Horoszkóp

Heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25

Heti általános horoszkóp

Lassulj le! Az elmúlt hetek pörgése egy kicsit átalakul a héten a Nap jegyváltásával. Ahogy a Nap elhagyja a Kost és belép a Bikába, elindulnak a stabil és látható eredményeket hozó folyamatok. A hét első felében fizikai szinten fogod érezni a lassulást. Olyasmi érzés lesz, mint amikor az autópályáról beérsz a városba, és az amúgy normál, 50 km/h tempó csigalassúnak tűnik a 130 km/h autópálya utazó sebesség után. Ezt a lelassulást követi majd a hétvégi szellemi átrendeződés is, amikor a Merkúr elhagyja az Ikrek csillagkép területét és megérkezik a lassú és érzelmes Rákba. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak  Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Ne aggódj, minden rendben van, csak kicsit megvisel az energiaváltás, amit a csillagjegyedtől búcsúzó Nap okoz. Erőtlennek, enerváltak, búsnak érezheted magad. Még az is lehet, hogy sírósan indul a hétfő. Ezt a hetet ne akard már nagykanállal falni, elég lesz, ha a kedvenc teáskanaladat előkapod a fiókból és azzal falatozol a héten. Hagyd, hogy sodorjanak a mindennapok, majd a jövő héten irányba állsz. Ami fontos, az akkor is várni fog téged, ami ne fontos az meg úgy van jól, ahogy van.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Felüdülés lesz számodra ez a hét. Végre a te energiáid kerülnek a népszerűségi lista élére a mindenségben. A hét elejét boldog érzelmi megelégedettséggel indítod, szívesen teszel a családod vagy szeretteid kedvére. Szerdán és csütörtökön üzleti dolgaiddal kapcsolatban leszel eredményes. Pénteken az egész hét lemaradásit pótolni tudod, így jogos megelégedettséggel dőlhetsz hátra és indíthatod a hétvégét, ahol szuper hangulatban kedvedre való programokkal telik majd az idő.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét első két napjában ne akarj senkit semmiről meggyőzni, érzékeny és sebezhető hangulatban leszel, és a jó kis kommunikációs szupererőd most csődöt mondhat, ha érzelmi nyomás alá kerülsz. Ellenben biztonságos közegben, ha van lehetőséged lelkizni kicsit, az biztos, hogy most a  hasznodra fog válni és olyan terhektől szabadulhatsz meg, amiket már régóta feleslegesen cipelsz magaddal. A hét közepén már elemedben leszel, pénteken nagyon jól fogsz haladni a teendőiddel, ha tárgyalnod vagy fogalmaznod kell a héten, próbáld péntekre időzíteni. A hétvége kellemes társaságot és jó hangulatot ígér neked.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Alapvetően az egész heted jól alakul majd. Végre érzel egy kis nyugalmat, békét, hazaérkezést. Hétfőn és kedden, ha teheted, maradj otthon és élvezd a szeretteid társaságát. A hét közepére időzítsd azokat a dolgaid, ahol szükség van a megnyerő és magabiztos hozzáállásodra, fellépésedre. A péntek, a logikus és praktikus teendőké, a hétvége pedig a siker hétvégje lesz számodra. Most kezdődik a számodra komfortosabb tempó, ami egy hónapon keresztül segíti az életed mindennapjait.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Hétfőn és kedden anyaoroszlán, vagy apaoroszlán hangulatban leszel. Bárki, aki a „falkád” tagjaira, akár csak egy rossz pillantást vet, jobban teszi, ha felhúzza a nyúlcipőt, mielőtt veled találja szembe magát. A hét közepén nagyon elemedben leszel, magabiztosnak és vonzónak fogod érezni magad, és erre meg is lesz minden okod. Időzítsd ezekre a napokra, azokat a dolgaidat, amikben a héten sikert szeretnél elérni. A pénteket melósnak és szürkének fogod érezni, de a hétvége meglepő fordulatokat tartogat a számodra, légy nyitott rá.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Ha teheted, a hét első napjain foglalkozz az otthonoddal és a családoddal, neked és nekik is jót fog tenni. A hét közepén, bátornak fogod érezni magad, ha van olyan dolog az életedben, amihez jól jönne egy extra adag bátorság, időzítsd szerdára és csütörtökre, hogy sikerrel járj. Pénteken nagyon jól fogod érezni magad és igazán hasznos napot tudhatsz majd magad mögött. Hétvégén pedig olyan dolgot tegyél, ami a szépérzékedre van hatással, duplán fogsz tőle töltődni.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Na, végre! Ilyesmi érzéssel indul a heted, kellemes tempó, kellemes érzések, szép tavasz, szinte mára levegőbe is szerelmes tudnál lenni. Hétfőn és kedden csak lődörögsz és álmodozol, most ne is akarj sokkal többet, ami fontos, az úgyis megvár, ami nem fontos, azért meg nem kár. Szerdán és csütörtökön nagyon jó lesz a kisugárzásod, érdemes ezekre a napokra időzítened azokat a teendőket, ahol fontos a megjelenés. Pénteken a praktikus teendőkkel fogsz jól boldogulni, a hétvége pedig mintha neked lett volna megírva, bármibe is kezdesz az jól fog elsülni.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét eleje próbára teszi majd az érzelemvilágodat, de a megérzéseidre is hatni fog, ha az EGO üvöltését lecsendesíted, és kicsit elkezdesz befelé figyelni, hasznos információkat kaphatsz magadtól a hét elején. A hét közepén vonzónak fogod érezni magad, ne lepődj meg, ha ezt mások is észreveszik, fogadd és fürdőzz a bókokban. Pénteken már munkagép üzemmódba váltasz és nagyon eredményes nap elé nézel. A hétvége a szerelemé és a szépségé.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét elején, ha valaki azt mondja, hogy kissé hiperérzékeny vagy jobb, ha elhiszed, és nem bocsátkozol vitába, mert alul fogsz maradni. Ellenben szerdán és csütörtökön már meglepő fordulattal és tüzes önbizalommal fogsz tudni kiállni magadért, jól fogod tudni képviselni magad bármilyen életszituációban, használd ki ezt a két napot az érvényesüléssel kapcsolatban. Péntekre tervezd az ügyes bajos teendőket, és ne rövid péntekre számíts. A hétvégén pedig menj társaságba, vagy bárhogy is, de járj a saját kedvedben kicsit!

