+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

A napokban szembejött velem a kérdés, hogy mit szólok, ahhoz a bolygóváltáshoz, ami a múlt hónap, 2022.04.29. -én történt, mégpedig, hogy a Szaturnusz, belépett a Vízöntőbe.

Az ilyen helyzetek minden hasonló alkalommal arra jók számomra, hogy újra és újra rájöjjek, hogy ami nekem szakmai szemmel egyértelmű, az másoknak, akik nem jártasak annyira asztrológiában, zavaró, vagy félreérthető lehet.

A két asztrológiai irányzatról szóló különbségeket itt tudjátok elolvasni, ha érdekel titeket.

Én, a nyugati asztrológia rendszerével dolgozom, védikus asztrológiát (még) nem tanultam.

Mivel a Szaturnusz sorsjelölő bolygó, valóban helytálló és fontos kérdés, hogyha jegyet vált, akkor vajon milyen hatások érvényesülnek a Földön általa.

A nyugati asztrológia rendszerét vizsgálva a Szaturnusz először, 2020.03.22. én lépett a Vízöntőbe, ami, így utólag visszanézve, globális szinten is valóban azonnal hozta magával a sorsfordító események láncolatát a covid mizéria elindulásával. A Szaturnusz minden naptári évben minimum egyszer végez retrográd, azaz hátrálónak tűnő mozgást, ami azt jelenti, hogy a végleges csillagkép váltás, általában két lépésben történik meg,ezért 2020-ban a Szaturnusz esetében, ezzel analóg, a hatásoknak is több idő kellett, hogy valóban ki tudjanak bontakozni az energiamezőben. Arról, hogy a retrográd mozgás, és a direkt mozgás mit is jelent egy-egy bolygó esetében, bővebben itt olvashattok.

Tehát, a nyugati asztrológia rendszer szemlélete szerint, 2020.03.22.- i Vízöntőbe lépése után a Szaturnusz, 2020.05.11. – én elkezdte retrográd (tolató) mozgását és visszatért a Vízöntőből a Bakba egészen 2020.12.17. -ig amikor is, a nyugati asztrológia rendszere szerint, véglegesen átlépett a Szaturnusz a Vízöntőbe, ezzel elindítva egy három éves energetikai ciklust, ami 2023.03.07. ig tart majd, mikor is, a Szaturnusz elhagyja a Vízöntőt és átlép majd a Halakba. Minderről, majd akkor aktuálisan. Addig is, kicsit visszakanyarodok oda, hogy mi mindent tanít nekünk a Szaturnusz, a  Vízöntőben  ez alatt a három év alatt.

Az említett három éves ciklus közepén járva, mostmár a laikusok számára is igazán tisztán látszik, hogy a Vízöntő-Szaturnusz tulajdonsághalmaza milyen szépen rajzolódik bennünk és körülöttünk, egyéni, és globális szinten is. Mert a Vízöntő – Szaturnusz komolyan nem állhatja az unalmas, poros, konvencionális, idejétmúlt dolgokat. Az ő jelszavai a következők: innováció, intelligens lázadás, újítás, egyenlőség, egyéni személyes szabadság és szabad önkifejezésére való emberi jog, szeressük egymást de nem túl közelről, akinek nincsenek újító gondolatai azok álljanak a sor végére,

Nem véletlen, hogy most bontakozik ki körülöttünk rengeteg újfajta élettér, új fogalmak, az emberi kapcsolatok, a személyi szabadság és a nemek közötti egyenlőség kérdésére vonatkozóan egy teljesen új világ megalapozását teremtő időszakban vagyunk. A digitális tér a második otthonunkká kezd válni, aminek még csak az előszobájában toporgunk, emellett, a digitális fizetőeszközök a kriptovaluták, lassan mindenki számára ismert fogalommá válnak. A nemek közötti egyenlőtlenség teljes felszámolását éljük, a bántalmazás fogalmaival kapcsolatban is egy teljesen új szemlélet és számos új típusú jogi eljárás és kezd kialakulni a világban. A nők egyenrangú elhelyezkedése és egyenrangú megítélése a társadalomban, a mi korszakunkban eddig sosem látott módon és mértékben fejlődik és stabilizálódik. Röviden rengeteg korábban már gyerekcipőben totyorgó újító kezdeményezés kapott hatalmas lendületet az elmúlt két évben, mióta a Szaturnusz a Vízöntőben jár.

A vízöntő témával kapcsolatban van egy másik félreértés, mégpedig, az, hogy a Vízöntőben tranzitátló, azaz áthaladó bolygók, nem azonosak azzal, miszerint beléptünk a vízöntő korba – korszakba. Az én tanulmányaim és tudásom szerint, a Vízöntő korszakban már jó ideje benne vagyunk, azzal kapcsolatban, hogy mikor kezdődött a vízöntő korszak, megoszlanak a vélemények és számos olvasnivaló kering erről a neten. Ide kattintva olvashattok bővebben az asztrológiai világkorszakokkal kapcsolatban.

Sándor Zsuzsi – asztrológiai elemzés készítése

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens, ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen, az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás

Share This