+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Az Energiamez%C5%91 %C3%81sv%C3%A1nyhoroszk%C3%B3p 2020. 1. 12. %E2%80%93 13. Most minden napvil%C3%A1gra ker%C3%BCl

A tisztánlátásban, az információk megértésében, segítségedre lehetnek a következő ásványok: hegyikristály, füstkvarc, malachit, ametiszt, achát.

Hosszú volt az út idáig, mindenki életében meghatározó üzenetet hordoz ez két nap!

Ha figyelemmel kíséred az asztrológiai írásokat, tudhatod, hogy az évek óta verkliként hajtogatott, vagy mantraként ismételt Szaturnusz a Bakban, Plútó a Bakban mondatok, és azok tartalma most csúcsosodik ki. Ha pedig most kezded olvasgatni az asztro témákat, hát épp belecsöppentél egy elég sűrű, ám annál fontosabb szituba 🙂

De honnan is indulunk…. ?

2008-ban mikor a Plútó a Bakba lépett, tisztán lehetett érzékelni világot alapjaiban megrengető energiákat, a gazdasági válságot. Kellett pár év mire összekaptuk magunkat a plútói energiák átformáló mélységeiből, és ez a kíméletlenül bomlasztó bolygó majd csak 2024 –ben hagyja el a Bak csillagképet, addig formál, alakít, és szorgalmasan választja szét a salakot az értéktől minden szinten, minden rétegben.

A 2008-as nagy K.O.-t túlélve és kicsit megerősödve tipegett a föld népe, mikor is 2017 –ben , a Szaturnusz, a nagy sorsjelölő bolygó, végre hazaért otthonába, a Bak csillagképbe, és feltette a kérdést mindenkinek, hogy mit tanult, milyen összefüggésbeli tanulságokat tett magáévá  az életében aktuálisan aktív témákban, az elavult struktúrákat porig romboló Plútó munkájának következményeiből. Az életterület, ahol ezek az események zajlottak nálad, lehet akár, az Én, a pénz, az emberi kapcsolatok, az otthon, a gyerekek, a munka, a párkapcsolat, az elengedés – a halál, a tanulás, a karrier, az álmaid- vágyaid vagy a titkaid, a kérdések a Szaturnusztól minden területen ugyanazok. Mégpedig, hogy miképp állsz az adott témával kapcsolatban, a felelősségvállalással a kitartással, az elhivatottsággal, a komolysággal, az elköteleződéssel!?

És a Szaturnusz sohasem éri be egyszerű tőmondatos válasszal, hanem próbára tesz, egyszer – kétszer, sokszor, százszor vagy akár még többször mindaddig, míg Ő úgy nem látja, hogy valóban megfejlődted a témádat, vagy lemondtál a megfejlődnivalóról. A Szaturnusz kegyeit csak a legszívósabbak ismerhetik meg.

Eljött az ideje a számvetésnek.

Ennek a több mint tíz éves folyamatnak érkezünk most 2020.1.12. – 13. –án a kicsúcsosodásához, amikor is a Nap, az Naprendszer fővilágosítója, egyszerre helyezi reflektorfénybe a Plútót, a Szaturnuszt és a Merkúrt is. Tehát minden információ a felszínre kerül. Totális megvilágítást, tiszta képet ad, azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amit az elmúlt bő tíz évben tettél. Vannak, akinek ez csodálatos pillanat lesz, és az eredményesség, sikeresség, kiteljesedés érzésében lubickolhatnak, kicsit hátradőlve élvezhetik a munka gyümölcsét, büszkén mutathatnak a produktumra és kiélvezhetik a pillanatot. S lesznek olyanok is, akik azért adhatnak hálát, mert tisztán láthatóvá válik, hogy nem jó irányba haladtak az elmúlt évtizedben, most fognak szembesülni azzal, hogy az elmúlt évek erőfeszítései nem biztos, hogy olyan eredményt hoztak, amit reméltek, vagy amennyi energiát belefeccöltek az adott területbe. Egy biztos, a fájdalmas tiszta igazság mindig előrébb visz, mint a kegyes hazugság, vagy az önáltatás akkor is, ha épp aktuálisan fájdalommal és csalódottsággal jár a pillanat tisztasága. Most már nincs helye az önámításnak, az alkudozásnak, a megmagyarázásnak, ami van, az van, ami nincs az pedig nincs. Személyes születési horoszkóp készítés.

Ilyen égi pillanat, közel 250 évvel ezelőtt volt utoljára, és az asztrológusok úgy tartják, minél ritkább egy égi állás, annál nagyobb jelentőséggel bír. Figyelj magadra és az életed hangjaira ezekben a napokban. Érdemes lehet a megfelelő, de valóban csak a megfelelő személyekkel átbeszélned az elmúlt éveket és azok következtetéseit.

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés készítés

Share This