+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti horoszkóp: A júniusi növőhold első hetében, sok minden tiszta megvilágítást kap. A legvilágosabb hét elé nézünk ebben az évben.

Anyárnak ezen a hetén a leghosszabbak az nappalok, a jövő hét második felétől, Szent Iván éjszakája után, már csökkeni kezd a napfényes órák száma. Érnek és tisztulnak a dolgok körülöttünk. Figyelj a benned és körülötted zajló eseményekre, érzésekre, témákra, mert érkeznek a tiszta, világos, egyértelmű válaszok. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

KOS: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

A héten erősnek, játékos kedvűnek, élettelinek érzed magad, mert uralkodó bolygód a Mars, végre tüzes energiával tud téged feltölteni. A hét elején erőben leszel, a hét közepén a praktikus és hétköznapi feladatok fognak előtérbe kerülni nálad, a hétvégét pedig az élvezeteknek fogod tudni szentelni most.

BIKA: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

A hét eleje feszülten indul a számodra, valakivel kapcsolatban azt érezheted majd, hogy le akar dominálni téged. A hét közepén jól fogsz haladni a dolgaiddal, talán még többet is ki tudsz hozni a szerda csütörtökből, mint tervezed. A hétvége nagyon alkalmas családi vagy baráti összejövetelre.

IKREK: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Jól indul a heted, elemedben vagy annak ellenére, hogy uralkodó bolygód a Merkúr tréfás, néha bosszantó szituációkat kreál most az életedben a kommunikáció, és a közlekedés terén. A hét közepét kicsit feladat orientáltnak érezheted, de a hét végére megérkezik hozzád a romantika, a szerelem és az finom dolgok élvezete.

RÁK: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Fizikai erőben kicsit gyengébbnek érzed most magad, de nagyon sok érzés áramlik most hozzád, és ezt önmagad szépítésére tudod használni. Most valahogy vonzóbbnak érzed magad, kedvesebb tudsz lenni, mint általában és jó a fellépésed bármilyen helyzetbe is kerülsz a héten.

OROSZLÁN: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Jól vagy ugye? Használd ezt az erőt és lendületet, ami most nagyjából másfél hónapig támogat téged. A hét eleje nagyon jól indul számodra, egy dologra érdemes hétfőn és kedden figyelned, hogy a szokásosnál is érzékenyebb lehet a büszkeséged.  A hét közepén már racionálisan fogod látni a dolgokat, hétvégé pedig a szerelmi életed és a vágyaid kerülnek majd a fókuszba.

SZŰZ: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Kicsit sok a félreértés most körülötted. A heted feszülten indul, összefuthatsz valakivel, aki leereszkedő hangnemben beszél majd veled. Jusson eszedbe, hogy két füled van! A hét közepén nagyon kedvező napok várnak rád, jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal, csak az egyértelmű kommunikációra kell figyelned. A hétvégét szenteld az érzelmeidnek, jót fog tenni.

MÉRLEG: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Köszönöd szépen jól vagy, és jól is leszel továbbra is. A kommunikációban és a közeledésben az ügyintézésekben történő fennakadások meg se kottyannak most neked. A hét elején igazán vonzónak fogod érezni magad, a hét közepén két nap alatt kipörgeted a teljes heti munkát és a hétvégén valami nagyon kellemes meglepetés vár rád, vedd észre!

SKORPIÓ: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Kinek van csúcsra járatva az önérzete, tegye fel a kezét?! Viszont ezt az időszakot arra is tudod használni, hogy a lehető legjobb formádban képviseld magad életed bármely területén. A hét elején igazad lesz egy vitás kérdésben, de gondold át, hogy mi fontosabb neked; az, hogy igazad van, vagy a szeretetteljes béke. A hét közepén jól fogsz haladni a munkáddal, a hétvégén pedig az élvezetek tengere vár rád.

NYILAS: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Ezen a héten már biztosan érzed majd azt a feltöltődést, energikusságot, önbizalmat, amit most te is hatványozottan kapsz odafentről. A hét elején kimondottan jó formában leszel. A hét közepét túlracionalizálhatod, teljesen feleslegesen. Jobban jársz, ha csak gyors és praktikus megoldásokban gondolkodsz a precizitás helyett. A hétvége jó lesz, engedd meg magadnak!

BAK: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

Sok múltbéli téma jelentkezik nálad is mostanában. Ez arra jó időszak, hogy pontot tegyél a félbe maradt ügyeid végére. A hét eleje lendületesen indul nálad és az egész héten jól tudsz majd teljesíteni, elégedett leszel magaddal. Hétvégén igazán rád fér majd a pihenés, amit most élvezni is fogsz tudni.

VÍZÖNTŐ: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

A múltból visszatérő feladatok és élethelyzetek találhatnak meg mostanában, próbáld megoldani őket véglegesen. A hét elején a büszkeségedet piszkálhatja valami, vagy valaki. Lehet, hogy nem fogod tudni megállni konfrontálódás nélkül. A hét közepét unottnak és munkásnak fogod érezni, a hétvégre végre kapsz némi levegőt, és kedvedre való programot fogsz tudni alakítani magadnak.

HALAK: heti horoszkóp 2021.06.14 – 2021.06.20.

A hét elején könnyen sértődés lehet a vége egy ártatlan beszélgetésnek, nem szándékos bántásról lesz szó, jobban teszed, ha könnyen kiengesztelődsz. A hét közepén mint egy szorgos kis hangya, egyik teendő jön a másik után, és magad sem érted, de nagyon jól bírod most a terhelést. A hétvégéd kellemesen fog telni, élvezd!

Heti horoszkóp

Share This