+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

novemberi horoszkóp

2020.10.23. – án a Nap átlép a Skorpióba. A skorpió mindig a megosztó, mélyreható változások energiáit hozza el számunkra, minden évben. Olvasd el, hogy születési Nap jegyed, szerint mi vár rád novemberben. Íme a novemberi horoszkóp!

 

Kos novemberi horoszkóp

Novemberben a kettősség lesz rátok jellemző. Úgy érezhetitek, hogy sokkal több van bennetek, mint amit képesek lesztek a felszínre hozni, vagy kipörgetni magatokból. Ne aggódjatok, minden rendben van veletek, csupán uralkodó bolygótok a Mars, még mindig hátráló mozgásban fog haladni a Földhöz képest, emiatt a megélésetek más lehet a tempótokat illetően, mint a valóság. A párkapcsolati viták is a szokásosnál sűrűbben fordulhatnak elő nálatok ebben a hónapban. Légy tekintettel a szeretteidre, viselkedj úgy, ahogy Te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Lehet, hogy valamitől, valakitől meg kell válnod, vagy le kell mondanod ebben a hónapban. A jogi iratokra, hivatalos szerződésekre nagyon érdemes odafigyelned, hogy minden rendben legyen. Kérd a személyre szóló horoszkóp elemzést, illetve egy éves előrejelzést.

 

Bika novemberi horoszkóp

Kedves Bikák, október 30.-tól az elmúlt időszak feszültségei enyhülnek nálatok. Anyagi téren fellendülés, és egyéb szerencsés helyzetek várnak rátok. Nagyobb igényétek lesz a szépre, a jóra, a bőségre, a kényeztetésre. Tegyetek kedvetekre, egészséges önzéssel bátran! November második felétől megnőhet bennetek az igény arra, hogy kibeszéljétek magatokat és értő fülekre találjanak a szavaitok, de akár az írás is nagyobb szerepet tölthet be a hétköznapjaitokban. Felélénkülhet bennetek a tudásvágy, az információéhség. Tápláljátok az elméteket minőségi tudásanyaggal, hisz nálatok ez az egyik alapvetés az élet összes dolgával kapcsolatban, hogy a minőség és a mennyiség egyensúlyban és bőségesen legyen mindenből.

 

Ikrek novemberi horoszkóp

Sziasztok, Ikrek! Vigyázzatok arra, hogy miképp kommunikáltok a hónap elején! Nagyon éles lehet a nyelvetek, és bíráló a gondolkodásmódotok a hónap első felében. És sajnos nem is biztos, hogy azt fogják meghallani tőletek, amit valóban mondani szeretnétek. November 4- től kicsit könnyebb lesz, de lényegében az egész hónapra mondható, hogy számolj el tízig mielőtt bármit leírsz, mondasz, megnyilvánulsz. Ami viszont a hasznodra válhat, hogy most – ha ugyan nem is lesz igazán türelmed hozzá – kénytelen leszel komoly dolgokkal is foglalkozni, ami hosszútávon a hasznodra fog válni még ha most morgolódni is fogsz miatta. November 9. szép napnak ígérkezik a számodra, használd ki ebben a nehéz hónapban.

 

Rák novemberi horoszkóp

Drága Rákok, a november számotokra az érzelmek kavalkádját hozza. Mindemellett az álmaitok, megérzéseitek felerősödhetnek ebben a hónapban, különösen érdemes ezekre a jelekre odafigyelnetek. Az október 31–i telihold, az otthonodban és a karrieredben hozhat feszültséget. November 1 – 2 nagyon szép napoknak ígérkezik a számotokra, siker, pénz, elismerés, ezek várhatók. Érdemes lottóznod, vagy kaparós sorjegyet vásárolnod ezeken a napokon. November 5 – 6-án úgy érezheted, hogy a világ ellened fordult, ne aggódj, hamar túl leszel rajta! Figyelj a titkokra novemberben, ne fecsegj, és ha magadról hallasz esetleg valami valótlant higgadtan kezeld. November 14-15 jósló álmaid lehetnek, ekkor lesz a legélesebb a Földöntúli érzékelésed ebben a hónapban. Jó üzenetek fogsz kapni és a múltadból is előkerülhet valaki váratlanul.

