+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Viszonylagos béke és nyugalom honol odafenn a bolygók és csillagképek elhelyezkedését nézve. Harmonikus és erővel teli hetet ígér nekünk a vasárnapi teliholdban kiteljesedő növő hold.

Ez a telihold az Oroszlánokat és a Vízöntőket érinti hangsúlyosan, de a Nyilasok, a Kosok, az Ikrek és a Mérlegek is erősebben fogják érezni ennek a teliholdnak a hatását. Szembe helyezkedik egymással az Oroszlán hierarchikus uralkodói minősége, és az örök formabontó, felfedező és újító szellemű Vízöntő különcsége. Horoszkóp elemzés.

 

Heti horoszkóp: A benned zajló, ezekkel kapcsolatos gondolati, érzelmi és reakció folyamatokat tudod vizsgálni magadban a héten.

 

Mennyire, és hol követed a tekintélyelvűséget, és milyen területeken van szükséged az individuális öntudatod szabad megélésére? A vasárnapi telihold majd segít levonni a tanulságot, és ami már nem szolgál téged, azt átadhatod a mindenségnek átformálásra.

 

KOS heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Jól indul a hét számotokra, funkcionális kérdésekben és feladatokban az élen jártok ebben az időszakban, és ez a héten se lesz másképp. A telihold feszültséget hozhat, jobban teszed, ha hagysz magadnak bőven szabad teret, és mozgással vezeted le magadból a stresszt szavak helyett.

 

BIKA heti horoszkóp: 2021.08.16. – 2021.08.22.

Kellemesebb időszak kezdődik ezzel a héttel. Az elmúlt hetek száraz tényszerűségét kezdi felváltani a szépség, a harmónia és a művészetek iránti vágyakozás. Most a munkáról a szabadidő minőségi élvezete kerül a fókuszba nálatok. A hét végi telihold nem lesz különösebb hatással rátok.

 

IKREK heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

A gyermeki, csintalan, könnyelmű személyiségrészetek is felveszi a héten az irodai szürke kosztümöt, és önmagad legnagyobb csodálatára, valamiféle furcsa komolyság lengi most körül a hetedet. Kiváló alkalom minden hivatalos és nem hivatalos ügyintézni való elvégzésre a hét.

 

RÁK heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Nő bennetek a feszültség, ez a hét még erről szól. A feszültséget, ha képes vagy átalakítani hajtóerővé, akkor a vasárnapi telihold valami olyan újfajta szemléletmódot hozhat számodra, ami megoldást tud kínálni egy nehéznek vagy kilátástalannak tűnő helyzetre.

 

OROSZLÁN heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Lassan búcsúzunk tőletek, csodálatos Oroszlánok, de a hét még nálatok teljesedik ki a telihold varázslatos fényével. A héten már lehet, hogy erősen érzetek valamiféle belső konfliktust az életeteket szabályozó dolgokkal kapcsolatban, és szívesebben dobnátok be a gyeplőt a lovak közé a sok formalitás helyett.

 

SZŰZ heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Ugyan a vonzerőddel kapcsolatban energiavesztést érezhetsz, de a kommunikációd és a vitalitásod még minidig padlógázon pörög, nagyon eredményes lehet még ez a heted is. A héten érdemes kicsit a keretrendszereken túl is gondolkodnod.

 

MÉRLEG heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Uralkodó bolygód a Vénusz megérkezett a Te csillagképed területére. Rengeteg érzelem, harmónia, és békés szeretet áramlik körülötted a most következő hetekben. Készülj fel egy szép időszakra. A szerencse is melléd szegődik és el fog halmozni rengeteg apró meglepetéssel.

 

SKORPIÓ heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Energiavesztett állapotban lesztek a héten, most nem olyan könnyű nektek a nyár vége. Vég nélküli agyalás és kattogás jellemzi a mindennapjaitokat. A hétvégi telihold hozhat magával nektek valami annyira újat, amihez hosszabb idő lesz, mire hozzászoktok.

 

NYILAS heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Valami régi, valami új. E között a két energiahalmaz között hánykolódsz a héten. Ha valamivel kapcsolatban úgy érzed, hogy elavult és újításra szorul, akkor az most valóban úgy is van. A telihold extra erővel fog rád hatni. Egy bizalmi beszélgetés segíthet a legtöbbet most, hogy kimondj olyan dolgokat, amiket eddig csak dédelgettél magadban. Újító erővel fog rád hatni, ha így teszel.

 

BAK heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Kifejezetten kellemes hangulatban és szeretetteljes passzban lesztek a héten. Kenyérre lehet most kenni titeket. Élvezzétek a lágyság és a szeretet minden formáját magatok körül. A szerencse is kopogtat majd nálatok a héten. A telihold nem fog feszíteni titeket, inkább új gondolatokat tud ébreszteni most bennetek.

 

VÍZÖNTŐ heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Ennek a hétnek Ti vagytok a másodlagos főszereplői.  Azaz, a héten nektek is dolgotok lesz azokkal a kérdésekkel, hogy mennyire bírjátok az alá -fölé rendelt viszonyokat kezelni az életetekben, és mennyire vágytok kitörni a társadalmilag normálisnak titulált keretek közül.

 

HALAK heti horoszkóp: 2021.08.16 – 2021.08.22.

Nagy dolgok vannak kiteljesedőben. Bármi is jelenleg a heted fő témája, az a teliholddal kap egy óriásinál is óriásibb reflektorfényt. Biztosan köze van ahhoz, hogy mennyire tudod egészségesen élni az életedben a hierarchia és a szabadosság egyensúlyát. Lehet, hogy egy nagy vasárnapi sírás vagy kiabálás tudja majd rendezni benned ezt a helyzetet.

Asztrológiai elemzés

Share This