+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

V%C3%A9nusz a szerelem %C3%A9s a kis szerencse bolyg%C3%B3ja a Halakban

Harmónia, vagy a ló túloldala? – Melyiket választod?

Vénusz a szerelem és a kis szerencse bolygólya, a Halak jegyében 2020.1.13. – tól 2020.2.7.-ig

Az ásványok, amik ezzel az energiakörrel és időszakkal rezegnek összhangban: akvamarin, amazonit, hegyikristály, jáde, jáspis, karneol, krizokolla, mokait,   szodalit, türkiz, zafír. Használd bátran ezeket a kódolt energiahordozókat, hagy segítsenek neked legjobb tudásuk szerint.

Ahogy, a Merkúr a Vízöntőben című cikkemben olvashattátok, az elmúlt bő egy hónap mindenkit megviselt, még a bolygókat is! 🙂

Szegény Vénusz épp, hogy kiheverte a Bakban tolongó bolygófelvonulásban résztvevő társaság, távolságtartó, szigorú, de legalább rendkívül barátságtalan és hűvös „vendégszeretetét”, épp csak átsuhant a Vízöntő jegyén a szabadszellemű törekvésit nyomatékosítva, és pár napja átesett a ló – akarom mondani – a Halak csillagkép túloldalára. Drága Vénusz, a Halakban olyan érzékeny, olyan szerelmes, olyan kapcsolatéhes, olyan empatikus, olyan intuitív, annyira vágyik minden szépre és jóra, hogy se eleje se vége az érzelmi és kapcsolati minőségek felsorolásának.  

Egy szó, mint száz, ha oda tudsz figyelni a helyes arányokra, az egyensúlyra, ismered a saját határaidat és ki is állsz magadért, akkor jó kis termékeny időszakot tudhatsz, majd magad mögött február 7 -tel bezárólag.  Alakulhatnak új szerelmi, emberi, és üzleti kapcsolatok is. Nagyon érdemes a megérzéseidre hallgatnod, amíg a Vénusz a Halakban vendégeskedik. Az biztos, hogy az érzések, a kapcsolatrendszerek, a vágyak és a gyarapodás központi téma lesz ezekben a hetekben.

Január 27 – 28 -án figyelj a döntéseidre, mert ezen a két napon leszel hajlamosabb a ló túloldalára esni, a költekezéssel, az igényeid – vágyaid kielégítésével kapcsolatban. Ez a két nap nem igazán alkalmas döntések meghozatalára és tárgyalások lebonyolítására. Horoszkóp elemzés

Február 2 – 3- án megnőhet az igényed a befelé figyelésre, hogy egy kicsit elbeszélgess magaddal, hogy hallgass a belső útmutatásaidra. Jól teszed, ha kihasználod ezt a két napot, mert olyan dolgok kerülhetnek tényszerűen felszínre a mélységeidből, ami lehet, hogy számodra is meglepő lesz. Az már csak hab a tortán, hogy a racionalitás talaján fogod tudni megoldani ezeket a felismeréseket, ami valószínű, hogy egyéb napokon, fixen lecsapná a biztosítékot nálad. Érdemes most olyan emberrel beszélgetned, tanácsot kérned, akire felnézel, akit tisztelsz, akivel igazán nyugodt és minőségi időt tudsz tölteni.

Ha szeretnél személyre szabott konzultációt kérni tőlem, keress bátran, szeretettel várlak Az Energiamezőben!

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés

Share This