+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com
ikrek uj hold gyertya

Hold az Ikrekben

♊️🌚 Ma, Ikrek újhold van – Gondold, át mivel kapcsolatban szeretnél fejlődni, megújulni, eredményeket elérni – Gyújts halványzöld gyertyát és köszöntsd az Ikrek holdhónapot. ♊️🌚

Az újhold az, amikor a Nap és a Hold az égen pontosan ugyanazon a helyen áll. Ebből adódik, hogy a Hold „elbújik a Nap mögé”, ami teljes sötétséget hoz az éjszakának.

Az újhold mindig támogatja a belsőnkből feltörő, lelkünk mélyén lappangó vágyak kiteljesedésének folyamatát, akár megfogalmazzuk és tudatosan kimondjuk, akár nem.

Újhold idején érdemes egy kis időt szánni mindarra, amit el szeretnénk érni, amiben meg szeretnénk újulni, azokkal a feladatokkal és érzésekkel kapcsolatban, amik az életutunk éppen aktuális témái.

Az ikrek jegy többek között, a gondolatokért, a kommunikációért, az információ áramlásáért és az idegrendszer működésesért felel. Ahogy a gondolataink általában ezerfelé cikáznak, az Ikrek egyik alaptulajdonsága a sokoldalúság. Egyensúlyban sokoldalúság, kibillent állapotban, felületesség, erre azért érdemes odafigyelni.

Az Ikrek csillagkép havában és az Ikrek Hold idején, lehetsz kicsit multitasking, sőt kell is engedned az egy időben többfelé figyelés művészetének. Merj érdeklődő lenni, játékos, könnyed, kicsit szertelen. Még az is lehet, hogy új értékeket fedezel fel, magadban és a világban egyaránt.

Sándor Zsuzsi- horoszkóp készítés

Share This