BAK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Kicsit lagymatagnak érzed a hét elejét, szeretnél inkább otthon maradni és csak ne szóljon hozzád senki állapotban lenni. Szerdán és csütörtökön azzal vádolhat meg a környezeted, hogy lekezelő vagy és lehet, hogy igazuk lesz. A hétvégén minden elmaradásodat be fogod tudni hozni. Vasárnap pedig meglepő igényed támadhat a társasági életre, az is lehet, hogy összetrombitálsz egy meghitt családi vasárnapot.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét elején sebezhetőnek fogod érezni magad, valahogy nem fogsz tudni a szokott erővel kiállni magadért. Kedden és szerdán már megújult, büszke energiákkal feltöltve és ügyes, kreatív módon oldod meg a rád váró feladatokat. A hétvégén is lehet, hogy inkább a munkát választod majd, és jól is fogsz haladni vele. Ha pihenő napjaid vannak a hétvégén, akkor most az olvasás igazán ki tud majd kapcsolni téged, vagy a praktikus teendők elvégzése is gördülékenyen fog menni.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Érzékeny hétfő, érzékeny kedd, érzelmesen kezded a heted. Azt érezheted, hogy téged mindenki csak kihasznál, de tedd fel a kérdést magadnak, vajon tényleg vágysz arra, hogy békén hagyjanak, és ne legyen szükség a segítségedre? (Nem hiszem) Nyilván a mértéken és a határokon mindig van mit csiszolni. Szerdán és csütörtökön még mindig a hét eleji sérelmeidet vizsgálod az önérzeted szűrőjén keresztül, csak a hét végére tudsz majd megnyugodni és objektív szemmel nézni a világot. Most kivételesen talán jól is fog esni a csillámpor nélküli létezés állapota.

Heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Általános horoszkóp a hétről:

A hajnali Kos – újhold megalapozza a hetünket! Bizakodva, és újult erővel vágunk neki a húsvét utáni első hétnek, ki-ki a maga fontossági sorrendje szerint. Az újhold első hete, kiváltképp az első napok, mindig arról szólnak, hogy megfogalmazd magadnak, mit is szeretnél növelni, a következő két hetes ciklusban. Ezen a héten érdemes nagyon aktívnak és törekvőnek lenned azokat a dolgokat illetően, amivel kapcsolatban gyarapodást szeretnél elérni. A 20.-i jegyváltás a Kosból a Bikába segíteni fogja, hogy mindaz, amibe a héten energiát fektettél, az a Bika havában manifesztálódjon, vagyis, megtörténjen, kiteljesedjen, beérjen.

A hét első két napján légy megállíthatatlan, a hét közepén lassabb tempóban, de haladj következetesen a teendőiddel, hétvégén pedig gondolod át az egész hetet, ha így teszel, okosan, és épp időben tudod majd még korrigálni a dolgaid. Vasárnap, pedig csak pihenj. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Jól indul a heted, erőd teljében és jó kedvedben talál az újhold. Egész héten aktívnak és életvidámnak fogod magad érezni, most adj bele apait, anyait, mert a következő hét számodra energia vesztéssel fog járni. Tehát ezen a héten amennyire csak tudod, pörgesd fel a dolgaidat, ha így teszel, a jövőheted is eredményes lehet a maga lassúságával.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.04.05. – 2021.04.11.

