+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti horoszkóp általában: Ez a hét már az egyensúly kereséséről szól. A Nap, a Mérlegben halad és ezzel megérkeztek az életedbe a Mérleg energiáit mozgató analógiák.

 

A Mérlegek mindig a szépre, a jóra, az egészséges egyensúlyra törekednek úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Most hajlamosabb lehetsz a saját igényeid háttérbe szorítására mások boldogulása, vagy jókedve érdekében, de figyelj rá, hogy mindezt csak annyira tedd, ami nem okoz benned feszültséget. Az eltúlzott empátia nagyobb bajt okozhat a felgyülemlett frusztráció kirobbanásakor.

A héten a Merkúr is elkezdi hátráló mozgását, így a tízből már hat bolygó feszül majd odafenn, ami annyit jelent, hogy mindenki életét összességében átjárja most az egyhelyben topogás, a nehezítettség, a múltbéli feladatok ismétlődése, és a vontatottság érzése.

Kevés kivételek közé tartozik az, akinek most szárnyalóak és gördülékenyek a mindennapjai. Amit a múlt héten a kommunikációról írtam, az a hétre még fokozottabban érvényes. A Merkúr hátráló mozgása miatt rengeteg félreértésben, félrehallásban lehet részed, érdemes mindent pontosítva és visszakérdezve kommunikálni. Lélekgyógyász.

Az ügyintézésekben és a közlekedésben is fennakadások várhatók a Merkúr miatt. A jó hír, hogy a rövid és hosszú távú erőkifejtésünket, az akartunkat és a tudatunkat szimbolizáló bolygók kedvező fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz a héten, ami lefordítva annyit tesz, hogy bármi is jön, összeszorítjuk a fogunkat és tudjuk, hogy túl leszünk rajta előbb-utóbb.

 

KOS heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

A múlt heti kitartó erőből még erre a hétre is jut neked. Pedig, ha ránézel az életedre valószínű, hogy valami totál őskáoszt látsz éppen magad körül. S valamiért mindez mégsem tud kibillenteni téged a hosszú távú céljaid eléréshez mozgósított, kitartó energiáidból. A vágyaidat jól meg fogod tudni fogalmazni a héten, ha hagysz magadnak némi elemrengő gondolkodási időt.

 

BIKA heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Könnyebb is, meg nem is. A hét második felében a múlt heti feszültség múlni látszik, és lehet, hogy pont e miatt feltámad benned az igény a nagymértékű semmittevésre. Csinálj valami olyat a héten, amitől függetlennek és szabadnak tudod érezni magad, – ha csak pár óra erejéig – már az is nagy felüdülést fog hozni. A szabadság és a birtoklás témái kerülnek feladatokká formálva a mindennapjaid részévé a héten. Illetve fizikai és szellemi értékeket megmérettetéssel egymás mellé állító gondolatok és kérdések, amit egy Goethe idézettel tudok neked a legjobban példázni: – Mi ragyogóbb az aranynál? – A fény. – És mi üdítőbb a fénynél? – A beszélgetés.” Asztrológiai elemzés készítés.

 

IKREK heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Érdekes kettősséggel leszel megáldva a héten. Az egyik oldalról valahogy azt érzed, hogy minden akad, szakad, törik, félremegy körülötted, és mégis valami olyan elszánt, kitartó és hittel teli szorgalommal és buzgósággal teszed a dolgod, a hosszú távú céljaid elérése érdekében, amit magad sem értesz, hogy honnan van hozzá erőd. Minden alkalommal mielőtt megszólalsz vagy írsz, nagyon alaposan gondold át, nem is azt, hogy mit, hanem inkább azt, hogy adod ki magadból a gondolataidat. Ha átgondoltan és asszertív módon fogalmazod meg a gondolataidat, az életedben előrevivő mély átalakulásokat tudsz most elindítani a szavaiddal.

 

RÁK heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Ami most érzelmileg átvezet a hétköznapokon az a hited, hogy előbb-utóbb jobb lesz minden, és az álmaid, amiket ha ne is látsz tisztán, de tisztán érzed, hogy hova akarsz megérkezni. Ami pedig a tudatodra van nagy hatással a héten az nem más, mint, az, hogy határozottan tudod, a kitartás kifizetődik, akkor is, ha épp úgy érzed, hogy a terhelhetőséged határát feszegeti a mindenség. Rengeteg dezsávűd lehet a héten, mind üzenetet hordoz, érdemes figyelned rájuk. A kommunikációban fontos, hogy nagyon pontosan fejezd ki magad, mert félreértésekbe bonyolódhatsz.

 

OROSZLÁN heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

A rád jellemző határozottsággal, de most sokkal visszafogottabban, kevésbé színpadiasan és feltűnően teszed a dolgod. Az erődet most a belső és hosszú távú folyamataid építése érdekében mozgósítod. Olyan gondolatok foglalkoztatnak, hogy miképp lehet a család és a társadalmi elvárásoknak való megfelelést konstruktívan egyensúlyba hozni a szabad önkifejezéssel és társadalmi kereteken való túlgondolkodással úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Most nagyobb empátiát és együttműködésre való hajlandóságot érzel magadban, mint alapvetően.

