+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Épp búcsút intettünk a Mérleg újholdnak és a vele közvetítésre kerülő összes üzenetnek, figyelmünk azonban egy percre se lankadhat, mert a Vénusz jegyváltása a Skorpióból a Nyilasba, izgalmas, derűlátó dolgokat hoz magával.

Az asztrológiával kapcsolatban, épp úgy, mint az élet minden területén, lehet nagyon borúsan és vészjóslóan árnyalni a jövőképet, lehet tényszerű módon, egészséges bizakodással, és túlzottan elnagyolt optimizmussal is. A jelenlegi álláspontom – mint magánember, és mint asztrológus egyaránt – az, hogy, Az élet szép! Igen, tudatosan írtam az 1997-ben bemutatott film címét. Aki esetleg nem látta, szertettel ajánlom a figyelmébe, mert a film története, csodálatosan példázza a nézőpontjaink által teremtett „valóságunkat”.

Arról, hogy nehéz időszak zajlik a világban, egyéni és globális szinten egyaránt, én nem fogok litániákat írni, megteszik ezt mások helyettem, nagyon hiteles és jó szakemberek, akiknek én is olvasom a bejegyzéseit és követem a munkásságukat. Azonban hiszem, és ezt érzem igazán a magam terepének, hogy ha nem neveljük rá a szemünket arra, hogy a legnagyobb válságok közepette is a jót keressük, akkor van igazán nagy baj a világban. Mindannyian tudjuk, látjuk, érezzük az életünkön, érezzük a mindennapjainkban mindazt a nehézséget, felfordulást, nyomottságot, változékonyságot, bizonytalanságot, ami körül vesz minket.

Ezek mellett az általános érvényű nehézségek mellet, az egyik jó hír, az, hogy a Vénusz a Skorpióból átlép a Nyilasba. Ennek köszönhetően, könnyebben fogjuk tudni, a hit, a jóindulat, a bizakodás az optimizmus, a derűlátás és a remény szűrőjén keresztül nézni a világot, és a saját világunkat és gyógyulhat a lelkünk is.

A Skorpió mélyréteg esszenciáiból, ahol a Vénusz a vágy és az élvezetek archetípusát testesíti meg, és akkor érzi jól magát, ha mindent a saját bőrén és a zsigereiben érez, néha még azt se bánja, ha kicsit fájnak a dolgok, sőt attól érzi igazán, hogy él, a Nyilasba történő jegyváltással, könnyedebb, de mindenképp optimistább és szellemileg erősebb töltettel átitatott napokat hoz magával a Vénusz, november 4-ig. A Vénusz jegyváltását a Nyilasba, felhasználhatjuk a tágabb baráti és emberi kapcsolataink ápolására, és a szabadszellemű együttműködéssel kapcsolatos kedvező lehetőségek megragadására.

A kapcsolati átrendeződések ideje lesz ez most, párkapcsolati és tágabb értelemben vett emberi kapcsolatok szintjén is. Mindez nem lesz akadály és konfliktusmentes, de az átrendeződéssel járó feszültség szinte minden életszituációban elkerülhetetlen. Párkapcsolatok lobbanhatnak lángra a semmiből és érhetnek véget egy csapásra. Az biztos, hogy szinte minden emberi kapcsolatunkban érezhető lesz valamilyen változás. Létezik egy vezetéstechnikai gyakorlat, autósok és motorosok számára, amit az élet egyéb területein is hatékonyan lehet alkalmazni!

Arra fókuszáljunk, ahova érkezni akarunk, így az akadályokat és feladatokat sokkal könnyebben tudjuk, ösztönszerűen kikerülni és megoldani. Olyan nem várt helyekről is beeshetnek most kedvező fejlődési lehetőségek, jó ajánlatok, amire álmunkban sem, vagy csak éppen ott mertünk gondolni rájuk. Mivel a Vénusz a kis szerencse bolygója a Nyilasban halad november elejéig, aminek az uralkodó bolygója a Jupiter, amit a nagyszerencse bolygójaként definiál az asztrológia, és a Jupiter is tartós kedvező fényszögkapcsolatokkal segít most nekünk, hogy ki tudjuk nyitni a szemünket a szerencsére és a kedvező lehetőségekre. Jusson eszünkbe minden nap, Az élet szép! (nézzétek meg 🙂 )

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot.
Horoszkóp készítés

Share This