Kicsit feszültté tesz téged most ez az újhold, valami megfoghatatlan várakozással teli érzés mocorog benned. A heted is feszülten indul, de ne aggódj, csak a hétfő lesz lóverseny hangulatú a számodra. Keddtől nagyon jól fogod érezni magad. Jobban mennek majd a hétköznapi és a plusz teendők is. Érdemes egy konkrét megvalósítási tervet összeállítanod a következő egy hónapra a céljaiddal kapcsolatban.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold téged felpezsdít. Úgy ugrassz neki a hétnek, hogy ide nekem az oroszlánt is, de szerdára, csütörtökre ez az oroszlán kicsit lustává és kényelmessé válik majd. Hagyd magad, hamarabb szabadulsz, pénteken és szombaton már újra aktív és jókedvű leszel. Vasárnap foglalkozz az érzelmeiddel, bármilyen tevékenység, ami érzelmileg feltölt, most duplán számít a jótékony beépülő energiák oltárán.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Kellemes felfrissülésként éled meg az újhold energiáit. A hétfőbe, tőled szokatlan lendülettel és aktivitással veted bele magad, a hét közepén is jól haladsz majd a dolgaiddal, úgy összességében, ezt a hetet kedvezően tudod alakítani. A hét második felében szellemileg is frissnek fogod érezni magad, tervezni is könnyebben és pontosabban tudsz majd. Érzed, hogy lassan beérnek körülötted a dolgok. A vasárnapod nagyon kellemesnek ígérkezik, ha a családdal tudod tölteni ezt a napot, az most nagyon jól fog esni a lelkednek.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold, még bátrabbá tesz téged. Használd ki ezt a plusz energiát a heted és a terveid indításához. Szerdán és csütörtökön eluralkodik rajtad a kényelem és a luxus iránti vágy, hát engedj meg magadnak egy kis hétköznapi, prémium minőségű, extra luxust. Legyen az egy új, minőségi ruhadarab, vagy egy illóolajos, gyertyafényes fürdő, esetleg egy különleges borból való kortyolgatás a kedvenc filmedet nézve. Péntektől beindul majd az agyalás nálad és csak vasárnap leszel képes kikapcsolni azt az őríjtő kismanót a fejedben.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold téged szellemileg frissít fel, és ez neked mindig jól jön, hiszen az okos típushoz tartozol, a zodiákusban. Hétfőn és kedden a terveidet, igazi stratégaként tudod előkészíteni. Szerdán és csütörtökön a szorgalmas és teherbíró hangya attitűdje lesz a személyiséged karmestere. Péntektől pedig világmegváltó eszmecseréket leszel képes folytatni, keresd ehhez magadnak a megfelelő társaságot, hogy en kioktatás legyen, hanem valódi szellemi szárnyalás a hasonszőrűekkel. Vasárnap csak lazíts ha teheted, igazán elégedett lehetsz most magaddal.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Nálad most a vágyakat korbácsolja ez az újhold. Érzelmileg feszültnek érzed magad hétfőn, ne aggódj, és fojts meg senkit kérlek. Ha a hétfőt túlélted, és körülötted is mindenki, jó esélyekkel indulsz, hogy behozd a stresszes hétfő okozta lemaradásaid. A hét második felében megered a nyelved, és rengeteget fogsz beszélni, csak arra figyelj, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására. A hétvégét ha teheted töltsd a szeretteid körében, ez most jó hatással lesz rád.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Jó ez az újhold a következő csatára! Valami ilyesmi érzéssel indulsz neki a hétnek, de hamar rájössz majd, hogy a béke és a nyugalom, néha még neked is olyan jól esik, mint lajhárnak egy stabil faág. Ha a hét eleji lendületet a következő két heted megtervezésére fordítod, akkor a hét közepére az alapokat szépen tudod majd indítania megvalósítás szempontjából. Péntektől újabb ötletek születhetnek a fejedben, érdemes leírnod, hogy a rád váró vasárnapi érzelmi áradat el nem mossa őket.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Erőt kapsz az újholdtól. Olyan optimizmus és tettvágy lobog benned, amit már régen éreztél. Ezt a hetet még húzd meg úgy istenesen, a pihenést majd a jövő hétre tartogasd inkább. A hét közepén ugyan lassabb tempóban, de eredményesen tudsz majd haladni a dolgaiddal. Péntektől újabb lendület érkezik hozzád, szíved szerint körbeszaladnád a világot örömödben, de az is elég lesz, ha kirándulsz egy jó nagyot. Figyelj a környezetedre, mert a túlzott optimizmusod a hitetleneknél kontraindikációt tud kiváltani és sajnos többet árt nekik a jó kedélyű életkedv, mint amennyit használ.  A vasárnap kedvez a vizes tevékenységeknek, mosás, locsolás, relaxfürdőzés.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

A kitartásod mellé lendületet hoz neked most az újhold. Hétfőn nem csak eredményes, de gyors is leszel bármit is csinálsz. A továbbiakban a héten már komótosabban, de tervszerűen és jól látható megvalósulásokkal haladsz a céljaid felé. Csütörtökön érdemes beiktatnod egy kis pihenőt, tudom, ez a szó nem szerepel az alapszótáradban, de hidd el, érdemes kipróbálnod, hogy milyen egy spontán ’day off. Péntektől szellemileg tudsz aktív és eredményes lenni, ha teheted vasárnap csinálj valami olyan dolgot ami az érzelemidre hat.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Felfrissít az újhold. Aki sokat markol keveset fog! Hétfőn nagyon tettre késznek, okosnak és erősnek fogod érezni magad, és ez így is lesz. De csak az napra gondolkodj ezzel a lendülettel, mert keddtől kicsit belassulsz, de e miatt ne ostorozd magad, se másokat! Pénteken megint olyan lendületed lesz, amivel simán behozod majd az esteleges lemaradásokat. Ha teheted, a hétvégén menj szabad levegőre és vízpart mellé. A növényeidet mindenképp locsold meg vasárnap, duplán fogják meghálálni.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Háborgó újhold. Miért duzzogsz? Tényleg megbántott valaki, vagy csak másra vetíted ki azt, amivel kapcsolatban nem érzed magadban a tettrekészséget? Ilyesmi hangulatba indul majd a heted, de a hét közepére megérkeznek majd a válaszaid, figyelj a belső hangodra, ami szertettel vezet téged.  Pénteken már majd ki tudod mondani azt, amit a hét elején még megfogalmazni sem tudtál. A hétvégét töltsd olyan emberekkel, akikről tudod, hogy szeretnek téged. Vasárnap, locsolj – pocsolj kicsit, meg fog nyugtatni akár a növénylocsolásról akár habos fürdőről legyen szó, de még a ruhamosás is jól fog esni a lelkdnek.

2021.04.12. 4:30 Kos-újhold

„… Jer csak jer, édes Puck; jut még eszedbe,
Midőn leültem egyszer a fokon
S hallék egy cselle hátán hableányt,
Ki olyan édes dallamot lehellt,
Hogy a bősz tenger nyájas lőn dalára,
S több csillag őrülten rohant le, hogy
A hableány zenéjét hallja …”

(William Shakespeare – Szentivánéji álom)

 

Még mindig dolgoztatja a Hold az árnyékszemélyiségünk rétegeit. Ebből az újholdból azt veszel ki magadnak a következő két hétre, amit csak akarsz. Mert van benne rengeteg feladat, és váratlan szituáció, ami nagyfokú rugalmasságot és elszántságot igénylő helyzetet teremt, önmagad fejlesztésével és a céljaid tisztánlátásával kapcsolatban. De legalább ennyi kedvező lehetőség és titkos, vagy nem várt segítő energia is érkezik a Kos újholddal, amit az életcélod, karriered jobbítására tudsz fordítani, ha befogod a szelet életed hajójának vitorláiba.

