+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 2020 08 20T205541.516

2020.08.22. – 2020.09.21. Nap a Szűzben

A Szűz hónap szülöttei és a Szűz érdekeltségű emberek (Szűz Hold –  Szűz Ascendens) ásványai: achát, akvamarin, ametiszt, borostyán, citrin, dalmatajáspis, jáspis, kalcedon, karneol, lápisz lazuli, lazurit, mokait, ónix, rózsakvarc, rutilkvarc, sugilit,  szodalit, tigrisszem, topáz, zafír.

Ha érdekelnek az ásványok, keresd a Facebookon, az Ásványmesék Angyalszárnyakon zárt csoportomat.

Rég írtam. A karantén után a szabályokon való lazítás, illetve a nyár finom melege rám is erős hatással volt, és kicsit bedobtam a gyeplőt a lovak közé 🙂 De, a Nap lassan jegyet vált, és 2020.08.22.- én eléri a Szűz csillagkép területét, ezzel hivatalosan is, már babalábakon tipegni kezd az őszidő.

A Szüzek kimondottan elemükben érezhetik magukat, mert nem csak a Nap fogja energetizálni a csillagképüket és az életüket, de uralkodó bolygójuk, a Merkúr is a Szűzben halad 2020.09.05 –ig. Hogy miért jó mindez, és mivel kapcsolatban tudjuk a javunkra fordítani a Szűz Nap és a Szűz Merkúr energiáit? Ez az időszak a Szüzeknek és Ikreknek kifejezetten, de mindenki másnak is elősegíti a kommunikációt, inkább írásban, mint szóban, de a szavak is gördülékenyebben, tisztábban és pontosabban találnak célba ez alatt a két hét alatt. Kérd a személyre szóló asztrológiai elemzést.

Kimondottan kedvező ez az időszak a hivatalos ügyintézésekhez, az ingatlan ügyek bonyolításához, és minden olyan elintézni valóhoz, ahol szükség van a pontosságra, adatszerű gondolkodásra, és az írásos formában való kommunikációra. Könnyebben fog menni a munkakeresés, az interjúzás, az önéletrajzírás is. De azon is kaphatjuk magunkat, hogy nagyobb kedvvel és jól eső érzéssel fogunk neki akár egy nagytakarításnak, átrendezésnek, vagy rendszerezésnek.

A Szűz hónap első nagyobb eseménye a 2020.09.02. szerdai Halak – telihold lesz. A szeptemberi teliholdat arra tudjuk a leginkább használni, hogy a tudatalattinkból a tudatosba emeljük az információkat. Érdemes kedden, szerdán, és csütörtökön figyelni az álmainkra, napközben pedig a megérzéseinkre, sejtéseinkre. Sok- sok információ érkezik ilyenkor egyéb szférákból. Szkeptikus vagy földhözragadt típusú embereknél az is előfordulhat, hogy folyamatos vívódással telnek majd ezek napok a racionalitás és spiritualitás között hánykolódva. Egy biztos, nagyon erős hatása lesz ennek a teliholdnak, ugyanis a két tudati funkciókért felelős bolygó a Nap (ego) és a Merkúr (intellektus és kommunikáció) a Szűzben, együtt és szemben áll. A Halak csillagkép területén szintén együtt álló, két tudatalatti funkciókért felelős bolygóval a Holddal és a Neptunusszal.

Amikor a bolygók szemben állnak egymással, az mindig feszültséget jelöl, de ez a fajta feszültség nyílt sisakos. Ezért, ha sikerül felülemelkedned a benned élő Ego játszmáin, és nem másra vetíted, hanem magadban keresed a feszültség okát, a megoldásokat is meg fogod találni a Halak telihold környéki napokon. Nagyon kedvező napok ezek inspirálódásra, lényegében bármilyen aktuális témával kapcsolatban, mert a Hold megsejti, a Neptunusz sugallja, a Merkúr lefordítja földi nyelvre, a Nap pedig teremti. Ugyanakkor a telihold idején bizonyítottan megnövekszik a balesetek száma, érdemes jobban figyelni ezeken a napokon magunkra a közlekedés minden területén.

