+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

A jegyek, akiket elsősorban érint:

– Bika – Mérleg – Rák – Skorpió – Halak és akiknek a születési képletében meghatározó helyen áll a Vénusz, de természetesen a többiekre is hatással lesz!

Az elmúlt időszak érzelmileg távolságtartó Vénusz a Bakban  és elhatárolódó (Vénusz a Vízöntőben) energiák után, a Vénusz végre egy számára kedves ismerős otthonába érkezik. A Vénusz a Halakban kiemelkedő módon fejti ki hatását, mert kimondottan jól tudja közvetíteni az energiáit, ennek a csillagképnek a területén. A Vénusz a Halakban, felerősíti az érzelmeket, a megérzéseket, az egység érzetet az egyé-válás iránti vágyat, az egyé-olvadás érzéseit, nem csak lelki, de fizikai szinten is. Felébreszti az érdeklődést bennünk a művészetek iránt, és minden olyan impulzus iránt, amiből az érzelmeink kellemes módon tudnak táplálkozni. Erősíti az empátiát, közvetlenebbek leszünk, elnézőbbek, bújósabbak, érzékenyebbek. Érzelmileg befolyásolhatóbbá válunk, az én határok könnyebben el tudnak mosódni mint máskor. Az érzelmi értékrend határai kitolódhatnak.

 Az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás. Ha szeretnél egyéni konzultációra bejelentkezni, keress bátran, szeretettel várlak!

Sándor Zsuzsi – asztrológiai elemzés

Az írásaimat, szellemi termékeimet, minden esetben a szerzői jogokra vonatkozó jogszabállyal élve, teszem közzé. (1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról)

Share This