Mert azt teremted, amire fókuszálsz! A nézőpontod teremti a valóságodat életed minden egyes pillanatában.

A hétfő hajnali Kos újhold nagyon sok lehetőséget hoz. A lehetőség egyik szinonimája a szerencse, mert hiába dobálja eléd a mindenség a lehetőségeket, ha te csukott szemmel, ordítva ugrassz fejest a sziklás partszélen a kövek közé, pedig pár méterrel odébb kristálytiszta és biztonságosan mély vízbe csobbanhatnál.  A minőségi közhelytáram egyik kedvenc darabja; – Az, „… Annak van szerencséje, aki észreveszi, hogy milyen szerencsés…” – okos mondat.

A mostani újhold egyfelől, ezt az okos mondatot duruzsolja a füledbe unos-untalan. Másfelől pedig azt kérdezgeti tőled megállás nélkül, hogy mennyire vagy bátor, optimista, hittel teli és tanulni vágyó kalandor, hogy felszállj a saját neveddel elkeresztelt világjáró hajóra, mint kapitány.

Ismétlem, ne a városligeti csónakázásra számíts a következő két hétben. Azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amit most indít a Te életedben a Kos újhold, próbára teszi majd a józan ítélőképességed, hogy mennyire tudod tartani a fókuszt a hosszú távú céljaiddal kapcsolatban, vagy mennyire válsz a szirének énekének, halálos közönségévé.

A megérzések, sejtések, most a zátonnyal teli sziklák felé irányítják a bárkádat, ritkán szoktam ezt tanácsolni, de most a megérzéseket, okosabb játékos délibábként kezelned. Ezt az újholdat akkor tudod jól használni, ha a térképed, vagyis a racionális terveid követed, és a tiszta, objektív tudásodat használod a céljaid elérése érdekében, kalkulálva az idővel, mint jó baráttal, aki érleli, formálja és bizonyossá teszi a kérdéses helyzeteket.

Általános horoszkóp 2021.03.08 – 2021.03.14.

Heti általános horoszkóp: Könnyebbek és lendületesebbek most a hétköznapok, ahogy azt írtam, a Mars az Ikrekbe lép című posztban.

Ezen a héten hétfőn és kedden fegyelmezett következetességgel tudjuk végezni a dolgainkat, de az is lehet, hogy a fegyelmet, túlzott szigornak érezzük majd, ki-ki a maga égi helyzete és élete történései aspektusából szemlélve. A hét közepe kedvez a különc és újító tervek kieszelésének, vagy a gondolati és nézőpontváltásoknak. A hétvégébe érzelemdús energiák kerülnek betöltésre, és a családi programoknak is kedvezni fog a szombat és a vasárnap.   És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Jól vagy, és jól is leszel egész héten. Uralkodó bolygód a Mars olyan ötletekkel, vitalitással és lendülettel árasztja most el mindennapjaidat, hogy szinte szárnyalsz! Rád fért már, hogy kicsit ki tud billeni a fixáltságból, megrekedtség érzéseiből. Hétfőn és kedden a nagyobb feladatokkal tudsz könnyebben boldogulni. A hét közepén inkább az ötletek és egyedi megoldások kerülnek nálad előtérbe. A hétvége kettős lesz, szombat, lustálkodás, vasárnap aktivitás.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Békésebb napok várnak rád. Túl vagy egy hosszú és nagyon feszített időszakon. Pihenj kicsit és add át magad az érzéseidnek és mindin olyan tevékenységnek, ami békével tölti el a lelked. Az elengedési folyamatok most könnyebben működnek a hétköznapokban. A hétvégére tervezz olyan programot, ahol a szeretetteljes egység érzéseit meg tudod élni, legyen az család, baráti társaság, hobbi csoport, egyéb közösség, de kapcsolódj, az általad szeretett emberekhez, közösségekhez.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Igen, jól érzed, valami megváltozott az elmúlt napokban. Energikusabbnak, érzed magad, de az is lehet, hogy ez feszültségként éled meg. Ha az utóbbit érzed, akkor forgasd át lendületbe. Nem mások lassúak, te kaptál most egy extra töltetet az égiektől. Most könnyebben boldogulsz a tanulással, ügyintézéssel, az aktív cselekvést igénylő feladatokkal. Arra azért figyelj, hogy nem mindenben neked van igazad, érdemes másokat is meghallgatnod!

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Te vagy az egyik legérzékenyebb és leginkább hangulatember a zodiákusban. A héten az érzelmi skála végleteit fogod megélni. A hét elején még szigorú és mogorvának fogod érezni a világot, amiben élsz, a hétvégre pedig varázslatos, szeretetteljes és érzelemdús közeggé fog alakulni. Tehát, érdemes a hét elejére időzítened a praktikus, hétköznapi teendőidet, hogy a hétvégét érzelmi átszellemüléssel tudd megélni. Ha teheted menj a hétvégén vízpartra, most a szokottnál is jobban fel fog tölteni.

