+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok Csillagok

Holdistennők sorozat

Telihold a Mérlegben

A telihold üzente: Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy! (Theodore Roosevelt)

  1. lap A Mérleg, vörös istennő, Gaia archetípusa, kinek mottója az, hogy ; – Keresd az Achilles-sarkát! Mindenkinek van gyenge pontja, olyan érték, amiért a végletekig képes harcolni, tenni, kiállni, küszködni, akár az élete árán is. Amivel kapcsolatban most így érzel, ne hátrálj, ne változtass, tarts ki az elveid és a meggyőződésed mellett és sikerrel fogsz járni.

 

  1. lap A Mérleg, a kardinális levegő energiát áramoltatja, ezért a mostani telihold arról mesél nekünk, hogy a terveid sikerességének érdekében, kommunikálj, határozott, érthető, asszertív módon, együttműködve másokkal, együttműködve a külvilággal. Keresd a kapcsolódási lehetőségeket, egyedül most kevés vagy, bármekkora erővel és hatalommal rendelkezel.

 

  1. lap A Kard mottója ; – Bosszúvágy, peres eljárás. Az igazság sosem, egy, és ritkán áll egyensúlyban a valósággal. Szellemi erőidet valaminek a megvédésére, pártfogásába tudod állítani. Vélt vagy valós sérelmek segítenek az erődet a maximra járatni. Állj készen a szellemi csörtére és tudd, hogy a legmélyebb rétegekből leszel képes átfordítani az eddigi szerencsétlen folyamatokat.

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés készítése

Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop, a Hold jóslatai.

#holdhoroszkóp #spiritudat #sándorzsuzsi #horoszkóp #hold #moon #moonhoroscope #csillagjegyek #azenergiamező #asztrológus #zodiac #zodiacsigns #spirituality #spirituálistudatosság #futuretelling #isis #astrology #spirituality #spiritualgrowth #spiritualawakening #start #mindfulliving #mindfulness #womanpower #pozitívszemlélet #jóslat #futureplans #2022 #változás #changes

 

Sándor Zsuzsanna Ilona

Facebook

Instagram

Share This