+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Öveket becsatolni, a Nap és a Mars után, a Merkúr is a Skorpióba lép a Mérleg jegyéből, a Vénusz pedig a Bakba a Nyilasból, ezzel indul a Skorpió újhold utáni első nap.

Egy mondatba sűrűsítve, vége a békéltető tárgyalások idejének.

Előkerülnek a kőkemény fix nézőpontok, a meggyőzéssel teli érvelések, a hajlíthatatlan gondolatok, a fixa érzelmi ideák, a merev véleményformálás, a verbális bántalmazás, és úgy érezhetjük a következő három hétben, hogy mindent IS jobban tudunk.

Nem lesz bennünk önkontroll, hogy magunkba tudjuk tartani a gondolatainkat, egész egyszerűen ki fognak csúszni olyan dolgok a szánkon, amivel akarva akaratlanul megsebezhetünk másokat. Nagyon érdemes figyelnünk arra, hogy az őszinteséget és tapintatlanságot csak egy hajszál választja el egymástól! Még akkor is, ha igazunk van, érdemes megfontolni, hogy mekkora károkat okozunk azzal, ha megmondjuk a tutit.

Fel fog bennünk erősödni az igény, hogy meggyőzzük a másikat a magunk igazáról, bevetve minden szuggesztív energiánkat, akár a manipulációt is beleértve. Tehát figyelj, hogy épp melyik oldalon állsz. Lehet, hogy úgy fogod érezni nálad van az irányítás, majd másnapra kiderül, hogy akivel dolgod van, nagyobb pókerarc, mint azt valaha hitted, és épp az achillesedet találja telibe.

De a Merkúr energiáit a Skorpióban fel lehet használni a mélyebb összefüggések feltárására és kikommunikálására is. Gondolati és érzelmi szinten egyaránt fel tudjuk kutatni magunkban a történések ok-okozati összefüggésit. A Merkúr mellett, a Mars jelenléte miatt, elég bátrak leszünk és elég erőt fogunk magunkban érezni ahhoz, hogy a lelkünk legmélyebb, legsötétebb bugyraiba is betekintsünk és kihajigáljunk onnan mindet, ami csak az önbántalmazásunkat hasznára volt az elmúlt időben és a hétköznapokban. Röviden, a Merkúr és a Mars segítségével rendet tehetünk az érzelmi mély rétegeinkben.

Ez az égi állás energiatöbbletet ad a Skorpióknak, a Halaknak és Rákoknak. Visszaköszönő, megfejlődni való érzelmi, és intellektuális feladatokat tartogat az Ikreknek és a Szüzeknek.

És akik még erősebben érintettek lesznek ezzel a témával kapcsolatban azok a Skorpiók, a Vízöntők, a Bikák és az Oroszlánok. Ők, a következő három hétben nehezen mozdítható állapotba kerülnek. A szokottnál is merevebbé és csökönyösebbé válhatnak. Ezzel egy időben, a hétköznapokban folyamatos rugalmasságot igénylő feladatokkal fogja őket bombázni a mindenség.

Ezek várhatók a Mars jegyváltását követően a következő három hétben. Arról pedig, hogy a Vénusz Bakba lépése mit tartogat számunkra, külön fogok írni nemsokára.

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot. Horoszkóp készítés.

Share This