A Szűz hónap második aktualitása 2020.09.06. –án lesz. A Nap természetesen továbbra is a Szűz csillagkép területén bandukol, de a gyorsléptű Merkúr már kopogtat a Mérleg csillagkapuján, és segít az udvarias és ékesszóló energiák földelésében. A Vénusz pedig megérkezik az Oroszlán csillag-udvartartásába. A Szűz hava első két hetében amennyire a racionális, praktikus, logikus gondolkodás és kommunikáció volt porondon, a hónap második két hete épp az ellentettjéről fog szólni. Azon kaphatjuk magunkat, még ha alapvetően nem is jellemző ránk, mégis valahogy kedvesebbek, simulékonyabbak, hízelgőbbek lehetünk. Megnőhet az igényünk a kulturális események, a művészetek iránt, ilyenkor minden olyan dolgokkal könnyebben, szívesebben és eredményesebben foglakozunk, ami jó hatással van a szépérzékünkre, különösen arra, amit olvasunk és hallunk vagy beszélünk róla. A tisztább kép megalkotásában a számmisztika is segít.

A konfliktusainkat is könnyebben és elfogadóbban fogjuk tudni kezelni. A Szűz – Nap Mérleg – Merkúr kombo, a tökéletes diplomata attitűd, szellemileg és érzelmileg egyaránt. Ha aktuálisan épp el akarsz érni valakinél, vagy valamilyen életterületen valamit, 2020.09.06. – 2020.09.10. ig kedvező napok erre. De, figyelj magadra, mert mindennek két oldala van! Ha valaki épp a Te szádból akarja kiénekelni a sajtot, érdemes résen lenned.

Az Oroszlánban járó Vénusz egyrészről hozza magával a szakmai sikereket és elismeréseket, a nagyvonalúság érzését és a királyi gesztusokat, de (!) a túlzott önérzetességet, a túlköltekezési hajlamot és a szerelmes vagyok a szerelembe érzését is. Ez a szexuális és érzelmi túlfűtöttség október elejéig része lesz a mindennapjainknak, amíg az Vénusz az Oroszlánnal pajtáskodik. Önismereti téren mélyvíz azoknak, akik épp az érzelmeik definiálásával és tudatos megélésével foglalkoznak. Flörtölni, hódítani diadalittas érzés, a társadat újra és újra meghódítani erény, és művészet.

A Szűz hónap, harmadik nagyobb léptékű történése az lesz, hogy 2020.09.10. – 2020.11.14. –ig a Mars retrográd  mozgásba kezd majd, így aktuálisan a tízből, hat bolygó, a Mars, a Szaturnusz, a Plútó, a Neptunusz, az Uránusz, és a Jupiter hoz majd múltbéli, múlttal kapcsolatos témákat az éltünkbe, hogy fejlődhessünk. A Jupiter ugyan irányt vált és elindul direktbe 2020.09.13. –án, de ez alatt a három nap alatt ne lepődjünk meg, ha olyan érzésünk lesz mintha valamiféle Retro világba csöppentünk volna.

Amikor a Mars látszólagosan hátráló mozgást végez az égbolton, a mi kis emberi életünkben ez úgy nyilvánul meg, hogy lassítása „kényszerítenek” minket az égiek. Azaz, fizikai szinten is jobban tesszük, ha kicsit visszaveszünk a tempóból. Fogj kevesebbet, így markolhatsz most sokat. Nem kell most annyira az a fene nagy törtetés, önérvényesítés, viaskodás, versengés. Inkább gyűjtsd az erőd a tél elejére, szükséged lesz rá november második felétől. Nem baj, ha úgy érzed, hogy most nem vagy annyira vitális, ha kisebb fordulaton élsz, elég lesz a csökkentett üzemmód energiakészlete is az egészséges hétköznapokhoz. Az ősz egyébként is a lelassulásról és a tűnődésről szól, fontos tudni, főleg a Mars hangsúlyos embereknek, hogy a nyugalom nem unalom!

Egy biztos, a Szűz szülöttek hónapja is bővelkedik izgalmas fordulatokban és teendőkkel teli témákban. Mindenkinek kívánom, hogy a legjobbat hozza ki magából és az élethelyzeteiből. Ha pedig többet szeretnél megtudni magadról, vagy testi – lelki egyensúlyteremtésre vágysz, szeretettel várlak az Energiamezőben.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Sándor Zsuzsi horoszkóp elemzés

Share This