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét eleji fegyelmezettséged, használd ki, mert a hét közepétől már nem fogod tudni kordában tartani magad. A hét közepén csinálj valami szokatlan és formabontó dolgot, mert jót fog tenni most neked, ha úgy érezheted, hogy kicsit kiszállsz a mókuskerékből. A hétvégén kedves, önfeláldozó hangulatban leszel, gyakorolhatod a nagylelkűséged, hisz ez az egyik legszebb, legnemesebb tulajdonságod. Most mások megmentésével, segítésével emelheted a jóhíred és növelheted a tekintélyed.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét elejét munkagép üzemmódban indíthatod, jól fogsz haladni a dolgaiddal. Kicsit átrendeződnek most benned az erőviszonyok. Az elmúlt időszak tettekben való aktivitása, most átformálódik szellemi energiává. Jobban fogsz tudni, tanulni, beszélni, értelmezni, tervezni. A hét közepén váratlan újszerű ötletek juthatnak eszedbe, látszólag a semmiből. A hétvége békésnek szeretetteljesnek ígérkezik.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Kötelező teendőkkel indul a hét, de csinálod még akkor is ha nincs igazán kedvedre. Viszont, a kommunikáció és a gondolataid érzéseid kifejezése most jobban megy mint az elmúlt hónapokban. A hét közepén csinálj valami formabontót, hogy ne érzed azt, hogy mindig te vagy aki enged és alkalmazkodik. A hétvégét érdemes olyan helyen és azokkal töltened, akikről tudod és érzed, hogy szeretnek, most garantáltan jó hangulat ígérkezik.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Meglepő gondolatok, jó ötletek, a szokottnál is élesebb kritikai érzék ezekkel vagy most feltöltve. Hétfőn jól fogsz tudni haladni a hivatalos és praktikus ügyintézésekkel, vagy az szabályokhoz kötött dolgokkal. Keddtől már oldódik ez az állapot és elkezdesz majd valami nem szokványos, nem hétköznapi dolog után vágyni. Ha tehetd add meg magadnak valamivel a lehetőséget, hogy kicsit különcködj a saját életformádon belül, ez most jót fog tenni neked. A hétvége lehet békés, lehet sírós, egy biztos, érzelemdús lesz.

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Tudom, hiányzik a pezsgés, hiányzik a lendület, igen, számodra most minden olyan egysíkúnak és monotonnak tűnhet. Ez a hét sem fog semmi világmegváltót hozni, ne is reméld. Amit ki tudsz belőle venni, az annyi, hogy a hét elején fogaid összeszorítva, légy következetes, mert a hét második felében még ennyire se lesz kedvedre a munka. A hétvége érzelgősnek, szétfolyósnak ígérkezik. Talán csak nézz filmeket, vagy a kedvenc sorozatodba ugorj fejest.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Hétfőn még úgy érzed, hogy hegyek vagy képes megmozgatni, jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal. A hét közepén váratlan ötletek juthatnak eszedbe megoldásként egy-egy régebb óta húzódó dologgal kapcsolatban. Érdemes hallgatnod a ezekre a bevillanásokra. A hétvégén, ha teheted, tölts időt a szeretteiddel, meglepően érzelems hangulatban leszel.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

Csak úgy záporoznak a feladatok a nyakadba, de kitartóan állod  a sarat, sőta hét közepén olyan egyedi megoldások is eszedbe jutnak majd amik nagyon megkönnyítheti az aktuális dolgaid elintézését, rendbetételét. Azért adj magadnak random pihenőidőket is. A hétvégére próbálj olyan programot szervezni, ahol a barátaiddal vagy a szeretteiddel lehetsz, ha mindenképp tevékenykedni szeretnél, a vizes feladatokkal most jól fogsz boldogulni, pl: nagymosás és közben nézz valami romantikus filmet.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.03.08. – 2021.03.14.

A hét elején még úgy érzed, mintha kőből lenne az egész világ, csak te vagy az egyetlen érző lény az univerzumban. A gyakorlatias dolgokkal hatékonyan tudsz boldogulni ebben a két napban. A hét közepén már érzed, hogy a hétvége valami igazán jót tartogat neked, és ez így is van. A hétvégén bármit is csinálsz, vagy bármit sem csinálsz, mindent élvezni fogsz.

2021.03.04. – 2021.04.23. Mars az Ikrekben

2021.03.04. – 2021.04.23. Érkezik másfél hónapnyi nagyon aktív szellemi és tevőleges felfrissülés!

Azzal, hogy a Mars bolygó átlép az Ikrek csillagkép területére, elkezdi „piszkálni” az emberek gondolatait. Ki fogunk mondani olyan dolgokat, amihez ez idáig nem volt bátorságunk, vagy nem tudtuk jól megfogalmazni őket.
Nem az ösztönszerű, indulatos kirohanások lesznek jellemzők erre az időszakra, hanem okos és értelmes összefüggésekben tudjuk majd tálalni mindazt, ami bennünk van. Jó kifejezőkészséggel, és helytálló módon fogjuk tudni érvényesíteni az akaratunkat. Ötletes, újító, kreatív megoldásokkal tudunk hasznára válni a világnak és a saját világunknak is ebben az időszakban. Eszünkbe juthatnak olyan formabontó, újító, lázadónak tűnő egyedi megoldások, amik miatt, először bolondnak titulál a környezetünk, majd furcsán néznek ránk és később követik majd a példánkat. Tehát, minden ami egyedi, újító és formabontó megoldásnak számít most az életedben, annak helye van a mindennapjaidban. Az elmúlt időszakban nehézséget okozó feladatainkkal és életkörülményeinkkel kapcsolatban a tettek mezejére tudunk majd lépni. Még ha a lehetőségeink nem is túl rózsásak, érezni fogjuk magunkban az erőt, az ötletességet, a kitartást és a tettrekészséget, hogy változtassunk a dolgainkon, és véghez is vigyük az újító terveinket.
Tehát, a lendületet a Marsnak, a szellemi frissességet az Ikreknek és a kitartó energiákat, a Szaturnusz és Mars kedvező fényszög kapcsolatának köszönhetjük majd!
Akiket ez hangsúlyosan érint, azok az Ikrek, Vízöntő, Mérleg, Kos, Skorpió horoszkóp, azaz Nap jegyű emberek. De mindenki másra is hatni fog ez az égi folyamat.
(Írta : Sándor Zsuzsi – SZsI )

Heti Általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Heti általános horoszkóp, hétfőtől vasárnapig: Kellemes, bizakodó hangulatban indul március első hete.

