+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

 

2020. május 7. 12 óra 46 perc, Skorpió Telihold

A májusi Skorpió telihold sok érzelmet mozgat meg mindenkiben, kinek – kinek élethelyzete szerint. Mondhatjuk, hogy a gondolatoknak gyógyító ereje lesz.

A Bika Nap – Skorpió Hold szembenállása energetizálja a 2020. május 7. 12 óra 46 perckor pontosuló, Skorpió Teliholdat. A telihold közeli napokon és teliholdkor, abban az esteben tegyük ki ásványainkat tölteni, az ablakpárkányra (belülre 🙂 ), vagy a kertünkbe,  ha azokat nyugtató erővel szeretnénk energetizálni és az általuk képviselt tulajdonságokat, lágyításra, kiegyensúlyozásra és a lelki vagy szellemi mélyebb rétegek feltárása akarjuk használni.

Az ásványok, amiket kizárólag a hold fényénél szabad tölteni, a rózsakvarc, és a holdkő. Gyógyító kristályok.

A májusi telihold, megértővé és együtt érzővé tesz minket, ezzel együtt rendkívül érzékennyé is. Rávilágít a belső konfliktusainkra, érzelmi fejlődési irányainkra és nyitottabbá tesz mások érzelmeinek a megértésre is. Használd bátran a megérzéseidet, a látszólag spontán jött gondolataidat érzelmi életed jobbítására.

Ez a telihold, nagy segítségünkre lesz abban, hogy optimistán és pozitív gondolatokkal tudjuk vázolni a jövőnk képeit magunk elé. Azt hiszem, erre most igazán nagy szüksége van mindenkinek ebben az érzelmileg és lelkileg megterhelt időszakban.

A Skorpió telihold most a Bikában, feszültséget is hoz majd, hiszen minden telihold alaprezgése az a feszültség, hogy a Nap és a Hold szemben áll egymással, a Holdnak túl sokat kell megmutatnia a rejtőzködő természetéből, ezt a Nap ilyenkor „kierőszakolja” belőle azzal, hogy teljes mértékében reflektorfénybe helyezi. A területek ahol a feszült energiák érződni fognak május 7. –én, de már az előtte lévő szerdai napon is, az a közvetlen környezetünk, közvetlen rokonaink, testvéreink, szomszédok és az otthonunk, valamint az otthonunkban történő és azzal kapcsolatos események témái feszülnek neki a feletteseinknek, karrierünknek, a munkánknak továbbá az élettörekvésinknek céljainknak.

A legjobban teszed, ha megnövekedett empátiádat és érzelmi töltöttségedet, a munka és az életcéljaid területeire irányítod, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a Skorpió teliholdból. Ha így teszel világosan láthatóvá válik, mitől is akadoznak, hol blokkolódnak, mik a feszültség források ezeken a területeken az életedben.

A csütörtöki skorpió telihold napján, a Merkúr égen elfoglalt helyzete miatt megnövekedhet benned az igény arra, hogy kifejezésre juttasd az érzelmeidet. A gondolataid és az érzéseid akár ellentmondásba is keveredhetnek egymással, de ez teljesen rendjén van most így is. Arra jó ez a pár nap, hogy le tudd magadban tisztázni, mi az, amit gondolsz és mi az, amit érzel. Találj neki teret és lehetőséget, hogy ki tudd áramoltatni magadból, akár írás, akár beszéd formájában a gondolataidat és az érzéseidet. Érezni fogod a gyógyító hatását! A lélekgyógyászat segítségével megtalálhatod a problémáid gyökerét.

A Skorpió teliholdhoz kapcsolódó többi bolygó, nevezetesen a Neptunusz előhívhatja kreatív éned rejtett aspektusait. Az ötletek sugallatok nagyon inspirálóak tudnak lenni, hiszen a Bika föld jegybén tudnak manifesztálódni, van hol célba érniük, nem libbenek el a levegőben és nem égeti el őket a tűz sem.

Most, az életedbe beköszönő emberekre érdemes odafigyelned, mert jelentőségteljes találkozásokban lehet részed,  és fontos kapcsolódások jöhetnek létre. Ideális napok ezek az álmodozásra is, és nagyon alkalmas arra is, hogy meditáljunk, és felső szellemi énünkkel kapcsolódva tartalmas belső beszélgetéseket folytassunk. Az álmaink is hordozhatnak most egyértelmű üzeneteket érdemes kicsit mélázni a reggeli kávé felett, hogy mit is csináltunk az éjjel, milyen szférákba kalandoztunk, kikkel találkoztunk és miről beszélgettünk, mik történtek ott velünk.…

A telihold mindig kapcsolati összefüggésbe hozható az azt megelőző újholddal, ez most sincs másképp, a 2020.05.07. csütörtöki Bika Nap – Skorpió telihold napján. Az április 22. – i újhold – Uránusz együttállás és Szaturnusz kvadrát okozta nehéz, depressziós, komor gondolatokat, érzéseket és megpróbáltatásokat oldja a májusi telihold, és az azt követő fogyó holdfázis, ami a május 22.-i Ikrek újholdig tart majd.

Sándor Zsuzsi asztrológus

 

 

Share This