+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

halak

Kedves Halak szülöttei! Nem feledkeztem el rólatok, köszönöm a türelmeteket! Kicsit elcsúsztam a köszöntésetekkel, de az udvariassági nyolc napban azért még épp benne vagyok 🙂

Tehát, boldog életet kívánok minden Halak jegy szülöttének, sok szeretettel. És akár ez lehetne a hónap mottója is, hogy – Sok szeretettel! Mert a Halak szeretnek, feltétel, határok és önzés nélkül. A Zodiákus legempatikusabb, legkedvesebb, legalkalmazkodóbb, leginkább békére és harmóniára törekvő lelkei vagytok. Köszönet ezért nektek, hogy tanítjátok a világot a legfontosabb értékekre!

Mindenkire vonatkozik, hogy idén a Halak hónap, egyrészről, mint minden évben, most is hozza magával a napok hosszabbodását, a napsütéses órák számának növekedését, a hőmérsékletemelkedést, és a megújulás csíráit. Másrészről idén, külön felhívja a figyelmet a bensődre, arra irányítanak most az égi energiák, hogy figyelj picit befelé, csendben a belső hangoddal érdemes most meghitt nyugodt beszélgetéseket folytatnod. Ha most valami miatt nyitottabb vagy az ezo, spiri, dolgok irányába, az nem a véletlen műve! Tájékozódj bátran, ugorj fejest az univerzum csodáiba. Még ha most ködös, fátyolos is a kép, ami körülvesz téged, rengeteg olyan lenyomat fog benned létrejönni, amit tisztább napokon AHA élményként fogsz visszakapni, ebből az időszakból. Személyes horoszkóp készítés.

Ebben a hónapban nem érdemes nagy döntéseket hozni, nagy fába vágni a fejszédet. Nem érdemes tárgyalásokat, adásvételi ügyintéznivalókat hajtani.

Most csak szeretettel, empátiával, és a világbéke ideológiájának mentén éld, és érezd át a mindennapokat, hamarosan jön a Kos energiája, amikor simán be tudod majd hozni mindazt, amit most a kényelem, béke, és befelé figyelés számlájára írsz fel.

Mondom mindezt nem csupán a Halacskák harmonikus, szeretetteljes érzésvilága miatt, hanem Merkúr bolygó miatt is, aki sok mindenért felelős az égi térképen, 2020.02.17. – 2020.03.11. ig látszólag hátráló mozgásban halad, ezért sajnos hátráltatja a saját maga kompetenciáit, úgy mint, kommunikáció, ügyintézés, költözés, testvéri kapcsolatok, szomszédi viszonyok –  ügyek, információáramlás – áramoltatás és gyűjtés, a kispadra kerülnek.  A Merkúr, felváltva a Halak és a Vízöntő csillagkép tengerén ide –oda hánykolódva keresi a partokat, ahogy azt már korábban írtam a Merkúr a Halakban cikkemben, most indul az a bizonyos két hetes befele figyelés. Felbukkanhatnak múltbéli fel nem dolgozott gondolatfonalak, indokolatlan emlékmorzsák, pont akkora lesz a jelentőségük amekkorát tulajdonítasz nekik.

Alapvetően az életre általánosan, de erre a hónapra hangsúlyosan elmondható, hogy ne tervezz, ne akard nagyon, ne told túl, csak éld meg a pillanatot, de a maxold ki totálba!

Az ásványok, a kódolt energiahordozók, amiket érdemes viselned a Halak Nap idején:

Halak: akvamarin, amazonit, ametiszt, angelit, fluorit, gyöngyház, hegyikristály, holdkő, jáde, jáspis, karneol, krizokolla, lazurit, lila fluorit, mokait, moldavit, opál, szodalit, türkiz, zafír,

Kos: ametiszt, hegyikristály, jáspis, karneol, lazurit, moldavit, szodalit,

Bika: akvamarin, amazonit, jáde, jáspis, karneol, krizokolla, szodalit, türrkiz, zafír,

Ikrek: akvamarin, fluorit, hegyikristály, holdkő, jáspis, karneol,

Rák: akvamarin, angelit, gyöngyház, hegyikristály, holdkő, jáde, jáspis, kalcedon, krizokolla, opál

Oroszlán: hegyikristály, jáspis, karneol, lazurit, napkő, szodalit,

Szűz: akvamarin, ametiszt, jáspis, karneol, lazurit, mokait, szodalit, zafír,

Mérleg: akvamarin, amazonit, hegyikristály, jáde, jáspis, mokait, opál, türkiz, zafír,

Skorpió: akvamarin, ametiszt, angelit, jáspis, karneol, opál, gyógyító kristályok

Nyilas: ametiszt, amazonit, hegyikristály, jáspis, krizokolla, lazurit, opál, szodalit, türkiz, zafír,

Bak: ametiszt, hegyikristály, holdkő, jáspis, lila fluorit, lazurit, szodalit, türkiz,

Vízöntő: akvamarin, ametiszt, fluorit, holdkő, jáspis, karneol, krizokolla, lazurit, opál, türkiz.

Sándor Zsuzsi születési horoszkóp készítés

Share This