+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Általános horoszkóp a hétről:

A hajnali Kos – újhold megalapozza a hetünket! Bizakodva, és újult erővel vágunk neki a húsvét utáni első hétnek, ki-ki a maga fontossági sorrendje szerint. Az újhold első hete, kiváltképp az első napok, mindig arról szólnak, hogy megfogalmazd magadnak, mit is szeretnél növelni, a következő két hetes ciklusban. Ezen a héten érdemes nagyon aktívnak és törekvőnek lenned azokat a dolgokat illetően, amivel kapcsolatban gyarapodást szeretnél elérni. A 20.-i jegyváltás a Kosból a Bikába segíteni fogja, hogy mindaz, amibe a héten energiát fektettél, az a Bika havában manifesztálódjon, vagyis, megtörténjen, kiteljesedjen, beérjen. Személyes horoszkóp elemzés.

A hét első két napján légy megállíthatatlan, a hét közepén lassabb tempóban, de haladj következetesen a teendőiddel, hétvégén pedig gondolod át az egész hetet, ha így teszel, okosan, és épp időben tudod majd még korrigálni a dolgaid. Vasárnap, pedig csak pihenj. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Jól indul a heted, erőd teljében és jó kedvedben talál az újhold. Egész héten aktívnak és életvidámnak fogod magad érezni, most adj bele apait, anyait, mert a következő hét számodra energia vesztéssel fog járni. Tehát ezen a héten amennyire csak tudod, pörgesd fel a dolgaidat, ha így teszel, a jövőheted is eredményes lehet a maga lassúságával.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.04.05. – 2021.04.11.

Kicsit feszültté tesz téged most ez az újhold, valami megfoghatatlan várakozással teli érzés mocorog benned. A heted is feszülten indul, de ne aggódj, csak a hétfő lesz lóverseny hangulatú a számodra. Keddtől nagyon jól fogod érezni magad. Jobban mennek majd a hétköznapi és a plusz teendők is. Érdemes egy konkrét megvalósítási tervet összeállítanod a következő egy hónapra a céljaiddal kapcsolatban.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold téged felpezsdít. Úgy ugrassz neki a hétnek, hogy ide nekem az oroszlánt is, de szerdára, csütörtökre ez az oroszlán kicsit lustává és kényelmessé válik majd. Hagyd magad, hamarabb szabadulsz, pénteken és szombaton már újra aktív és jókedvű leszel. Vasárnap foglalkozz az érzelmeiddel, bármilyen tevékenység, ami érzelmileg feltölt, most duplán számít a jótékony beépülő energiák oltárán.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Kellemes felfrissülésként éled meg az újhold energiáit. A hétfőbe, tőled szokatlan lendülettel és aktivitással veted bele magad, a hét közepén is jól haladsz majd a dolgaiddal, úgy összességében, ezt a hetet kedvezően tudod alakítani. A hét második felében szellemileg is frissnek fogod érezni magad, tervezni is könnyebben és pontosabban tudsz majd. Érzed, hogy lassan beérnek körülötted a dolgok. A vasárnapod nagyon kellemesnek ígérkezik, ha a családdal tudod tölteni ezt a napot, az most nagyon jól fog esni a lelkednek.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold, még bátrabbá tesz téged. Használd ki ezt a plusz energiát a heted és a terveid indításához. Szerdán és csütörtökön eluralkodik rajtad a kényelem és a luxus iránti vágy, hát engedj meg magadnak egy kis hétköznapi, prémium minőségű, extra luxust. Legyen az egy új, minőségi ruhadarab, vagy egy illóolajos, gyertyafényes fürdő, esetleg egy különleges borból való kortyolgatás a kedvenc filmedet nézve. Péntektől beindul majd az agyalás nálad és csak vasárnap leszel képes kikapcsolni azt az őríjtő kismanót a fejedben.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Az újhold téged szellemileg frissít fel, és ez neked mindig jól jön, hiszen az okos típushoz tartozol, a zodiákusban. Hétfőn és kedden a terveidet, igazi stratégaként tudod előkészíteni. Szerdán és csütörtökön a szorgalmas és teherbíró hangya attitűdje lesz a személyiséged karmestere. Péntektől pedig világmegváltó eszmecseréket leszel képes folytatni, keresd ehhez magadnak a megfelelő társaságot, hogy en kioktatás legyen, hanem valódi szellemi szárnyalás a hasonszőrűekkel. Vasárnap csak lazíts ha teheted, igazán elégedett lehetsz most magaddal.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Nálad most a vágyakat korbácsolja ez az újhold. Érzelmileg feszültnek érzed magad hétfőn, ne aggódj, és fojts meg senkit kérlek. Ha a hétfőt túlélted, és körülötted is mindenki, jó esélyekkel indulsz, hogy behozd a stresszes hétfő okozta lemaradásaid. A hét második felében megered a nyelved, és rengeteget fogsz beszélni, csak arra figyelj, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására. A hétvégét ha teheted töltsd a szeretteid körében, ez most jó hatással lesz rád.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Jó ez az újhold a következő csatára! Valami ilyesmi érzéssel indulsz neki a hétnek, de hamar rájössz majd, hogy a béke és a nyugalom, néha még neked is olyan jól esik, mint lajhárnak egy stabil faág. Ha a hét eleji lendületet a következő két heted megtervezésére fordítod, akkor a hét közepére az alapokat szépen tudod majd indítania megvalósítás szempontjából. Péntektől újabb ötletek születhetnek a fejedben, érdemes leírnod, hogy a rád váró vasárnapi érzelmi áradat el nem mossa őket.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Erőt kapsz az újholdtól. Olyan optimizmus és tettvágy lobog benned, amit már régen éreztél. Ezt a hetet még húzd meg úgy istenesen, a pihenést majd a jövő hétre tartogasd inkább. A hét közepén ugyan lassabb tempóban, de eredményesen tudsz majd haladni a dolgaiddal. Péntektől újabb lendület érkezik hozzád, szíved szerint körbeszaladnád a világot örömödben, de az is elég lesz, ha kirándulsz egy jó nagyot. Figyelj a környezetedre, mert a túlzott optimizmusod a hitetleneknél kontraindikációt tud kiváltani és sajnos többet árt nekik a jó kedélyű életkedv, mint amennyit használ.  A vasárnap kedvez a vizes tevékenységeknek, mosás, locsolás, relaxfürdőzés.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

