+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Holdistennők sorozat
Telihold a Skorpióban

A telihold üzente: Hölgyeim!! Tudott történelmünk során, talán most először élünk olyan korban, amikor a Lilit minőséget szabadon és társadalmilag elfogadott módon élhetjük. Lilit volt az első nő, Éva előtt teremtetett és bátran vállalta független, bátor, és önálló módon is életképes archetípusát.

1. lap A Skorpió, fekete istennő, Lilit archetípusa, kinek mottója az, hogy ; – Vedd át az irányítást! A NŐ, aki maga teremti világát, mindezt független, kreatív, és kimagasló módon teszi. Lilit üzenete az, hogy a határozottság és az elszántság minden akadályon átsegít majd. Ne félj megosztóvá válni, ha zsigereid legmélyéről érzed, hogy a leghelyesebb úton jársz. Az átalakulási folyamat ami jelenleg zajlik az életedben, elkerülhetetlen és sorszerű. Most a tettek és a szenvedéllyel teli cselekedetek idejét éled. Tedd mindezt, határozott és céltudatos módon, mert csak így tudod elérni azt a megtisztult és letisztult állapotot, ahonnan tovább tudsz majd fejlődni. A Skorpió szenvedély energiái hozzá méltó kihívás nélkül önpusztításba csaphat át. Légy bátor és láss csodát az által, ahogy a benned élő mélyréteg felszínre törése teremtésbe fordul. A mostani törekvéseid, várhatóan novemberre fognak beérni.

  1. lap A Skorpió a fix víz energiát áramoltatja, ezért a mostani telihold arról mesél nekünk, hogy egy vagy több érzelmi kérdéssel átitatott helyzetet sikeresen és megfelelő érzelmi intelligenciával tudsz lezárni. Az elégedettség és megelégedettség érzéseit tudhatod most magadénak, ha nem esel a túlzások, vagy túlzott misztériumok csapdájába. A realitás talaján maradva, most képes leszel érzelmileg stabilizálni magad. Élvezd az erőt ami átjárja most a lényed.3. lap A két ösvény mottója: Egy utazás optimista kezdete; izgatottság. Valami új van készülőben körülötted, egy utazás veszi kezdetét, lehet ez fizikai, de szellemi vagy érzelmi utazás is. A lényeg, hogy egy vágyott áhított messzeségbe indulsz, de döntened kell, el kell köteleződnöd egy irány mellett. Két út áll előtted, látszólag mindkettő ugyanoda vezet, de ezt nem tudhatod biztosan, és sosem bizonyosodhatsz meg róla. Az egyik út érezhetően komfortosabb, még akkor is ha látod a vele járó feladatokat, mert ezeket a feladatokat ismered már előző életeidből. A másik úton több az ismeretlen, de érzed, hogy ezen az úton haladva rengeteg vállalt feladatodat leszel képes megfejlődni. Döntened kell, bátran és szenvedélyes határozottsággal.

A telihold minden hónapban a két hetes növő holdciklus témáit helyezi teljes megvilágításba, kiteljesedésbe.
A Nap a Bikában  jár, és a Skorpió Hold, most szembe helyezkedik vele. A Skorpió telihold mindig valamilyen nagyon mély rétegekben munkálkodó érzelmi és mélyrétegű megélési folyamatokat hoz a felszínre. A Skorpió, a spontán regeneráció az újjáéledés, a teljes átalakulások szimbóluma. A Skorpió ereje a fájdalom tűrő képességében és a halállal való szembenézésben rejlik. Ha a születési képletedben Skorpió hangsúlyos energiák vannak, akkor a feljebb felsoroltakkal könnyen tudsz azonosulni, a magadénak tudod érzeni a skorpiós létet.

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens, ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen, az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás.

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés készítés
Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop

 

 

Share This