+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti általános horoszkóp

Az elengedési fázis második hetébe lépett a Hold. Ezen a héten még alkalmad lesz minden, téged már nem szolgáló téma elengedésén, megengedésén dolgoznod, vagy átadnod teljes megadással a mindenségnek, hogy a lehető legjobb helyzetek és lehetőségek jöjjenek majd a helyükre a 8- i újhold utáni két hétben.

A heti aktuális témák a következők: A realizálódó érzelmi és akarati síkok, (Vénusz és Mars a Szűzben) kerülnek szembe a hencegő, magamutogató, önpromótáló megnyilvánulásokkal (Merkúr az Oroszlánban). Asztrológiai elemzés

 

KOS: heti általános horoszkóp

Kicsit nyugodtabbak a napjaid végre, szerintem már te is vártad ezt a racionálisabb időszakot. A héten jól szervezetten és pontosan fogsz tudni haladni a dolgaiddal.

 

BIKA: heti horoszkóp

Próbára teszi a rugalmasságotokat a mindenség. Úgy érezheted, hogy túl instabil a világ most körülötted, pedig a rugalmasság a túlélés egyik leghatékonyabb módja. Ezt a hetet, szenteld a spontaneitás gyakorlására.

 

IKREK: heti általános horoszkóp

Számolj tízig, százig, gondold át még legalább kétszer, és csak utána szólalj meg a héten! Nagyon megnyerő formában leszel ami könnyen válhat nevetség tárgyává, ha nincs valós tartalma  a mondandódnak.

 

RÁK: heti horoszkóp

Kellemes heted lesz, útjára tudod engedni mindazt, amivel már jó ideje küzdesz, hadakozol, de valószínű, hogy csak szélmalom harcot vívsz, és ennek a tiszta realitása most meg tud érkezni hozzád békésen és továbbengedő módon.

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp

A szokottnál is megnyerőbb formában lesztek a héten, bárhol, bárkivel szemben, bármiből ki fogjátok tudni dumálni magatokat. Bárhol, ahol gondolataitokat kell szavakká formálnotok, nyert ügyetek lesz.

 

SZŰZ: heti horoszkóp

Nagyon aktív időszakot éltek, és ez az aktivitás még ezen a héten is végig ki fog tartani. Használjatok ki minden utatokba kerülő lehetőséget és alkalmat. Nem délibáb, most valóban jól alakulnak a dolgaitok.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp

Stabil energiák érkeznek hozzátok a héten, talán túl kritikusak is lehettek magatokkal vagy környezetetekkel érzelmi téren. A kritika építő dolog, ha nem fordul át kioktató kritizálásba.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp

A praktikumokkal, a tervezéssel és a tervehetőséggel leszel a héten elfoglalva. Ne csodálkozz, ha örömödben vagy kínodban, kitör belőled egy váratlan oroszlánüvöltés, öröm, vagy könnyek formájában.

 

NYILAS: heti általános horoszkóp

Neked amúgy sincs gondod azzal, hogy hogyan kell megnyerni másokat önmagad számára, de ez a hét hatványozottan támogatja a meggyőzés erejét nálad.  A héten különösen figyelj a mondandód tartalmi részére is.

 

BAK: heti általános horoszkóp

Az érzelmeiddel és reakcióiddal jól fogsz tudni bánni a héten, de a szavaidra nagyon figyelj oda, nehogy óriási blamába keveredj egy nagyon odaillőnek tűnő, karakteres kijelentés, kinyilatkoztatás miatt.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp

Kellemes hétre készülhetsz, elemedben leszel, némi nosztalgikus hangulattal fűszerezve. Talán a múltból visszaköszönhetnek helyzetek személyek, akikkel még van dolgod.

 

HALAK: heti általános horoszkóp

Keress magadnak szabad választási lehetőségeket ezen a héten, továbbra is jelen van a szabadság és szabadosság igénye a mindennapjaidban. A hetedbe a kreatív gondolkodás játékosságát fogod tudni becsempészni.

Horoszkóp készítés

Share This