Atelihold után járunk, tehát elengedésre fel! Hajrá, méregtelenítés, hajrá fogyókúra, hajrá tavaszi nagytakarítás és kertrendezés. A hét közepe a mélyebb rétegű érzelmi témákat feszegeti majd, de mivel az elengedés fázisában jár a Hold, ezért ez most az átfordulást is jelenti, akár úgy, hogy megoldottad a megoldanivalód, akár úgy, hogy képes leszel megrántani a vállad, és majd később újra foglalkozni velük. A hétvége jó hangulatot, baráti összejöveteleket és pezsgést ígér. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden úgy érzed majd, mintha próbára akarná tenni az élet a türelmedet. Ha elfogadod, hogy egy dolognak több féle kimenetele is lehet, és vannak dolog, amik felett nincs módod az irányításra, könnyebb lesz ez a két nap. A hét közepén elveszed, ami jár neked nem sok beleszólása lesz a külvilágnak az akaratodba. Péntektől vasárnapig nagyon jó három nap elé nézel. Népszerű leszel, menj társaságba, vagy csinálj valami olyat ami nagyobb lendületet igényel.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Na, még egy nagylevegő! Hétfő és kedd még feszült lesz, olyasmi érzés kerít majd hatalmába, hogy – Vajon mindent elintéztem? Szerdán úgy érzed majd mintha egy kellemes hűsítő tóba csobbannál, és végre el tudod engedni azt a megmagyarázhatatlan belső feszültséget, ami az elmúlt hónapban piszkálta a mindennapjaidat. A hétvégén kedved támad ünnepelni, enni-inni, és élvezni a Nap első sugarait. Pihenj, megterhelő időszak van mögötted.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden nagyon jól fogod tudni kifejezni magad, diplomatikusan és békésen indul a heted. Szerdától pedig begyújtod a szó rakétákat, vigyázz, kit és hogy találsz el velük. Jó dolog az őszinteség, ha nem jár együtt modortalan tapintatlansággal. A hétvégére annyi energiád lesz, hogy keress magadnak valami aktív tennivalót mert különben a környezeted sínyli meg a felpörgetett állapotodat.

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét elején karrier témában várhatók finomhangolást igénylő, elkerülhetetlen változások. Jó fogod venni az ezzel kapcsolatos tennivalókat. Szerdán és csütörtökön mélyen nyugvó érzelmi témák kerülhetnek felszínre, itt az elengedés és megbocsájtás ideje. Tudom, hogy számodra az érzelmek dédelgetése jelenti a biztonság érzését, de néha üríteni kell azt a puttonyt, még neked is. A hétvégéd sűrűbb lesz, mint szeretnéd, vasárnapra kimerült leszel, szánj időt a pihenésre, bármilyen hosszú is a teendők listája.

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Ha van vitás helyzet az életedben, a hét első két napján jól el fogod tudni simítani azt. Szokatlan békét érzel a lelkedben, add át magad neki, mert nem tart sokáig. Szerdán és csütörtökön fordul veled minden és olyan tettre és harcra kész állapotban leszel, mint a ki a mindenség parancsait várja készenléti állapotban. Péntektől vasárnapig, sütkérezni fogsz az elismerésekben és népszerűségben. Ha teheted menj társaságba, vagy tégy valami olyat, ami lelkesít téged.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden az ügyintéznivalókkal jól fogsz tudni haladni, a szavak és gondolatok is kiegyensúlyozott áramlással működnek benned. Jól fogsz tudni érvelni és közvetíteni. A hét közepén, valami megmagyarázhatatlan erő lesz úrrá rajtad, mintha az égiek extra energiával töltenének fel.  A hétvége alkalmas lehet az első tavaszi nagytakarításra, és azon se lepődj meg, ha sziporkázó ötletbörzeként ontod majd magadból, a jobbnál jobb terveket a teendőiddel kapcsolatban.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A heted olyan jól indul, hogy észre se veszed, és már szerdánál jársz. Szerdán némi egyensúly zavart érzékelhetsz, de csütörtöktől kapsz egy extra frissességet, ami most heteken át elkísér majd. Élj ezzel az időszakkal. Jó gondolatok, és magabiztos kommunikáció fog jellemezni és a törekvéseidet is jobban be fogod tudni célozni. A hétvégén agyára mehetsz másoknak a lelkes és optimista kirohanásaiddal.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét első napjain úgy érzed majd magad, mint egy sprinter, aki az utolsó tíz méteren még rákapcsol a teljesítményére. Sok mindent el fogsz tudni intézni, ne hagyd magad kibillenteni az egyensúlyodból. Csütörtöktől pedig számolj tízig, mielőtt beszélni kezdesz! Az amúgy is éles nyelved, most kap egy extra élezést és jobban fog vágni, mint egy professzionális sebészi szike. Hétvégére meglepően jó hangulat ígérkezik körülötted. Élvezd!