 

Oroszlán novemberi horoszkóp

Büszkeségeim! 🙂 Október vége fordulatos lesz számotokra, 26. hétfő kedves és szerencsés napnak ígérkezik a számotokra, éljetek vele! Egy váratlan lehetőség teremtette szituációban, jól fogjátok tudni képviselni önmagatokat. Október 30-31 nagyon figyeljetek magatokra és a nyugalmatokra, ingerültebbek lehettek az átlagosnál. Ezen a két napon, ami másban szúrja a szemeteket az bennetek is nagyon megvan, csak nehéz szembe néznetek vele. Talán most sikerül. November 6- án az érzelemitek támogató energiákat kapnak, érzelmi vágyaitok beteljesülése lehetséges. November második felétől a lehetőségek és az akadályok nagyjából egyforma arányban fognak kopogtatni nálatok. A kérdés, hogy hova helyezed a fókuszt, és, hogy melyik „vonatra váltasz jegyet”.

 

Szűz novemberi horoszkóp

Kedves Szüzek, analizáló, kutakodó énetek, október 28- ig találhat ezt-azt a múltban. A kérdés, vajon érdemes-e vájkálni, felszakítani a múlt dolgait…? 31-én a telihold, számotokra is feszültséget tartogat, váratlan fordulatok tarkíthatják ezt a napot. Érdemes csak sodródnotok és hagyni, hogy legyen, ahogy lenni kell. November 4–11- ig az igényes és modern témák kerülnek napirendre nálatok. Lehet, hogy kedvet kapsz kulturális eseményekhez, de a saját környezeted igényes rendezése is örömmel tud eltölteni téged, ezek a napok igazán alkalmasak lesznek erre. Kommunikáció terén, ezeken a napokon verhetetlen leszel, úgy szóban, mint írásban. November 11- től egész a skorpió hónap végéig, folytatódnak a kutakodó, kötekedő, éleslátó, mindent tudó, vagy mindent tudni akaró hétköznapok. Óvatosan, a kevesebb néha több! Ez mindenre igaz.

 

Mérleg novemberi horoszkóp

Kedves Mérlegek! Mondhatnánk, hogy ti vagytok a megúszói a hónapnak, de azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Egy biztos, november 9 –ig nagyobb fennakadással nem kell számolnotok, sőt kifejezetten szerencsésnek és elemetekben érezhetitek majd magatokat. 9-én kettős hatások jönnek, azt érezhetitek, hogy kaptok hideget-meleget azzal kapcsolatban, ahogy megnyilvánultok a külvilág felé. November második felétől, tanítást tartogat nektek a mindenség. Azt érezhetitek, hogy az elmúlt évek fő feladataira még rátesznek odafentről egy lapáttal, mintha azt kérdezné az Univerzum, hogy biztos megtanultad, biztos ezt akarod, biztos így akarod? November 19-e ígérkezik a legnehezebb napnak, onnan már lassan engedni kezdenek majd a feszítő energiák.  Nincs más dolgod, mint kitartani és állni a sarat.

 

Skorpió novemberi horoszkóp

Boldog szülinapot a november főszereplőinek! Itt az ideje október végén, hogy mindent kibeszélj magadból a múltaddal kapcsolatban.  Feszülten indul számotokra a hónap. Egyrészről visszakacsintanak vitás helyzetek a múltból, és a 31 –i telihold is robbanásszerű feszült, váratlan múltidézést jelöl. Ez a szülinapos hónap azzal kapcsolatban tud a segítségedre lenni, hogy lezárj. Lezárd, ami még átsejlik a múltad emlékfüggönyén, de már nincs szükséged rá.

