+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti általános horoszkóp: Feszült hét várható.

Kedden reggel teljesedik ki a telihold, de már hétfőn is erősen érzeteti majd a hatását, és még szerdán is csak kóvályogni fogunk. Kedden a telihold mellett további nehezítő fényszög energiák érkeznek. A teliholdról és nehezített 27- i napról külön is írok majd. Szívből jövő tanácsom erre a hétre, hogy csak csütörtöktől kezdd el. Hétfőtől-szerdáig pedig csak kapcsolj csendes megfigyelő, és békés-létezés üzemmódba. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók. Személyes horoszkóp elemzés.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Erőtlennek érezheted magad, uralkodó bolygód a Mars jegyváltása miatt. A Marsod most a Rák csillagkép területére érkezett meg, ami olyan érzésként jelentkezhet nálad, mint amikor egy meggyújtott, kátrányos, vörösen izzó, lángoló, kifeszített nyílvesszőt, egy békésen hullámzó, langyos tóba mártanak ahelyett, hogy kilőnék. Hagyj időt magadnak az átállásra, ez a heted erre fog elmenni.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

A hét eleji teliholdas és kvadrátos feszültséget leszámítva, köszönöd szépen jól vagy. Élvezd ezeket a heteket, most minden neked és érted áramlik az energiamezőben. Szerdától kicsit lazíthatsz a gyeplőn, mert elindulnak az elengedési folyamatok nálad ebben a hónapban. Jól teszed, ha most egy kicsit csak lógatod a lábaid.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

A hét elején te se nagyon tervezd túl magad és számíts rá, hogy a feszült és robbanékony helyzetek átszínezik a heted elejét. Alapvetően elég jó formában vagy, stabilnak érzed a gondolataid és a kommunikációd, de azért ne bízd el magad túlságosan, mert a Mars jegyváltása miatt hajlamos lehetsz most a durcázásra.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

A telihold rád mindig különösen erősen hat, hiszen a Hold az uralkodó bolygód. Figyelj oda magadra a hét elején nagyon. A közlekedésben légy óvatos és körültekintő. A hét második felétől már kicsit könnyebbnek fogod érezni a napokat, de hajlamos lehetsz most a puffogásra és az önsajnálatra, a Mars miatt. Figyelj a héten az álmaidra, sok üzenetet tartogatnak most neked.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Nagyon túlterhelt vagy most minden téren, és a hétfő csak a kezdet. Az egész hetedet elcserélnéd szíved szerint egy középkategóriás hónapért. Ritkán fordul veled ilyen elő, de most valahogy erőtlennek érzed magad, nem csoda, hiszen egy bolygó sincs most tüzes jegyben, ami táplálni tudna téged, és az uralkodóbolygód is tartós nehezített fényszöget kap most. Az önuralom legyen veled a héten.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

A hét elején figyelj a közlekedésben, mert a telihold mindig kifejti a hatását az utakon. Alapvetően egész jól vagy és kellemes földhözragadt tervszerű módon tudsz haladni a dolgaiddal. Neked ez az égi feszültség most hajtóerőként is könnyebben nyilvánulhat meg, használd ki, hogy jó erőben érzed magad.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Nehezen, feszülten és bizonytalanul indul a heted, mintha a világ ellened dolgozna. Olyan érzésed lehet, mintha egy kalandpark akadálypályán lépdelnél a legváratlanabb szituációs helyzetekbe csöppenve. Telihold után úgyis mindig az elengedési folyamatok indulnak el, hát, engedd el ezt a hetet! Próbáld megőrizni a belső békédet, a hét végére kisimulnak körülötted a dolgok.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Próbálom óvatosan megfogalmazni, bár nálad erre semmi szükség, szerencsére. Szóval, kösd fel a gatyád! Minden hangszeren játszol majd a héten. Lesz itt feszültség, érzékenység, sértődékenység, elszánt motiváltság, és a múltból is érkeznek lassan olyan dolgok, amikről azt gondoltad, hogy már rég túl vagy rajta. Ha tudatos vagy, akkor mély rétegekből tudod most felhozni azt, amivel dolgod van.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Kettősség van benned, egyrészről nem vagy túl jó formában, bár a tavasz enyhít valamit az alapvető energiavesztett állapotodon, de azért érzed, hogy ez korántsem az igazi nyilasos egyensúly. Másrészről viszont érzed az optimista zsigereidben hamarosan valami csodajó dolgok érkezik hozzád, és ez így is van. A hét eleji teliholddal te is légy óvatos, a szenvedélyed nehogy vitába torkolljon.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Mindenkinek meg fogod mondani a magadét, gondolatban mindenképp, de lehet, hogy most szavakban és tettekben is olyan „Csernusos” leszel, hogy még magadon is meg fogsz lepődni. Azért próbálj megfontolt és következetes maradni, mert az indokolatlan odamondások, villámcsapásként üthetnek vissza rád a héten.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

Figyelj hét elején a szavaidra, mert akaratlanul is kibukhat belőled valami olyan, amit nem biztos, hogy ki kéne mondanod. Túlterheltnek érezheted magad, és ez hét most valóban feszültnek és hajtósnak ígérkezik. Viszont, ha úgy döntesz, hogy felveszed a ritmust és a javadra fordítod a külső nyomást, akkor eredményes hetet zárhatsz, kellő megelégedettséggel.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.04.26. – 2021.05.02.

A hét eleji telihold megbolygathatja az álmaidat, de egyben érdemes is figyelned a tartalmára, mert a tudatalattid mély rétegeiből hozza most felszínre az információkat. Hullámzó és fárasztó heted lesz, próbálj minél többet pihenni a napok végén, hogy ne merülj ki teljesen. Tölts minél több időt a napfényben, úgy fog most hatni rád, mintha lenne egy tartalék akkumulátorod.

Asztrológiai elemzés készítés

Share This