+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Freyja istennő a szex a termékenység a háború és a bőség uralkodónője. Ha mindent uralni akarsz, most megteheted, minden a tiéd lehet, de nagy árat kell fizetned érte. Bármit megkaphatsz, amit önszántadból és szabad elhatározásból választasz. Ha valamit túl drágának találsz és nem vagy kész rá, hogy feláldozd magad érte, most nem lesz más megoldás lejjebb kell adnod a vágyaidból.

Állj készen minden váratlan fordulatra az eddigi terveiddel és munkáiddal kapcsolatban, még a legszerencsésebb helyzetekre is! Ha úgy érzed, hogy az élet a bolondját járatja veled, nem tévedsz, ez most valóban így van, hogy a jobb lehetőségek felé tereljen.

A bátor és makacs emberek azok akik időről időre azt tudják mondani, – Igen, megérte! Mindaddig amíg határozott de asszertív vagy és nem durván agresszív az üzleti sikerek is téged pártolnak. Merj formabontó és újító lenni! A tradíció néha gátja a megfelelő fejlődésnek. Merj más lenni, még akkor is ha jelenleg még csak játszod az új szereped, idővel belenősz majd.

Share This