+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

A hétfő még feszült lesz, de keddtől már indul a békés Bika hete. Legalábbis a múlt héthez képest mindenképp nyugodtabb és békésebb hét nap elé nézünk. A hét ritmusa is szabadabb és önkifejezőbb módon indul, mint a múlt hét. Szerdától pedig a kommunikáció bolygója a Merkúr a Bikából, végre hazaérkezik az Ikrek csillagkép területére. Ezzel az energiával mindenkiben feléled valamiféle játékosság és könnyedség a kommunikációval kapcsolatban. Vasárnap pedig a Vénusz int búcsút otthoni környezetének a Bikában, és felölti az Ikrek könnyed és mosolygós köntösét. A csütörtök éjszaka jósló álmokat ígér, érdemes figyelni az üzenetére. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók. Asztrológiai elemzés készítése.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

A hét elején még küzdhetsz olyan problémákkal, hogy miképp erőltesd rá az akaratodat, a gondolataidat és véleményedet a környezetedre, ami bosszúságot okozhat, de mégsem leszel képes engedni a huszonegyből. Szerdán fordul veled valami és mosolyogva teszel az egészre nagyívben, mert rájössz, hogy nincs is akkora jelentősége. Csütörtöktől kifejezetten kellemes heted lesz.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

A heted a búcsúról szól, de ami távozik tőled, engedd örömmel és megelégedettséggel, hogy jobb formában térhessen vissza hozzád, ha újra itt lesz az ideje, mert minden a végtelen körforgás része. Alapvetően jól vagy, a heted is jól fog telni, olyan Bikás, békességgel teszed a dolgod és örülsz a tavasznak és az eddig elért eredményeidnek. A hétvégén azért lesz egy kis pezsgés körülötted, frissítő energiák érkeznek hozzád.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfő? Kösz, de kösz nem! Kedd? Húzzuk ki valahogy! Szerda? Érzem, hogy lassan jobb lesz! Csütörtök? Na, végre! Csütörtöktől gyorsan be fogod tudni hozni azokat a dolgokat, amikkel a hét elején akadoztál, és végre azt érzed, hogy jut elég levegő a tüdődbe, a testedbe, az életedbe, az összes sejted átjárja valamiféle megújulás érzése és ez most hetekig veled is marad.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn készülj, akarom mondani, ne készülj semmire, csak hagyd, hogy sodorjanak az események, úgyse az lesz, amit szeretnél. Kedden könnyen vitás szituációba keveredhetsz akaratodon kívül. Szerdán, szokatlanul aktívnak, pörgősnek és tettre késznek fogod magad érezni, eredményes napot zárhatsz. Csütörtök és péntek érzékeny leszel. A hétvégén visszatér a szerdai formád, igazán elégedett leszel a hétzárással.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn kicsit bemerevedettnek érezheted magad, aminek keddre nyoma vész, és azt kezded majd érezni mintha az agyadat valami prémium üzemanyaggal kezdenék feltölteni, amitől életvidámmá, játékossá, és kreatívvá válsz. Csütörtökön és pénteken sértődékeny leszel. Tudd, hogy Te a büszkeség és az önérzet feliratú ablaknál kétszer álltál sorba a leszületéskor, úgyhogy nem biztos, hogy valóban van okod a duzzogásra. A hétvégén aktív, lendületes, vidám és társaságkereső leszel.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn és kedden szépen haladsz a terveiddel és a feladataiddal, majd szerdán mintha valami csintalan játékos manó összevissza kuszálna mindent a fejedben és jól felépített rendszereidben. Kicsit engedj most ennek a lazaságnak, nem kell mindig az a fene nagy tervszerű, pontos és következetes kimértség. A szerdai és csütörtöki érzékeny hangulatot, hétvégén a tettre kész és aktív frissesség fogja felváltani.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn és kedden még határozottnak és tervszerűnek érzed magad, majd szerdától megbillen a mérleg és újra a jól ismert komfortos döntésképtelenség állapotában találod magad, Érzékennyé is válsz a hét második felére. Ha teheted, ne hozz most fontos döntéseket. Csütörtökön figyelj az álmaidra, azon se lepődj meg, ha pénteken, feszülten és sírósan ébredsz. A hétvégén óvatosan bánj a késsel, ollóval, tűvel.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn és kedden a jól megszokott ritmusban teszed a dolgod, s a – Mi van veled kérdésre, csak ennyit tudsz most mondani; – nemsoksemmi. Szerda, szombat, vasárnap, ezek a teremtő napjaid a héten, ezekből fogod tudni a legtöbbet kihozni. Csütörtökön éjszaka jósló álmokat hozhat számodra a pihenés, ezért, péntek reggelre, kalkulálj kicsit nyugodtabb ébredezési időt magadnak, hátha meg tudod fejteni az üzenetet.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn ne beszélj, vagy ha beszélsz, tudd, hogy a szokásosnál is nagyobb túlzásokban fogod kifejezni magad, és tuti, hogy félreértik majd, bármit akartál átadni. Ne sértődj meg, ha nem értik a szellemiséged. Keddtől könnyebb lesz, benned is elindul majd valamiféle könnyedség, pajkosság, a kommunikációval kapcsolatban. Csütörtökön és pénteken a lelked húrjai pengnek majd, hétvégén pedig vitába bonyolódhatsz érzelmi ügyekben.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

A hétfő sűrűre sikerül annyira, hogy egész hétre be tudod osztani a hétfői teendőket. Kedden még elég jól haladsz, de szerdától zavar támadhat körülötted. Azzal tudod a javadra fordítani a megváltozott energiákat, he nem ragaszkodsz az elveidhez, hanem a tőled telhető legnagyobb rugalmassággal kezelsz mindent. A hétvégéd vitásra, vagy aktívra sikerülhet, válasz ki, hogy meylik esik most jobban.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn úgy fogod érezni, mintha egy végeláthatatlan feladatlista lenne a kezedben és az esélytelenek nyugalmával, vagy feszültségével fogod indítani a heted. E miatt a túlterhelt érzés miatt, a környezeteddel is összetűzésbe kerülhetsz. Szerdától fellélegezhetsz, tényleg olyan érzésed lesz, mintha plusz levegőhöz jutnál és jó érzéssel fog eltölteni. A hétvégén is remek hangulatban és formában leszel.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.05.03. – 2021.05.09.

Hétfőn ne tervezz nagy dolgokat, sok feszültséggel fogsz találkozni, de szerencsére nem tart sokáig. Kedden kicsit már könnyebb lesz és szerdától megered a nyelved, mindenről IS beszélni fogsz, és mindent IS kommentálni akarsz majd. Találj ennek az energiának megfelelő környezetet, hogy ne menj mások agyára a közléskényszereddel. A hétvégéd vidáman és energikusan tudod eltölteni, könnyedén tovább lépsz egy szombati apró kellemetlenségen majd.

Személyes horoszkóp elemzés

Share This