+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

 

ásványhoroszkóp energiamező

 

Ásványok, amiket a Nap – Hold – Aszcendensed szerint tudsz összeválogatni magadnak és viselni azokat, a Bak havában  2019.12.22. – 2020.1.20. között.

 2020.1.7. kedd 3:12. – 2020.1.9. csütörtök 9:44 ig. növő hold az Ikrekben 

Nagyon érzékeny napok elé nézünk. Vitába szállhat benned a realitás és az irrealitás. Kicsit enerváltabbnak, mélázósnak, elmélkedőbbnek érezheted magad. Gondolkodj, álmodozz, és tartózkodj sokat a szabadlevegőn akkor is, ha kicsit hidegebb az idő. Egy frissítő séta nagyon jót fog tenni most az energiarendszerednek. Hagyd, hogy átjárja minden sejtedet az életet adó földi légkör.

Ha gyakorlott, tudatos életet élő lélek vagy, kedden és szerdán is bátran hagyhatod, hogy a megérzéseid vezessenek át a napokon. Ha most kezded felfedezni intuitív énedet, ezek a napok igazán alkalmasak lesznek a gyakorlásra, hajrá!

Figyelj a körülötted élőkre, valahogy most könnyebben le tudod majd venni a metakommunikáció jelentéseit, könnyebben tudsz olvasni a sorok között. Forgathatsz spirituális, okkult, önismereti írásokat, mi sem természetesebb módon fogod érteni a mondanivalójukat. Érdemes meditálnod, felszínre kerülhetnek olyan információk a tudatalattidból, ami segítségedre lehet majd a földhöz ragadtabb napokon is. Személyes horoszkóp készítés.

A meditációról pár szóban

Gondoltad volna, hogy a dohányzás is egyfajta meditáció? 🙂 Bizony, az! Félreértés ne essék, nem pártolom a dohányzást, sőt, kifejezetten ellenzem azt. Bár jómagam is, lélekben még mindig bagós vagyok, de már 12 éve nem füstölök és leírhatatlan az a minőségi különbség, amit a füstmentes élet jelent. De egy szó mint száz, a dohányzás egy olyan megváltozott tudatállapotot eredményez, amivel könnyedén ki tudod lőni az „agyadat az űrbe”. A meditáció nem csak a lótuszülésben zengetett OM- vagy egyéb mantra zengetése lehet. Meditáció lehet a kertészkedés, az ikebana, a bonsai növények nevelése-vágása, a kontempláció, a sámándobolás, a tánc, a tudatos grimaszolás, imagináció bizonyos témakörökre építve. Ha nem tudod, melyik technikához nyúlj, de érdekelnek a meditációs technikák, mert érzed, hogy szükséged lenne valami ilyesmire, keress meg, és a személyiségelemzésed után célzottan tudok neked segíteni a megfelelő technika kiválasztásában.

Az Ikrek hold napjaira a táblázatom segítségével válogass energetizáló ásványokat, amiket a Nap – Hold – Aszcendensed szerint tudsz összeválogatni magadnak és viselni azokat:

pl: Ha a Ikrek jegyében születtél, Rák az aszcendensed és az Oroszlán jegyében áll a holdad, akkor az ezeknek megfelelő oszlopokból válogass magadnak ezekre a holdnapokra. Gyógyító kristályok.

Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió
achát, achát, achát, achát, achát, achát,
akvamarin, akvamarin, borostyán, akvamarin, akvamarin, akvamarin,
ametrin, aventurin, citrin, borostyán, ametrin, borostyán,
apatit, hegyikristály, gránát, citrin, aventurin, citrin,
aranytopáz, holdkő, hegyikristály, jáspis, hegyikristály, gránát,
aventurin, jáspis, jáspis, kalcedon, jáspis, jáspis,
borostyán, kalcedon, karneol, karneol, krizopráz, karneol,
citrin, krizopráz, tigrisszem, tigrisszem, morganit, tigrisszem,
fluorit, mohaachát, tigrisszem,
gránát,
hegyikristály,
holdkő,
jáspis,
kalcedon,
karneol,
krizopráz,
mohaachát,
morganit,
tejkvarc,
tigrisszem,

 

Nyilas Bak Vízöntő Halak Kos Bika
amazonit, aventurin, akvamarin, akvamarin, gránát, achát
ametiszt, borostyán, aragonit, amazonit, hegyikristály, akvamarin,
aventurin, gránát, aventurin, fluorit, jáspis, aventurin,
borostyán, hegyikristály, borostyán, hegyikristály, karneol, borostyán,
csaroit, holdkő, fluorit, holdkő, moha achát citrin,
gránát, jáspis, holdkő, jáspis, jáspis,
hegyikristály, kalcedon, jáspis, karneol, karneol,
jáspis, karneol, krizopráz,
kalcedon, moha achát,
tigrisszem,

Sándor Zsuzsi horoszkóp elemzés

Share This