+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok Csillagok

Holdistennők sorozat

Telihold a Nyilasban

  1. lap

A Nyilashoz Káli hindu istennő tartozik. Káli, Síva könyörtelen felesége. Káli a kegyetlen fekete istennő, a démonvadász, ki segít az isteneknek a démonok elpusztításában. Az Ő mottója az, hogy ; – Ha harcolsz, meg kell fizetned az árát. Káli csupán az egyik a benne lakozó számos személyiség közül. A démonokkal vívott sikeres csatáihoz, számos különböző alakban képes megjelenni. Káli, a legkegyetlenebb harcban, mikor a démonok vezetője Raktavidzsa ellen küzdött sikerrel, annak minden csepp vérét meg kellett, hogy igya, hogy a démon vezér véréből ne születhessenek újabb rettenetes óriások. A győzelmet arató Káli,  diadalittas, önfeledt eksztatikus táncra perdült, melynek olyan ereje volt, hogy a Föld csak rengett és rengett Tőle. Teljes elragadtatásában és az önkívületi állapottól megrészegülve, nem vette észre Sívát, aki arra próbálta kérni, hogy térjen magához az önkívületből és hagyja abba az őrjöngő táncot. Mikor Káli feleszmélt, már semmit nem tehetett, mert a pusztító diadalittas tánc hevében eltaposta és megölte férjét.

Ez a lap arról mesél nekünk, a Nyilas telihold napjaiban, hogy bármennyi veszteséggel is jár, a kegyetlenség politikáját kell bevetned a sikereid érdekében. Természetesen ez nem kell, hogy mások bántalmazása legyen, de most az empátia helyett az önzést és érzelemmentes törtetést kell választanod. Számíts rá, hogy ha sikerrel jársz, akkor sem lesz felhőtlen az örömöd, mert valamilyen áldozattal fog járni a győzelem. Ha nem veszíted el a fejed és nem és nem szállsz el az örömmámortól a legyőzött fél vagy helyzet hamvain taposva, hanem alázatos visszafogott tárgyilagos módon veszed számba a siker és a veszteség mértékét, akkor tudod a legtöbbet kihozni a Nyilas telihold napjaiból. Asztrológiai elemzés készítés.

  1. lap

A Nyilas a változó tűz energiáit áramoltatja az energiamezőben. A Nyilas telihold a változó tűz elemi energia kittlejesedett virága, a siker és elismerés szimbóluma. Egy vágyott cél, egy hosszú út, egy kalandos projekt most sikerrel zárul az életedben. Végre látnak, végre észre veszi a világ mindazt a rengeteg munkát törekvést amit ebbe a kreatív energiákat igénylő projektedbe fektettél.

  1. lap

Párbaj, mottója: – Két ellentétes nézőpont ütközése. Ez a lap arról mesél a Nyilas telihold idején, hogy küzdj az álmaidért, a sikereidért, az igazságért, most nem a meghátrálás, vagy asszertivitás energiái azok amik a céljaid elérést szolgálják. Az erő veled van, ugyan nem csak veled, mert a másik fél is éppen így érez, de egy dolog biztos, készen állsz a megmérettetésre, bátran kezd el a küzdelmet, akkor is ha bizonytalan vagy abban, hogy sikerrel jársz e. Most a bátorság és az akaraterő a győzni akarás a küzdés fontosabb mint maga a győzelem. Mindenképp győztesen fogsz kikerülni ebből a harcból, akkor is ha valamit elveszítesz közben, vagy a harc után.

A telihold minden hónapban a két hetes növő holdciklus témáit helyezi teljes megvilágításba. Ilyenkor a Nap és a Hold szembe helyezkedik egymással, mindketten a legtöbbet mutatják meg magukból és az energiáik erejéből. A telihold napjai erős feszültséget gerjesztenek az energiamezőben minden hónapban. Az Ikrekben járó Nappal most a Nyilasban lépdelő Hold kerül szembenállásba, ezt nevezzük Nyilas teliholdnak. Ilyenkor az Ikrek könnyed levegőssége és a Nyilas szenvedélyes tüze lobbantja lángra a napjainkat. Szertelen és túlzott szenvedéllyel teli energiák áramolnak ilyenkor a lelkünkben. Intellektuálisan és érzelmileg is túlfűtött napok várhatók.

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens, ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen, az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás.

Az Energiamező – Sándor Zsuzsi asztrológus

Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop

#holdhoroszkóp #telihold #nyilastelihold #fullmoon #saggitariusmoon #moon   #holdjóslat #mayhoroscope #csillag #sándorzsuzsi #sandorzsuzsannailona #azenergiamező #energiamező #asztrológus #numerológus #lélekgyógyász #spiritudat #spirituálistudatosság #horoszkóp #holisztikusszemlélet #sorselemzés #személyiségfejlesztés #önismeret #tudatosság #tudatosnő #énidő #horoscope #személyiségelemzés #születésiképlet #horoszkópelemzés #mindfull

Share This