családi programoknak is kedvezni fog a szombat és a vasárnap.   És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók. Személyes horoszkóp elemzés.

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Jól vagy, és jól is leszel egész héten. Uralkodó bolygód a Mars olyan ötletekkel, vitalitással és lendülettel árasztja most el mindennapjaidat, hogy szinte szárnyalsz! Rád fért már, hogy kicsit ki tud billeni a fixáltságból, megrekedtség érzéseiből. Hétfőn és kedden a nagyobb feladatokkal tudsz könnyebben boldogulni. A hét közepén inkább az ötletek és egyedi megoldások kerülnek nálad előtérbe. A hétvége kettős lesz, szombat, lustálkodás, vasárnap aktivitás.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Békésebb napok várnak rád. Túl vagy egy hosszú és nagyon feszített időszakon. Pihenj kicsit és add át magad az érzéseidnek és mindin olyan tevékenységnek, ami békével tölti el a lelked. Az elengedési folyamatok most könnyebben működnek a hétköznapokban. A hétvégére tervezz olyan programot, ahol a szeretetteljes egység érzéseit meg tudod élni, legyen az család, baráti társaság, hobbi csoport, egyéb közösség, de kapcsolódj, az általad szeretett emberekhez, közösségekhez.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Igen, jól érzed, valami megváltozott az elmúlt napokban. Energikusabbnak, érzed magad, de az is lehet, hogy ez feszültségként éled meg. Ha az utóbbit érzed, akkor forgasd át lendületbe. Nem mások lassúak, te kaptál most egy extra töltetet az égiektől. Most könnyebben boldogulsz a tanulással, ügyintézéssel, az aktív cselekvést igénylő feladatokkal. Arra azért figyelj, hogy nem mindenben neked van igazad, érdemes másokat is meghallgatnod!

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Te vagy az egyik legérzékenyebb és leginkább hangulatember a zodiákusban. A héten az érzelmi skála végleteit fogod megélni. A hét elején még szigorú és mogorvának fogod érezni a világot, amiben élsz, a hétvégre pedig varázslatos, szeretetteljes és érzelemdús közeggé fog alakulni. Tehát, érdemes a hét elejére időzítened a praktikus, hétköznapi teendőidet, hogy a hétvégét érzelmi átszellemüléssel tudd megélni. Ha teheted menj a hétvégén vízpartra, most a szokottnál is jobban fel fog tölteni.

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét eleji fegyelmezettséged, használd ki, mert a hét közepétől már nem fogod tudni kordában tartani magad. A hét közepén csinálj valami szokatlan és formabontó dolgot, mert jót fog tenni most neked, ha úgy érezheted, hogy kicsit kiszállsz a mókuskerékből. A hétvégén kedves, önfeláldozó hangulatban leszel, gyakorolhatod a nagylelkűséged, hisz ez az egyik legszebb, legnemesebb tulajdonságod. Most mások megmentésével, segítésével emelheted a jóhíred és növelheted a tekintélyed.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét elejét munkagép üzemmódban indíthatod, jól fogsz haladni a dolgaiddal. Kicsit átrendeződnek most benned az erőviszonyok. Az elmúlt időszak tettekben való aktivitása, most átformálódik szellemi energiává. Jobban fogsz tudni, tanulni, beszélni, értelmezni, tervezni. A hét közepén váratlan újszerű ötletek juthatnak eszedbe, látszólag a semmiből. A hétvége békésnek szeretetteljesnek ígérkezik.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Kötelező teendőkkel indul a hét, de csinálod még akkor is ha nincs igazán kedvedre. Viszont, a kommunikáció és a gondolataid érzéseid kifejezése most jobban megy mint az elmúlt hónapokban. A hét közepén csinálj valami formabontót, hogy ne érzed azt, hogy mindig te vagy aki enged és alkalmazkodik. A hétvégét érdemes olyan helyen és azokkal töltened, akikről tudod és érzed, hogy szeretnek, most garantáltan jó hangulat ígérkezik.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Meglepő gondolatok, jó ötletek, a szokottnál is élesebb kritikai érzék ezekkel vagy most feltöltve. Hétfőn jól fogsz tudni haladni a hivatalos és praktikus ügyintézésekkel, vagy az szabályokhoz kötött dolgokkal. Keddtől már oldódik ez az állapot és elkezdesz majd valami nem szokványos, nem hétköznapi dolog után vágyni. Ha tehetd add meg magadnak valamivel a lehetőséget, hogy kicsit különcködj a saját életformádon belül, ez most jót fog tenni neked. A hétvége lehet békés, lehet sírós, egy biztos, érzelemdús lesz.

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Tudom, hiányzik a pezsgés, hiányzik a lendület, igen, számodra most minden olyan egysíkúnak és monotonnak tűnhet. Ez a hét sem fog semmi világmegváltót hozni, ne is reméld. Amit ki tudsz belőle venni, az annyi, hogy a hét elején fogaid összeszorítva, légy következetes, mert a hét második felében még ennyire se lesz kedvedre a munka. A hétvége érzelgősnek, szétfolyósnak ígérkezik. Talán csak nézz filmeket, vagy a kedvenc sorozatodba ugorj fejest.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Hétfőn még úgy érzed, hogy hegyek vagy képes megmozgatni, jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal. A hét közepén váratlan ötletek juthatnak eszedbe megoldásként egy-egy régebb óta húzódó dologgal kapcsolatban. Érdemes hallgatnod a ezekre a bevillanásokra. A hétvégén, ha teheted, tölts időt a szeretteiddel, meglepően érzelems hangulatban leszel.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Csak úgy záporoznak a feladatok a nyakadba, de kitartóan állod  a sarat, sőta hét közepén olyan egyedi megoldások is eszedbe jutnak majd amik nagyon megkönnyítheti az aktuális dolgaid elintézését, rendbetételét. Azért adj magadnak random pihenőidőket is. A hétvégére próbálj olyan programot szervezni, ahol a barátaiddal vagy a szeretteiddel lehetsz, ha mindenképp tevékenykedni szeretnél, a vizes feladatokkal most jól fogsz boldogulni, pl: nagymosás és közben nézz valami romantikus filmet.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét elején még úgy érzed, mintha kőből lenne az egész világ, csak te vagy az egyetlen érző lény az univerzumban. A gyakorlatias dolgokkal hatékonyan tudsz boldogulni ebben a két napban. A hét közepén már érzed, hogy a hétvége valami igazán jót tartogat neked, és ez így is van. A hétvégén bármit is csinálsz, vagy bármit sem csinálsz, mindent élvezni fogsz.
Asztrológiai elemzés

Share This