A kitartásod mellé lendületet hoz neked most az újhold. Hétfőn nem csak eredményes, de gyors is leszel bármit is csinálsz. A továbbiakban a héten már komótosabban, de tervszerűen és jól látható megvalósulásokkal haladsz a céljaid felé. Csütörtökön érdemes beiktatnod egy kis pihenőt, tudom, ez a szó nem szerepel az alapszótáradban, de hidd el, érdemes kipróbálnod, hogy milyen egy spontán ’day off. Péntektől szellemileg tudsz aktív és eredményes lenni, ha teheted vasárnap csinálj valami olyan dolgot ami az érzelemidre hat.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Felfrissít az újhold. Aki sokat markol keveset fog! Hétfőn nagyon tettre késznek, okosnak és erősnek fogod érezni magad, és ez így is lesz. De csak az napra gondolkodj ezzel a lendülettel, mert keddtől kicsit belassulsz, de e miatt ne ostorozd magad, se másokat! Pénteken megint olyan lendületed lesz, amivel simán behozod majd az esteleges lemaradásokat. Ha teheted, a hétvégén menj szabad levegőre és vízpart mellé. A növényeidet mindenképp locsold meg vasárnap, duplán fogják meghálálni.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.04.12. – 2021.04.18.

Háborgó újhold. Miért duzzogsz? Tényleg megbántott valaki, vagy csak másra vetíted ki azt, amivel kapcsolatban nem érzed magadban a tettrekészséget? Ilyesmi hangulatba indul majd a heted, de a hét közepére megérkeznek majd a válaszaid, figyelj a belső hangodra, ami szertettel vezet téged.  Pénteken már majd ki tudod mondani azt, amit a hét elején még megfogalmazni sem tudtál. A hétvégét töltsd olyan emberekkel, akikről tudod, hogy szeretnek téged. Vasárnap, locsolj – pocsolj kicsit, meg fog nyugtatni akár a növénylocsolásról akár habos fürdőről legyen szó, de még a ruhamosás is jól fog esni a lelkdnek.

Asztrológiai elemzés

Share This