 

SZŰZ heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Uralkodó bolygód a Merkúr, hátráló mozgásba kezd a héten. Ez annyit jelent, hogy akkor juthatsz a legtávolabb, ha most nem tervezel, és nem ragaszkodsz a dolgok végkimenetéhez. Viszont a nosztalgiázásra, a szép emlékek újraélésre, az ebből való erő és érzelmi feltöltődésre tökéletesen alkalmas lesz ez a hét. Arra figyelj, hogy a nosztalgiázás ne csapjon át búskomorságba. Tudod, amikor azt érzed, hogy régen minden jobb volt. Régen sem volt jobb, csak már túl vagy azon, ami akkor nehéz volt.

 

MÉRLEG heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Nagyon aktív időszak zajlik most körülöttetek. Jó erőben vagy, látod az értelmét az életednek, a céljaid megvalósítása is elég tisztán rajzolódik most körülötted.  A heted egyik fő kérdése, az anyagi és szellemi értékek mérlegre tétele között zajlik. Olyan feladatok elé fog állítani a sors, hogy döntened kell majd, mit tartasz értékesebbnek, a tárgyi vagyont, vagy az emberi és szellemi értékeidet és szabadságodat.

 

SKORPIÓ heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Van valami kötelességtudó kiaratással átitatott erő a mindennapjaidban. Ez az, ami továbbhajt most téged ezen a nehéz időszakon, hogy a távolba tekintesz, a távoli céljaidat veszed fókuszba. A héten biztos, hogy feladatot kapsz majd a mindenségtől azzal kapcsolatban, hogy a fizikai és anyagi vágyaid elégítsd ki, valamilyen drága és élvezetes dologgal, vagy a szellemi fejlődésed és szellemi szabadságod megélésnek oldalára billentsd el a mérleget.

 

NYILAS heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

A heted minden olyan tevékenységnek kedvez, ahol szellemi energiákat kell mozgósítanod, vagy ahol a szabad önkifejezésedet élheted és kinyilváníthatod. Bár a kommunikációra érdemes odafigyelned, akár írásban, akár szóban történik, mert most elcsúszások lehetnek, ettől függetlenül, szárnyal és sziporkázik az elméd. A héten a feladat, ami bosszúságot, vagy nem várt feladatokat hozhat, az hogy több esetben is döntened kell majd, mit vélsz fontosabbnak, hogy birtokolj valamit, vagy, hogy szabadon élj, ahogy csak szeretnél.

 

BAK heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Nem csitul a kommunikációs szituációkkal kapcsolatos harmadfokú viharjelzés számotokra, még ezen a héten sem. Annyi változik, hogy a múlt heti magabiztos, megkérdőjelezhetetlen bizonyosság érzése, most átalakul benned és kevesebb önbizalommal, több kérdéssel, esetleg a múltból fricskát mutató bosszantó szituációkkal lesz tarkítva a heted. Párkapcsolati téren a távolság tartás, és az asszertív kommunikáció gyakorlása segíthet. Erősen fognak hatni rátok olyan kettősségek, amik arról szólnak, hogy mi – mit ér meg, és hol kezdődik az ennél már bármi jobb változatásra való igény.

 

VÍZÖNTŐ heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

A többieket nézve, te igazán szerencsés vagy még ebben a periódusban. Mondjuk a kommunikáció, az ügyintézés, és a közlekedés nálad is akadozik majd a héten. De ha sikerül az időd nagy részét csendben a saját gondolataid társaságában töltened, abból jó ötletek és kreatív megvalósítások születetnek. Több szabadidőre, szabad mozgástérre, és önálló döntés hozatalra van most igényed. Ahol ezekben korlátoznak, ott vita, veszekedés várható.

 

HALAK heti horoszkóp: 2021.09.27 – 2021.10.03.

Álmok, dezsávük, megérzések, tömkelege áramlik most bennetek. Kicsit olyan, mintha egyfolytában a múltban élnél, csak a naptár mutatja, 2021 van. Merülj el a héten a belső világodban, a kreatív és ihletett állapotok most termékeny ötleteket hozhatnak számodra, amiket majd később fogsz tudni kamatoztatni. Még könnyebben a hatása alá kerülsz most mások hangulatainak és érzelem világának. Tudatosan kérdezgesd magadtól a héten: – Ez hozzám tartozik, valóban az én érzésem, az én gondolatom? Feszültséget a héten, a birtoklás kontra szabad élet kérdése fogja okozni.

 

Ha érdekel, hogy milyen lehetőségeket tartogat Neked a csillagzatod, akár általános, akár konkrét kérdésekkel, keress bátran, egyeztessünk konzultációs időpontot.  Személyes horoszkóp.

 

Share This