+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti horoszkóp általánosságban: A héten mindenki figyeljen arra, hogy hol, mikor, milyen szavak hagyják el a száját.

 

Egymásnak feszül az átformáló, kíméletlenül megmondó, és a negédes, akkor jó, ha mindenkinek jó, diplomáciával teli gondolkodás és kommunikáció. Mindez attól függően, hogy épp melyik oldalon állunk. A párkapcsolatunkban, és emberi kapcsolatainkban váratlan, nagyfokú rugalmasságot igénylő fordulatok érkeznek a héten.

Ez a hét, hozhat váratlanul fellobbanó szerelmet is, de ez esetben mindenki legyen vele a tisztában, hogy most a legkisebb az esély a tartós kapcsolódásra, a héten berobbanó ilyen szituációknál. Ettől még lehet rendkívül élvezetes. Akik párkapcsolatban élnek jobban teszik, ha önszántukból dobnak be némi pezsgő, formabontó spontaneitást a megszokások álló vizébe, mert ha önszántadból nem mered gyakorolni a spontán rugalmasságot, abban az esetben, ugyanez az energia feszült és villámcsapászerű vitákba torkollhat.

A hét közepétől az Ikrek, a Mérlegek, és a Vízöntők fellélegezhetnek, számukra most jó időszak kezdődik.

 

KOS heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Meglepő türelemmel éled ennek a hétnek a kihívásait és a feladatait. Valahogy most jobban el tudsz mélyedni a nagyobb koncentrációt és aprólékos kivitelezést igénylő feladatokban is. Egyaránt jól bánsz a fizikai és a szellemi erőd beosztásával is. Most még az objektív, indulatmentes önanalízisre is képes leszel. Horoszkóp készítés.

 

BIKA heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Az egész hetedet az érzelmi villámcsapások viharában töltöd majd. Minden, amihez mereven ragaszkodsz a feje tetejére fog állni. Olyan flörtökbe keveredhetsz, amiket magad sem érted, hogy történhettek meg veled. Jó esetben kellemes, spontán, érzelmi szituációkba, rosszabb esetben parázsviták sokaságában lesz részed.

 

IKREK heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Erre a hétre számodra annyi a tanácsom, hogy – Mindenkinek igaza van! ez, egy alapigazság. Minél jobban rá akarod erőltetni másokra a gondolataidat, annál nagyobb vitákba és ellentmondásokba keveredhetsz. Most nyitott leszel a mélyebb összefüggések kutatására, bármiről is legyen szó, és ezzel együtt a gyanakvás is erősebb lesz benned.

 

RÁK heti horoszkóp: 22021.09.20 – 2021.09.26.

A hét első felében még a hétköznapi teendők foglalják le a gondolataidat és az idődet teljes mértékben. Vigyázz a héten a lelkedre, mert érzelmileg igénybe vesz téged ez a hét. Amúgy is az álladóan hullámzó kedélyállapot az egyik legjellemzőbb tulajdonságod, de most olyan lesz, mintha mindezt az alaprezgést bedobnák egy 1200-as fordulaton pörgő centrifugába.

 

OROSZLÁN heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Az elmúlt hetek homálya tisztulni kezd, és a hét második felére azzal a dologgal kapcsolatban, amit az elmúlt két hétben csak forgattál, végre eljutsz majd a tiszta és egyértelmű felismerésig.  Még mindig kevésnek érzed magadban az életerőt, és ez most rendben is van így. Pihenj, fújd ki magad.

 

SZŰZ heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Oooo, jaj. Tudom, a tények makacs dolgok, és Te valóban igazán precíz típus vagy. Ha nem is értesz vele egyet kérlek, legalább fogadd el, hogy nem Te tudsz mindent IS a legjobban a világon. Nagy vitáktól mentheted meg magad a héten, ha a gondolkodás, a kommunikáció és a szabad önkifejezés jogát és lehetőségét mindenkinek fenntartod a környezetedben.

 

MÉRLEG heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Öveket bekötni, indul a Te időd.  A keddi teliholdat követően másnap a Nap belép a Mérlegbe, ami számodra nagyon kellemes időszakot indít el. Uralkodó bolygód, a Vénusz pedig korbácsolja a szenvedély lángját most körülötted, ami akkor tudja megkönnyíteni a hetedet, ha hagyod magadból előtörni a spontánmódú csábítás energiáit.

 

SKORPIÓ heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Érkezik a szenvedélyek viharában a skorpiók földjére. Ezen a héten jöhet minden. Felrázhatod a meglévő párkapcsolatodat, vagy váratlan flörtökbe, kalandokba, is keveredhetsz. Az érzelmi töltetű vitáknak és az egyéjszakás kalandoknak is megvan most az esélye nálatok. Mindemellett folyamatosan analizálod majd az érzelmeidet, és olyan dolgokat fogsz tudni megfogalmazni és kimondani, aminek a „pusztító” őszinteségével még magadat is meglepheted.

 

NYILAS heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Kettős fronthatás várható a héten, ha tudatos vagy, akkor nagyon sokat tudsz kihozni a hetedből. Támogatva lesznek az üzleti törekvéseid, az ingatlan és jogi ügyeid, és végre újra átjár az a zsigeri optimizmus, ami az egyik védjegyed az életben. Másrészről pedig a meggyőződéseidet jobb, ha megtartod magadnak, mert a héten minél inkább érvényt akarsz szerezni a mély összefüggésbeli felismeréseidnek, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni.

 

BAK heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Hatékony hét áll előtted, és erőfölényben fogod érezni magad életed minden területén. Fontos, hogy az alázatot is csapd a hónod alá, a feszült helyzetek és a lekezelő megnyilvánulások ellenszereként. A héten, ha kezdeményezel, akkor nyersz! Mindemellett a gondolataid és a szavaid is erősek lesznek a héten. Ügyelj rá, hogy az igazságot és a tapintatlanságot, csak egy hajszál választja el egymástól.

 

VÍZÖNTŐ heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

Nagyon jó hét vár rád! Hatékony és eredményes leszel, lényegében bármihez nyúlsz, vagy bármihez szólsz hozzá az arannyá, lehetőséggé, vagy elismeréssé válik körülötted. Támogatva lesznek az üzleti törekvéseid, az ingatlan és jogi ügyeid, és a rád jellemző szarkazmust, az optimizmus fogja felülírni. Barátkozz vele bátran!

 

HALAK heti horoszkóp: 2021.09.20 – 2021.09.26.

A keddi telihold megvisel majd, de szerdától fordul a kocka, és most számodra nagyon jól fog fordulni. Az önkifejezésed, a hited és az optimizmusod megingathatatlan, és ez minden feladaton, szó szerint átrepít a héten. A héten még mindig érdemes próbára tenni a szerencséd, mert Fortuna még veled táncol.

Asztrológiai elemzés

Share This