+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti horoszkóp: a Merkúr összekuszálja a kommunikációt, a Vénusz pedig álomvilágba ringat minket.

Június első hetében a kommunikáció, az ügyintézés, a közlekedés kerül a fennakadások hálójába, mivel a Merkúr megkezdi közel egy hónapig tartó „hátráló” mozgását. Érdemes többször egyeztetni a megbeszélteket és eltolni a nem túl fontos tárgyalásokat és ügy intéznivalókat. A Vénusz jegyváltása érzékennyé, sértődékennyé tehet minket, de a megérzéseinket, és az érzékeink kifinomulását is energetizálni fogja. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók. Kérd a személyes horoszkóp elemzést.

KOS: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Most nem vagy a legjobb passzban, erő és energiavesztett állapotban leszel a héten. Ha megteheted, most ne tervezz nagy dolgokat, és sok aktív programot, inkább csak, hagyd, hogy sodorjanak az események. Péntek, szombat, vasárnap kellemesen alakulhat, ha nem az akaratoddal, hanem az érzelmeiddel próbálsz kommunikálni.

BIKA: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Még mindig kevésnek érzed a stabil pontot magad körül és túl soknak az érzelmeket. Az érzékenységed, és a megérzéseid felerősödhetnek, ha sírósabbnak, vagy sértődékenyebbnek érzed magad a héten, hagyd, úgysem tudsz ellene mit tenni. Most igazán érdemes egy jó könvvel elvonulnod a világ elől.

IKREK: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Kettős mérce lesz számodra ez a hét. Egyrészről elemedben vagy, pezsegsz és pörögsz, másrészről pedig minden másképp alakul, mint ahogy tervezed. Viszont a te szupererőd a rugalmas alkalmazkodás, mivel könnyedén tudsz váltani, jöjjön  bármi is az életben, ez a tulajdonságod a héten, biztos, hogy a hasznodra lesz.

RÁK: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Meglepően jól vagy, és a héten még jobban leszel, amikor a Vénusz a kis szerencse bolygólya belép a csillagképed területére. Hoz neked szenvedélyt, és sok szépet és jót. Szó szerint vonzóbbnak és szebbnek jobbnak fogod érezni magad, használd ki ezt a kedvező időszakot.

OROSZLÁN: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Számodra a hét most nem tartogat túl sok mindent, de jusson eszedbe, a nyugalom, nem unalom! Amire érdemes odafigyelned, az az érzékenységed, lehet, hogy könnyebben magadra veszel olyan dolgokat, amik nem is rólad szólnak. Illetve, a kommunikációdra figyelj oda, mert te vagy az a jegy, aki néha hajlamos a fölényes beszédstílusra.

SZŰZ: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Engedd el! Ne akarj a héten semmit, se jól, se pontosan elintézni, megbeszélni, elvégezni, időben odaérni. Vedd lazára a hetet, így fogod tudni a legtöbbet kihozni belőle. Szerdán és csütörtökön érzékeny, sírós, lehetsz, a hétvégén pedig sértődékeny. Tudom volt már jobb is, és lesz még jobb is.

MÉRLEG: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Akkor tudod a legtöbbet kihozni a hetedből, ha az érzéseidre és a megérzéseidre fókuszálsz, azzal a tudattal, hogy most nagyon el vagy rugaszkodva a realitás talajától. Ez most az álmodozás időszaka számodra, ami nagyon hasznos tud lenni, ha a tudatos álmodozást választod, akkor az ilyen időszakokban kreatív inspiráció cunami tudja átjárni gondolataidat, érzésvilágodat, amiből később profitálni tudsz majd.

SKORPIÓ: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Még egy lapáttal a hiperérzékenységre! A megérzéseid csúcsra lesznek járatva a következő időszakban, de az érzékenységed is próbára lesz téve vastagon! Szíved szerint, disszidálnál, Óz birodalmába, és gyanítom, hogy a hétköznapokban is, inkább kreálsz majd magadnak egy fiktív csoda álomvilágot, ahová elbújsz és kiteszed majd a táblát az ajtódra; : – Ha keresnétek a bungimba csak  jelszóval lehet belépni!

NYILAS: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Fáradt vagy, tudom, és erőtlennek is érzed magad, ezt is tudom, írhatnék sok okos gondolatot, de most tényleg a kitartás az egyetlen dolog, ami a barátod lehet. Jönnek a jobb napok hamarosan, addig is próbálj meg az érzelmi hullámvasúton ne rosszul lenni, hanem élvezni az élet nevű vidámpark nyújtotta élményeket.

BAK: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Számíts a héten arra, hogy nem fognak zökkenőmentesen zajlani a megbeszéléseid és az ügyintézni valóid. A múltból is előbukkantatnak elrendezetlen teendők és lezáratlan ügyek. Kevésnek érezheted most a konkrétumot magad körül és túl soknak az érzelgősködést.

VÍZÖNTŐ: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Ne tervezz a hétre, vagy ha tervezel, tervezd azt, hogy úgy lesz jó, ahogy alakul. Te vagy a csodabogár a csillagjegyek közül és a héten azt érezheted, hogy még annyira sem értenek téged az emberek, mint általában szoktak. Szerintem fogj egy jó könyvet, vagy vonulj el valami magányos tevékenységet színlelve a sok értetlen ember elől.

HALAK: heti horoszkóp 2021.05.31 – 2021.06.06.

Na, végre, azt érezheted, hogy megfelelő mennyiségű szeretet, érzelem, érzés és érzékenység kerül betöltésre a mindenségből a hétköznapjaidba. Te most úgy jól vagy, és nem érted, hogy miért olyan érzékeny és feszült körülötted mindenki. Megsúgom, azért, mert te vagy az egyetlen jegy a zodiákusban aki  korátlan mennyiségben képes az érzelmeket befogadni és transzformálni. Lubickolj!

Asztrológiai elemzés készítése.

Share This