+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

2021.03.04. – 2021.04.23. Érkezik másfél hónapnyi nagyon aktív szellemi és tevőleges felfrissülés!

Azzal, hogy a Mars bolygó átlép az Ikrek csillagkép területére, elkezdi „piszkálni” az emberek gondolatait. Ki fogunk mondani olyan dolgokat, amihez ez idáig nem volt bátorságunk, vagy nem tudtuk jól megfogalmazni őket.
Nem az ösztönszerű, indulatos kirohanások lesznek jellemzők erre az időszakra, hanem okos és értelmes összefüggésekben tudjuk majd tálalni mindazt, ami bennünk van. Jó kifejezőkészséggel, és helytálló módon fogjuk tudni érvényesíteni az akaratunkat. Ötletes, újító, kreatív megoldásokkal tudunk hasznára válni a világnak és a saját világunknak is ebben az időszakban. Eszünkbe juthatnak olyan formabontó, újító, lázadónak tűnő egyedi megoldások, amik miatt, először bolondnak titulál a környezetünk, majd furcsán néznek ránk és később követik majd a példánkat. Tehát, minden ami egyedi, újító és formabontó megoldásnak számít most az életedben, annak helye van a mindennapjaidban. Az elmúlt időszakban nehézséget okozó feladatainkkal és életkörülményeinkkel kapcsolatban a tettek mezejére tudunk majd lépni. Még ha a lehetőségeink nem is túl rózsásak, érezni fogjuk magunkban az erőt, az ötletességet, a kitartást és a tettrekészséget, hogy változtassunk a dolgainkon, és véghez is vigyük az újító terveinket.
Tehát, a lendületet a Marsnak, a szellemi frissességet az Ikreknek és a kitartó energiákat, a Szaturnusz és Mars kedvező fényszög kapcsolatának köszönhetjük majd!
Akiket ez hangsúlyosan érint, azok az Ikrek, Vízöntő, Mérleg, Kos, Skorpió horoszkóp, azaz Nap jegyű emberek. De mindenki másra is hatni fog ez az égi folyamat.
(Írta : Sándor Zsuzsi – SZsI )
Személyes horoszkóp készítés

Share This