November 6-a az érzelemiteknek kedvez, de igazán, november közepétől fogsz tudni megérkezni a saját hónapodba, és élvezni a skorpióság minden árnyalatát. A 15-i újhold a kedvező lehetőségek tárházát nyitja meg előtted az elmúlt évek nagy megpróbáltatásaival kapcsolatban. A november második felében erődre lelsz, irányba állsz, és észre fogod venni a kínálkozó lehetőségeket életed színpadán. Halmozottan érvényes számodra a hónapban, hogy szerencséje annak van, aki észreveszi, hogy szerencsés!

 

Nyilas novemberi horoszkóp

Kedves Nyilasok, a november számotokra sok újdonságot nem hoz, de további kitartást és fegyelmet igenis kér tőletek a skorpió hava. Az idei év áprilisa óta jelen lévő átalakulási folyamatok az életetekben felkiáltó jelet kapnak ebben a hónapban. Kiélesedik, kipontosodik, mondhatni teker még egy utolsót rajtatok, mielőtt a változás elindul. A november közepi újhold számotokra is kedvező eseményeket tartogat a megpróbáltatások mellett. Ha jogi vagy vállalkozással kapcsolatos ügyeid vannak, ezek most kedvező fordulatot vehetnek majd. Feléledhet bennetek az érzés és a cselekedni vágyás a köz javára, hogy ne egyéni, hanem társadalmi szinten hozzatok létre valamit, vagy működjetek közre valami pozitív irányba átformáló tevékenységben.

 

Bak novemberi horoszkóp

Kedves Bakok, a skorpiók havának első napjai rátok kedvező fényszögeket vetnek. Jól telnek az október utolsó napjai, de a 31 –i telihold hozzátok is elhozza a feszültséget, nem csak az általános teliholddal járó nehézséget, de a kommunikáció és az ügyintézés is akadályokba ütközhet november elején nálatok. November 6-án és 7 –én kihívások elé néztek kedves bakok, ez a két nap halmozottan feszült és nehezített pályán mozog számotokra. Legyetek óvatosak és körültekintőek. A hónap közepétől visszaáll a stabilitás az életetekbe, és a 15 – i újhold kedvező fordulatokat hoz számotokra a hónap második felére.

 

Vízöntő novemberi horoszkóp

Kedves Vízöntők, mondhatnám, hogy szuper hónapotok lesz, de akkor hazudnék. A skorpió energiáinak beköszöntével, napvilágra kerül számotokra sok minden, a közeli és a távoli múltból derül fény olyan dolgokra, amiket eddig csak sejtettetek vagy még azt sem. Egyszóval légy nyitott és tettre kész bármivel is találod magad szembe a novemberi hónapban. A 31 –i telihold számotokra a kommunikációban, a közeledésben egyaránt feszültséget tartogat, fokozottan figyeljetek magatokra és a környezetetekre. November közepe után az önérvényesítés és a rámenősség lehet a barátotok, ha elfogadjátok a meghívását és belekaroltok. Próbáljatok meg ebben a hónapban a lehető legtöbbet lazítani, relaxálni, és feleslegesen nem konfrontálódni.

 

Halak novemberi horoszkóp

Drága Halak! Ugyan a múlt nálatok is kopogtat a mindennapjaitokban, a skorpió havában, de szerencsés és támogató energiákat kaptok az égiektől.  November 6 –án érzelem cunami áraszthat el titeket, álljatok készen a boldogság és szuper dolgok befogadására aznap, bármi megtörténhet. A 15 –i újhold jósló álmokat hozhat nektek pozitív üzenetekkel. A hónap közepétől sok szerencsés lehetőség hullhat az öletekbe, igen, sok jó dolog, hidd, fogadd, és örülj a jónak feltétel nélkül. Ebben a hónapban az amúgy is érzékeny szociális beállítottságotok még erősebben fogja kívánni, hogy a közjóért tegyetek valamit. Hajrá, kinek- kinek a maga szintje és lehetősége szerint bátran élje meg eféle ambícióit.

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés

Share This