+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Az épp induló skorpió havi témák egyik fő eseménye lesz, mikor 2021.10.30-án, szombaton a Mars hazaérkezik a Skorpió „vizébe”. Halak, Rákok, Skorpiók és Kosok, extra erőre kaptok, de mindnyájunknak helyrebillen kicsit a fizikai és a lelki ereje is!

A Skorpió, uralkodó bolygói a Mars és a Plútó, a Skorpió jegy, a negatív-fix-víz minőségébe tartozik, vagyis passzívan várják, fogadják, uralják, és birtokolják az élet dolgait, különösen az érzéseket, az érzelmeket, de általában mindenhez ez az alapvető hozzáállásuk az élet adta dolgokkal kapcsolatban, mindent fixálni és megtartani.

Általános attitűdjük; – „Ha én birtoklom, nálam a hatalom.” Legalábbis ez céljuk, és egyben az egyik legnagyobb feladatuk is, hogy megértsék és elfogadják, hogy az életben minden változik, az érzelmek hullámzanak, változnak és a legritkább estben mondható rájuk, hogy fixált állapotban sokáig életképesek. Ők a Mars energiáit a leigázás, a birtoklás és a bosszúállás használatába állítják.

Ellenben az ő kényszerítő, olykor már kegyetlen energiáik nélkül nem lennénk képesek a teljes megújulásra, a totális átalakulásokra, a mélyponton hasaló életszakaszok újrakezdésére. Az ő energiáik segítenek értelmet adni a fájdalmaknak és segítik mindenkinek feltárni a személyiségük legmélyebb rétegeit, ahonnan már csak egyetlen választása marad az embernek: az újjászületés, a megújulás. Ez csak egy általános kis felvezetés volt a Skorpió minőség rendkívül széles analógia láncolatából.

Annak köszönhetően, hogy 2021.10.30-án a Mars végre hazaérkezik a Mérlegből a Skorpióba, mindenkiben helyrebillen kicsit a személyes erejéhez és agressziójához való kapcsolódása. Az agresszió elengedhetetlen része az életünknek, csak a társadalmi normák beskatulyázták ezt a fogalmat a negatív előjelű jelentéstartalmak közé. Lényegében agresszióval kezdjük az életünket, hiszen a szülőcsatornán való átjutás is az agresszió egyik formája. Olyan hétköznapi természetes tevékenységek, mint a harapás és a rágás is az agresszió fogalomkörébe tartoznak.

A Mars jegyváltása az ilyen, és ehhez hasonló természetes, és az élethez elengedhetetlen agresszióval való kapcsolódásunkat engedi hatékony ösztönösséggel áramoltatni magunkban. Tehát összességében, magabiztosabbnak, erősebbnek, becsvágyóbbnak, céltudatosabbnak, és lelkileg is sokkal szívósabbnak fogjuk érezni magunkat. Akiknek a Mars megérkezése kimondottan jót fog tenni, azok a vízjegy szülöttei, vagyis a Halak, a Rákok és a Skorpiók. Illetve van egy extra kivételezett jegy, mégpedig a Kosok, hiszen az ő uralkodó bolygójuk is a Mars, emiatt rájuk is nagyon erősen fog hatni ez a váltás.

A Plútó, a Szaturnusz, a Jupiter és a Merkúr hátráló mozgásának irányváltása után a Mars jegyváltása lesz képletesen, és jó értelemben a következő csepp a pohárban, hogy végre kioldódjon mindaz a feszült, hátráltató, megpróbáltatásokkal teli folyamat, ami az elmúlt fél évet jellemezte. Ehhez az oldódáshoz kapcsolódik még majd a Neptunusz irányváltása is a hónap végén, de arról majd akkor, külön írok nektek.

Tehát, a félreértések elkerülése végett, a Mars megérkezése a Skorpióba, nem azt jelenti, hogy érkezik az égi jó tündér, aki néhány varázsigével megoldja az életünket. Ez annyit jelent, hogy jobban fogjuk tudni hasznosítani és kifejteni az erőnket, akaratunkat, tettvágyunkat. Összeszedettebbek, koncentráltabbak, bátrabbak, és kitartóbbak leszelünk, s mivel mások is hasonlóan jobb passzban lesznek, ezért gördülékenyebben tudnak haladni az életünk dolgai. Mindez a bátorság, akaraterő, tetterő, nem a felszínes életterületeken fog jelentkezni a lelkünkben az életünkben.

A skorpió hava sose a megúszós hónapok ideje. Ilyenkor mindig előkerülnek a lelkünkből a mélyebb rétegek, az év egyéb hónapjaiban a szőnyeg alá söpört témák, mert a skorpió nem tűri a felszínességet. Tehát most lesz lelki és fizikai erőnk mindahhoz, amit egész évben tologattunk, vagy ha magunktól nem tesszük meg a szükséges lépéseket, hogy szembenézzünk a mélyebb rétegeinkkel, akkor az élet (vagyis a skorpió ösztönös viselkedés energiája) ki fogja belőlünk piszkálni.

A jó hír, hogy amit most a felszínre hozunk, azt várhatóan meg is fogjuk tudni oldani, vagy legalábbis egy igazán értékelhető nagy lépést fogunk tudni tenni a javulás érdekében. A fő témák, amiket a Mars jegyváltása érinteni a párkapcsolati témák, és a baráti kapcsolatok.

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot.

Horoszkóp készítés

Share This