+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

ikrek nap nyilas hold

 

2019.06.17. Telihold az 🌞 Ikrek Nap – 🌝 Nyilas Hold energiáival.
 
Hétfőn délelőtt szembe kerül egymással, az amúgy egymáshoz ösztönösen vonzódó Ikrek és Nyilas.
 
Figyeljünk egymásra, egymás szavára és kifejezésmódjára.
 
Az 🌞 Ikrek – 🌝 Nyilas telihold hajlamosít az indulatos önkifejezésre, ha kimondod légy vele tisztában, hogy kedden nagy valószínűséggel már másképp fogod gondolni mindazt, amiről hétfőn teljes vehemenciával érvelsz. Érdemes hétfőn ennek tükrében átgondolnod a mondandóid.
 
❤️🧡💛💚💙💜Ha szeretettel és tudatosan vagy képes hasznosítani mindazt a tüzet, amit a Nyilas Hold generál benned, és békés, de határozott konkrétumokat megfogalmazva tűzöd ki a célod magad előtt, meglepő és sikeres fordulatokra számíthatsz.
 
A területek, amik erősen támogatottak 🌞 Ikrek Nap – 🌝 Nyilas Hold idején: kommunikáció, szellemi töltetű cselekedetek, emberi kapcsolatok, baráti kapcsolatok, információáramlás, hivatalos ügyek, nagy vágyak, nagy célok, magasztos eszmék, lovagias cselekedetek.
 
Keddtől kezdetét veszi a 🌔 fogyó hold fázisa, ami támogat minden elengedéssel kapcsolatos tennivalót. Tehát hétfőn érdemes fehér színű gyertyát gyújtani, átgondolni, és szélnek ereszteni 🌬 mindazt, ami aktuálisan a mindennapjainkban már nem szolgálja a fejlődésedet, úgy fizikai, mint lelki szinten.
 
🌈 Legyen szó most Rólad, mert az Energiamezőben minden Rólad szól! 🌈
 
Bejelentkezés személyes konzultációra, kattints
Share This