+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok Csillagok
Holdistennők sorozat
Újhold a Kosban
Az újhold üzente:

A mesterlövész, akár napokig csak várakozik, gyűjti az erejét, élesíti és pontosítja a célkeresztet. A várakozás feszültségét használja arra, hogy a megfelelő pillanatban minden összegyűjtött energiáját a feladat elvégzésbe sűrítve, leadja a tökéletes lövést.

  1. lap A Kos, fehér istennő, Artemisz archetípusa, kinek mottója az, hogy ; – Csak lazán, ha lehet! Ha pedig lazán nem lehet, akkor csendes morajlással, készen állva, a rajtpisztoly eldördülésére.

A szenvedély, a versengő erő, és a bizonyítási vágy, a kreativitás és a türelem energiái nélkül, önpusztításba csaphatnak át. Április, valami új és nagy dobást ígér! Állj készen!

  1. lap A Kos, a kardinális tűz energiát áramoltatja, ezért a mostani újhold arról mesél nekünk, hogy bár elementáris erőt érzel a változtatásokkal kapcsolatban, de a nagy dobás előtt, még pihenj egy kicsit és gyűjtsd egy célzott pontba az összes aktív, kreatív, és cselekvő erőd. A vulkánoknak is szükségük van pihenő időre, amikor erőt gyűjtenek és a következő nagy kitörésig.

 

  1. lap A Vulkán, mottója ; – Őrizz meg és gyűjts erőforrásokat! A változási folyamatok visszafordíthatatlanul elindultak, már érzed magadban az egymással ütköző erők feszültségét. Mennél, indulnál, kezdeményeznél, begyújtanád a szikrát, de várj még kicsit. Most vakmerő robbanékonysággal cselekednél, ami nem azonos a bátorsággal! A várakozás véghajrájában, töltsd csordultig magadban a cselekvés és az erő tankját.

Sándor Zsuzsi horoszkóp elemzés

Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop, a Hold jóslatai.

#holdhoroszkóp #spiritudat #sándorzsuzsi #horoszkóp

 

Share This