+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

FB poszt Lélek karantén 1

A karantén idejére, ingyenes beszélgetések, életviteli tanácsadás, személyiség elemzés

Úgy érzed a lelked is karanténba került ⁉️– Beszélgessünk, és szabadulj ki a lélek karanténból!

A kialakult élethelyzetünket asztrológus és életviteli tanácsadó – terapeutaként azzal tudom segíteni, hogy 40 perces, ingyenes online vagy telefonos beszélgetéseket, tanácsadásokat tartok.

Hogy érint téged a jelenlegi élethelyzet? Úgy érzed a lelked is karanténba került? – Mi lesz most veled? – És még ezer kérdés kavarog benned ….. ?

Én abban tudok segíteni neked, hogy a személyiségednek legmegfelelőbben segítelek vissza a saját egyensúlyodhoz, hogy minél előbb megtaláld a számodra legjobb válaszokat a kérdéseidre!

Lájkold, Az Energiamező Spirituális Stúdiók Facebook oldalt, https://www.facebook.com/azenergiamezo ezzel tudod jelezni számomra, hogy szeretnél élni a felajánlásommal. 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot a konzultációs időpont egyeztetése miatt.

Tudom, nagy bátorság kell ahhoz, hogy meg merd tenni az első lépést, hiszen talán azt se igazán tudod, hogy kezdd el a mondandód, ne aggódj, segítek! Lájkold az oldalt, hogy időpontot foglalj magadnak, és gondolj bele, most őszintén, mit veszíthetsz?

Vigyázzunk egymásra, maradj szépen otthon, most az otthonod a legmenőbb szabadidős program

Sándor Zsuzsi asztrológiai elemzés

Share This