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfő és kedden kellemesen érzed majd magad a bőrödben. Kedved támadhat egy baráti kávézáshoz, vagy valami délutáni kora esti szabadidős program is csalogatóan fog rád hatni. A hét közepén jussanak eszedbe a szavaim, nem olyan drámai a helyzet, mint amilyennek érzed! Péntekre már rendben leszel és nagyon jól fogod érezni magad egész hétvégén! Használd ki ezt a pár napot.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét elején késztetést érezhetsz, hogy döntést hozz, mert te, nagyon nehezen viseled a bizonytalan helyzeteket. Bármi legyen is a téma, jobban teszed, ha vársz szerdáig vele. A hét közepén jól haladsz majd a dolgaiddal, ezen a két napon tudsz majd a legjobban teljesíteni. Hétvégén, péntek, szombat, és vasárnap, ha valami nagyobb házkörüli, vagy alkotó projektbe kezdesz, azt meg is fogod tudni valósítani.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Sűrűnek érzed az életed? Jól érzed, mert most sűrű is nálad az energiaáramlás. Hogy mit tudsz tenni? Lazulj be egy kicsit! A hét elején, hagyd, billenjen minden arra, amerre billenni akar. A hét közepén, ha érzékeletlennek titulál, a környezeted ne lepődj meg, csak hagy, hogy eltejeljen ez a két nap. A hétvégén jó ötletek áraszthatnak el, és kedved támadhat valami spontán programhoz is.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A pityergősre sikerült hétvége után, jól indul a heted. Örülsz a tavaszias napoknak és valahogy azt érzed, hogy éled a remény. Szerdán és csütörtökön ne várt érzelmi fordulatok lephetnek meg, ezek még az elengedéssel kapcsolatos utórezgések, hagyd, had menjen. Péntektől, vasárnapig bármit is csinálsz, nagyon bizakodó s lelkes leszel a téma tekintetében,é s ez sokszor eredméynesebb hajtóerő tud lenni mint a következetes keménység.

2021.02.27. szombat 9:17 – telihold Szűz telihold, és az év első tízmilliószoros napja.

tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmushoz kapcsolódnak, ahol minden évben négy jeles napot ünnepelnek, melyek Shakyamuni Buddha életének négy legfontosabb állomását jelképezik. Ezeket a tibeti naptár alapján számolják ki, mely a Hold ciklusain alapul és négy teliholdhoz kapcsolódik.

A tibeti nagy Buddha napok sorrendben ez az első holdhónap teliholdja, a negyedik holdhónap teliholdja, a hatodik holdhónap és a kilencedik holdhónap teliholdja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván és ezeket a napokat mindig a tibeti holdújév napjától számítják, melynek neve Losar. Így a tibetiek minden évben kiszámítják a jeles napokat.

Ezeken a tízmilliószoros napokon minden gondolat, érzelem, szándék, akarat és minden cselekvés tízmilliószor erősebb, függetlenül attól, hogy jó, rossz, pozitív vagy negatív.

Ezért fontos, hogy e napokon gondolataink tiszták és pozitívak legyenek. Sokszor gondoljunk azokra a dolgokra, melyeket szeretnénk megvalósítani életünkben.

A mostani Halak hónap telihold napján, ami egyben az év első tízmilliószoros napja, bármit is csinálsz, az sokszoros érzelmi hatással vibrál majd az életedben. Ezt a teliholdat az érzelmek és a felesleges emberi kapcsolatok elengedésére tudod hatékonyan használni. Igen, bármennyire is érzéktelenül hangzik, mindannyian cipelünk felesleges emberi kapcsolatokat magunkkal életünk folyamán, rövidebb, vagy hosszabb ideig.

A Szűz Hold, segít racionalizálni mindazt, amit a Halak Nap megvilágít most nekünk érzelmi és kapcsolódási téren. A Szűz rendkívüli kritikai érzéke segíthet most egyértelművé tenni, hogy mik azok a kapcsolódási formák (családi, baráti, emberi, munkahelyi, vagy bármilyen más terület) az életedben, ami már nem szolgálja a fejlődésedet.

Telihold napján, gyújts fehér gyertyát, vagy mécsest, gondold át, hogy Te milyen kapcsolataidtól szeretnél megválni, vagy változást, változtatást elérni bennük, és szívből sóhajtsd ki magadból a következőket.

Mindenség! Kérem a telihold, segítő, támogató erejét. Kérem, hogy minden olyan energiát vigyen magával, a számukra megfelelő rétegbe és dimenzióba, ami már nem szolgálja, az emberi, az érzelmi, a fizikai és a lelki életem fejlődését. Kérem a Szűz Telihold erejét, segítse a következő két hétben, az ezekkel kapcsolatos, legtisztább és legmélyebb elengedést számomra, hatékony és kíméletes módon.

Heti horoszkóp 2021.02.22.-2021.02.28. Energiamező

Általában a hétről: 2021.02.22. – 2021.02.28.
A hét lendülete, hétfőtől vasárnapig: A növőhold végén jár a holdciklus. Még a beépülést szolgálja minden energia benned és körülötted, érnek a dolgok. Telihold előtt mindig nő az emberekben a feszültség, így azt tanácsolom, hogy ennek a hétnek dupla adag türelemmel indulj neki, hogy a szombati teliholdig könnyedén bírd cérnával, mert a hét eleje rendkívül érzékenynek ígérkezik, mindenki számára. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, az oldalunk hírfolyamán.

Ma, 2020.02.11. – 20:08 Vízöntő újhold – Extra megújulással.

