+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Az éves retrográd ’Spiri vonat újabb vasúti kocsival bővül. Év elején arról írtam és annak örvendeztem, hogy nincs retrográd bolygó az égen. De mint tudjuk egyszer minden véget ér. Áprilisban mozdonyként a Plútó kezdte a retrográd sort. A Plútó erejét és drasztikusságát tekintve analógiásan is épp a sor elejére illik.

Retrográd időszakok bolygók szerint:

  • 04.30. – 2022.11.01. Plútó
  • 06.05. – 2022.11.01. Szaturnusz
  • 06.28. – 2022.12.04. Neptunusz
  • 07.29. – 2022.11.24. Jupiter
  • 08.24. – 2023.01.23. Uránusz

 

A retrográd időszakokban a teljesen új dolgokkal kapcsolatos lendületes fejlődés nem kap energiát, hanem a múltból ismétlődő kihívások feladatok és elintéznivalók kerülnek napirendre. Sokan érezzük úgy ilyenkor, hogy már megint ugyanabban cipőben járunk. Ha így van, akkor az azért van, mert itt az ideje az újratervezésnek. Lassabbnak érzékeljük ilyenkor az idő múlását vontatottabbnak érezzük a folyamatok lezajlását, sokszor érezzük azt, hogy nehezített, hátráltatott energiával vannak tele a hétköznapjaink. Felerősödnek a belső megélési folyamataink a befelé figyeléssel rengeteg jó választ és megoldást tudunk behozni a mindennapjainkba ilyenkor. A retrográd bolygómozgások sűrűn terelnek vissza az életünkbe a múltból már ismert embereket. Ami általánosan elmondható, hogy a most retrográd mozgásban lévő bolygók mind a lassú mozgású bolygók közé tartoznak, amik az életünk generációs témáival, vagy nagyobb életszakasz eseményeivel és azok történéseivel állnak összefüggésben. Magyarán, nagy horderejű és gyökeres témákat mocorogtatnak mindannyiunk életében. Mindez idén decemberig nagyon erősen jelen lesz a hétköznapok eseményeiben. Természetesen mint mindig, most azt mondom, hogy a személyre szabott konzultációk azok, ahol az egyéni élettörténeteket fel tudom gombolyítani.

A bolygók tematikákját tekintve általános értelemben írok néhány gondolatot, hátha ez segít kicsit kívülről ránézni az életed eseményeire és iránytűként szolgálhat számodra. Érdemes elgondolkodnod, hogy a te életedben mik történtek az alábbi időpontokban. Személyes horoszkóp készítés.

A Plútó 2008.01.26. amikor belépett a Bakba, bemutatkozó kezdésként rendezett egy finom kis gazdasági válságot, most pedig amikor a jegy végén jár, ismét mutogatja a foga fehérjét és az ereje mértékét. A jelenlegi gazdasági és hatalmi struktúrákban történő őrületekért ’’őt vonhatjuk felelősségre. A Plútó a Bakban most az ’’utolsókat rúgja. 2023.03.23.-án 15 év után először vált jegyet és lép majd át a  Vízöntőbe. Ez az átlépés még nem végleges mert rövid idő múlva retrográd lesz tolatni kezd majd és visszatér a Bakba, de biztos, hogy sokat fog mutatni nekünk belépésekor a következő bő tíz éves terveiről a Vízöntőben töltött időszakát illetően.

A Szaturnusz a Vízöntőben jár jelenleg és ez a bolygó is a jegyváltás előtti utolsó tolatási időszakát éli, mert 2023.03.07.-   én végleg átlép a Halakba. Mikor a Szaturnusz 2020.03.22. először lépte át a  Vízöntő ajtaját megismerkedtünk a 21. század legsokféleképp értelmezett ötbetűs szavával a COVID-dal. Aztán a Szaturnusz visszatolatott a Bakba és 2020.12.17. -én indította el végleges útját a Vízöntőbe és innen fog jövő tavasszal átlépni a Halakba ami megint csak nagy horderejű és globális változásokat ígér.

A Neptunusz 2011.04.04. óta vánszorog saját otthonában a Halakban és teszi mindezt 2025.03.30. -ig. Vele úgymond nem sokat kell most foglalkozni, mert ő jelenleg nem feszül az energiáival két jegyváltás között. A Neptunusznak is köszönhetjük ezt a nagy spirituális bummot, ami jelen van a világban a elmúlt tíz évben.

A Jupiter a Kosban tesz próbára minket, ő azért viszonylag gyorsan dolgozik a most vizsgált többi bolygóhoz képest. 2022.05.11. – én lépte át a Kos küszöbét. Azzal, hogy most tolatni kezdett, nem könnyíti meg a feszültség és a harc energiáinak csillapodását, mert a Kosban a Jupiter, a háború istene elé tart egy jókora nagyítót. A látszólagos csitulás ami 2022.10.28. tól várható majd, sajnos csak egy karácsonyig tartó szusszanás lesz. A Jupiter is csak 2023.05.16. -tól tudja majd ép ésszel földelni magát, amikor megérkezik a Bikába.

Az Uránusz a Bikában 2018.05.15. óta borzolja az idegeinket azzal, hogy legyünk rugalmasak, rugalmasabbak és könnyedén alkalmazkodók a drasztikus hirtelenséggel változó körülményekhez. Mindez mit sem változik azokban a témákban, ami 2018. májusa óta konstans kiszámíthatatlansággal, robbanásszerű változásokkal tartja benned ébren az alkalmazkodási képességed csúcsra járatásást. Kitartást kívánok, mert ennek az etapnak még csak a közepén járunk 2025.07.07. még odébb van…

Az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás. Ha szeretnél egyéni konzultációra bejelentkezni, keress bátran.

 

Share This