+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

2022.04.30. hajnalán a Merkúr haza érkezik az Ikrekbe egyszer, aztán, 2022.06.13.-án még egyszer, és csak 2022.07.05. távozik az Ikrekből, és lép át a Rákba!

A gondolkodás és a kommunikáció nagymestere csiki-csukit játszik idén, de ez most a javadra válhat, ha kihasználod a Merkúr teremtette lehetőségek tárházát.

2022.04.30.-2022.05.08. ig a Merkúr az Ikrekben halad, ezzel segítve a kommunikációt, az önkifejezést, az ügyintézési folyamatokat, az utazással és tanulással kapcsolatos teendőket. Valahogy könnyebben jönnek majd a szavak a szánkra, hamarabb megtaláljuk a megfelelő emberi kapcsolatainkat, hogy haladjunk az életünk földhöz ragadt és hivatalos teendőivel. Ez a bő egy hét, kifejezetten alkalmas időszak lesz üzleti tárgyalások lebonyolítására, állásinterjúkon való kiváló szereplésre, adásvételi procedúrák ügyintézésre, a tulajdonainkkal kapcsolatos minden hivatalos teendő elintézésére. Kölcsönösen elégedett és kedvező megállapodásokat köthetünk, ez a win-win helyzetek ideje.

2022.05.09. – 2022.06.04. ig a visszakérdezések és az asszertív kommunikáció szűk egy hónapja lesz! Ebben az időszakban helyesebben tesszük, ha a belső gondolatvilágunkra és a belső szellemi folyamatainkra koncentrálunk. Ebben a szűk hónapban, a sok beszédnek sok az alja mottó lehet a mindennapi jó barátunk. Ha ebben az időszakban kell hivatalos ügyeket intézni, tárgyalni, vagy szónokolni, készüljünk rá, hogy elcsúszhatnak, félre mehetnek a dolgok körülöttünk. Aki ismer, az tudja rólam, hogy a kedvenc „becsípődésem” és küldetéstudatom, az asszertivitás tanítása, de ebben az időszakban valóban az asszertív kommunikáció az egyetlen biztosíték arra, hogy valóban értsük és megértessük egymást embertársainkkal. Mindig, de ebben az időszakban különösen érdemes odafigyelnünk, hogy a közlésünket kövesse egy számunkra is megnyugtató visszajelzés a másik féltől, mert azzal, hogy elmondunk valamit, még korántsem biztos, hogy a másik fél is megértette és azt értette, amit mi akartunk mondani. Amire viszont kiválóan alkalmas ez az egy hónap az a belső, szellemi és tudati köreink megfigyelésén túl, fizikai szinten az olvasás, írás, irat és dokumentumok rendezgetése, szanálása, tanulás, rég vágyott szellemi táplálékok magunkhoz vétele. Asztrológiai elemzés készítése.

2022.06.05. – 2022.07.05. ig pedig a könnyed, érzelem és konkrétumoktól mentes játékos önkifejezésé a terep. Ebben az időben ne akarjunk világmegváltó vagy komoly témákról értekezni. A barátkozás a felületes, könnyed, szertelen, játékos és vidám kapcsolódások és beszélgetések ideje lesz ez a hónap. A gondolatainkra jellemző lesz egyfajta légies, buborékos, lebegő hangulat. Minden információt magunkba szippantunk játszi könnyedséggel. Kedvező időszak ez tanulásra, tanfolyamokon való részvételre, minden olyan tevékenységhez való csatlakozásra, ami a kommunikációval, az önkifejezéssel, önismerettel kapcsolatos. Egy dologra érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy könnyen kikotyoghatunk ebben az időszakban titkokat, vagy nem vesszük túl komolyan a saját szellemi értékeinket, mindkettő okozhat nehéz perceket, ezért, fokozottan érdemes kétszer átgondolni és egyszer mondani.

Ha a születési képletedben a Merkúr az Ikrekben helyezkedik el, akkor az alábbi tulajdonságok lehetnek jellemzőek rád: Gyors, felületes, beszédes, a beszéd és a válaszadás mestere, ügyes közvetítő, sokoldalú, kíváncsi, éles eszű, humoros, talpraesett, intelligens, meggondolatlan, csaló, szétszórt, fecsegő, szellemileg hajlékony.

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens, ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen, az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás.

Sándor Zsuzsi – asztrológus

Share This