Újhold napján a legsötétebb mindig az éjszaka, ez az éjszaka, az idei tél utolsó újholdja.
A Vízöntő jegy privilégiuma, és különleges kepesége, az újító szemléletek földi szintre való lehozatala. Ezért, a zsenik, a feltalálók, az újító, reformer típusú emberek, nagyon nagy százalékban vízöntő érdekeltségűek, Nap – Hold – Ascendens, vagy „bolygófelvonulás” a csillagkép területén jellemezheti őket.
Ma Vízöntő újhold van. Ma extra energiát kapsz a vízöntőknek köszönhetően, hogy a kívánt dolgokat megújíthasd életed bármely területén. Fogj egy fehér vagy halványzöld mécsest, gondold végig, hogy mivel kapcsolatban szeretnél megújulást, fejlődést elérni a következő négy hétben. Majd gyújtsd meg a mécsest és mondd ki hangosan: – Készen állok, kérem, fogadom!
(Az Energiamező: Sándor Zsuzsi – SZsI)

Általános heti horoszkóp 2020.02.08.-14. – Energiamező asztrológia

KOS: Feszült hétre számíthatsz. Kizárólag az anyagi dolgok, és az életben való boldogulás kérdései foglalkoztatnak majd. Most jobb is, ha ezekre fókuszálsz, de azért légy vele tisztában, hogy nem mindenki van ebben a periódusban, mint te. Ha hétvége sírósra, vagy gyámoltalanra sikerül, ne aggódj, hétfőtől újra erőd teljében leszel.

 

BIKA: A feszült időszaktól függetlenül, a hét első felében erősnek és stabilnak érzed majd magad és jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal, használd ki ezt a pár napot. Szerdától váratlan fordulatokra számíthatsz, a hétvégét pedig jobban teszed, ha teljes mértékbe az élvezeteknek szenteled, máshoz úgyse lesz kedved, se erőd.

 

IKREK: A hétfő, kedd, a csendes túlélésé lesz. Ezt a két napod akkor tudod jóra fordítani, ha magadban tervezgetsz. Szerdától már óvatosan elkezdhetsz beszélni, de figyelj rá, hogy a szabados fogalmazás nem mindenhol állja meg a helyét. Hétvégén figyelj az álmaidra, mert te különösen ügyes vagy az értelmezésében.

 

RÁK: Kemény, merev, puha, ezt fogod érezni a héten. A hét eleje mogorva, kemény hangulattal, a hét közepe merev gondolatokkal, a hétvége, puha érzelmes boldog áramlással fog telni számodra. Akkor tudsz most jól haladni majd a hétköznapokban, ha az elengedésre, megengedésre fókuszálsz. Jusson eszedbe, ha valami nem sikerül, az most úgy van jól!

 

OROSZLÁN: Hm, erős, akaratos, igen harcias kedvedben leszel a héten. Jó lesz, ha olyan helyeken próbálsz érvényt szerezni az akaratodnak, ahol nem nagy baj, ha megbántasz másokat. Bárhogy is alakul, jobb, ha számolsz azzal a héten, hogy nem minden helyzetben leszel képes méltóságteljesen viselkedni. A hétvégén már bújós kiscicává alakulsz majd, dorombolj kedvedre.

 

SZŰZ: Bár uralkodó bolygód a Merkúr, most nincs elemében, mégis kellő következetességgel és tervszerűséggel tudod indítani a hetedet. Szerdától már jobban teszed, ha elengeded az irányítás és kontroll kényszered, így a hétvégéd olyan jól alakulhat majd, ami jó időre feltölti az érzelmi szükségleteidet.

 

MÉRLEG: A hét elején úgy érzed, hogy kizárólag elvégzendő feladatokból és határidős teendőkből áll az élet. Szerdára megérkezik hozzád a szabadságvágy gyorsvonata. Ha a hét elején együtt dolgoztál a szigorú következetes energiákkal, akkor szerdától felrakhatod a lábaid az asztalra és átlébecolhatod magad az érzelgős hétvégédbe.

 

SKORPIÓ: Erő, feszültség, változás, átalakulás, ez a műsor a hétre. Akkor vagy jó úton, ha törekedsz, de nem erőlködsz, ha harcolsz, de nem háborúzol, ha érvelsz, de nem manipulálsz. A hétvégére el fogsz fáradni, nagyon. Pihenj, sírj, álmodozz, hétfőn erőd teljében indul majd a hét.

 

NYILAS: Kellemes heted lesz. Ha a hét elején következetesen sorra veszed a teendőid, meglepően könnyen és hatékonyan fogsz velük boldogulni. Szerdától figyeld az újító ötletek felvillanását a gondolataidban, jó inspirációk születhetnek benned. A hétvége pedig az érzelmeké és az álmodozásé.

 

BAK: Erősnek és stabilnak érzed magad a héten, de ne lepődj meg, ha folyamatosan villámszerű, nem várt, feszült szituációkban kell majd helytállnod. A hét második felére iktass be elvonulós, csendes, énidőt magadnak. A hétvégén figyelj az álmaidra, mert tiszta információkat hordoznak számodra.

 

VÍZÖNTŐ: A hét elején túl soknak érezheted a szabályt és a kötelezettséget, tudd le, amit le kell tudnod, jobban jársz. A hét második felétől jobb, ha nem tervezel semmit, csak élj az élet kínálta lehetőségekkel, így jársz majd a legjobban. Hétvégén hullámzó érzelmi állapotban leszel, néha még téged is megterhelhet a spontenaitás.

 

HALAK: Nehéznek érzed a hét elejét minden szempontból, de ne aggódj, szerdától elindul majd benned az ötletgyár, hogy a hétvégéd miként tudod a legromantikusabbá, legpihentetőbbé varázsolni magadnak. Péntektől figyelj az álmaidra, mert sok – sok információt kaphatsz, ami hasznodra válhat.

írta: Sándor Zsuzsanna Ilona – SZsI asztrológus