+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Pörgős hétfő után, kedden érkezik a nyugalom és a megpihenés.

A kedd esti újhold segíteni fog nekünk, hogy az elmúlt két hét, vagy talán, a már régebb óta cipelt terheket is magunk mögött hagyjuk. A Bika újhold a megbékélés érzését hozza most el nekünk. Újhold napján érdemes gyertyát gyújtanod, és átgondolnod, hogy miben szeretnél fejlődni, megújulni, többé válni. Újhold napján a legsötétebb az éjszaka, és ez után az éjszakai sötétség után napról napra egyre nagyobbnak fogjuk látni a Holdat. A következő két hét a növekedés, fejlődés, beépülés időszaka lesz. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.  Személyes Horoszkóp készítés.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn nagyon szerencsés napod lesz, érdemes odafigyelned a lehetőségekre, mert aznap neked zenélnek odafent és idelent. Vegyél kaparós sorsjegyet. Kedden hirtelen rád tör a nyugalom, ezt megélheted áldásként, de frusztrálhat is, te választod meg, hogy melyik aspektusból éled meg az újhold nyugalmát. Csütörtöktől játékos és huncut hangulatban leszel, a vasárnap érzelgősre sikeredhet.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

A hétfői feszültség után kedden végre úgy érzed, hogy mindin rendben van a világban, és ez az érzés még szerdán is veled lesz. Ez az újhold, most rád hat a leghangsúlyosabban, érdemes tudatosan használnod az erejét. Csütörtöktől a kommunikáció kerül előtérbe, ne akarj elmenekülni a beszéd, az írás és az önkifejezés egyéb formáitól, próbáld inkább játékosan felfogni. Vasárnap alkalmas lehet, egy kellemes családi programra.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn türelmetlennek érezheted magad, ezért a gyorsan megoldható teendőkkel érdemes foglalkoznod. Kedden este, újhold napján írj egy listát, vagy beszélgess valakivel arról, hogy miben is várod most a fejlődést a gyarapodást az életedben. Szerdától nagyon jó passzban leszel, könnyedén, rugalmasan, beszédesen, mosolygósan telik majd a heted. Pénteken vegyél kaparós sorsjegyet, a szerencse húrjai most nálad is rezegnek.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn feszülsz kicsit, úgy érzed túl lassú vagy a többiekhez képest, majd kedden valami csoda folytán képes leszel bedobni a gyeplőt a lovak közé, és csak hátradőlve nézni, ahogy baktat a szekér veled. Kedden, az újhold neked is lehetőséget ad, hogy megújulj testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt, érdemes egy gyertya emellett elmerengened, mire is szeretnéd ezt a z energiát fordítani a következő két hétben. A hét második fele szuper lesz, péntektől vasárnapig nagyon kellemes napok várnak rád.

OROSZLÁN: heti általános 2021.05.10. – 2021.05.16.

A hétfőbe tüzes lendülettel vágsz bele, de csak olyan dolgokkal érdemes foglalkoznod, aminek azonnali eredményei lesznek, mert a keddi újhold, már a kényelem és a lustálkodás energiáit hozza be a hétköznapjaidba. Kedden és szerdán akkor leszel jól, ha türelmet igénylő dolgokkal foglalatoskodsz, vagy csak pihensz, ha megteheted. A hét második felében játékos kiscicává válsz, incselkedős hangulatban leszel. Vasárnap pedig az önérzeted lesz a maximura tekerve, védd meg az oroszlánszíved a sérülésektől.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn gyorsan intézz el minden halasztást nem tűrő feladatot, mert a kedd és szerda lassú és kényelmes lesz. Az újhold, mindig megállítja kicsit az embert energetikailag, a sötétség lelassít. (kivéve a denevéreket) Szóval, kedden este ülj le és gondold át, hogy mivel kapcsolatban várod a gyarapodást és teszed majd meg a szükséges lépéseket is, hogy ne csak a Hold melózzon a következő két hétben. Csütörtöktől, beszédesebbé, ötletgazdagabbá, vidámabbá válhatsz. Vasárnap lesz majd valami, ami érzékenyen fog érinteni.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn csak kapkodod a fejed, hogy merre is indulj a feladattengerben, ami rád zúdult. Kedden valami megmagyarázhatatlan nyugalom lesz rajtad úrrá és emiatt sokkal jobban fogsz tudni haladni mindennel. Kedden este az újhold sötétségében, gyújts egy illatos gyertyát, és meditálj rá a következő két hetedre, hogy mivel kapcsolatban szeretnél fejlődést elérni. A hét második felében úgy érzed majd, minta az elméd ráncfeltöltésen esett volna át. Könnyedén jönnek majd a jobbján jobb gondolatok, jól és eredményesen fogsz tudni beszélni, bárhol is kell majd megszólalnod. Vasárnap olyan dolgokat tegyél ami építi a lelked.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Energikusan indítod a heted, de csak a hétfőt tervezd pörgősre és vegyél kaparós sorsjegyet, nagy az esélyed a jó szerencsére! Kedden az újholddal ülj le kicsit beszélgetni. Mondd el neki, hogy miben szeretnél megújulni a következő két hétben, hogy mivel kapcsolatban kéred a segítségét, támogatását. A kedd és szerda nyugodt lesz, ne is akard siettetni ezeket a napokat. Csütörtöktől beszédes hangulatban leszel és könnyedebben tudod venni a dolgokat. Vasárnap hiperézékeny hangulat várható nálad.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn még pezsegsz, keddre pedig kipukkansz. Ne aggódj nem végleg oltották le a lámpát, csak egy kis pihenőt kaptál. Kedden este gyújts egy gyertyát és gondold át, mi az amit növeszteni, ápolni, gyarapítani szeretnél a következő két hétben, és ennek tudatában pihenj rá a hét második felére, mert csütörtöktől beindulnak nálad a szellemi és kommunikációs energiák, csak úgy szárnyalni fogsz. A pénteki Jupiter napjegyváltás is erős hatással lesz rád. Sokkal érzelgősebb időszak jön most számodra.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn túlpörgettetnek érzed a napot, de ne aggódj, ez csak átmeneti. Kedden és szerdán már jól fogsz tudni haladnia dolgiddal és a kedd esti telihold neked is felteszi majd a kérdést, hogy mivel kapcsolatban tervezhet veled gyarapodás, növekedés címszó alatt a következő két hétben. Ha lesülsz kedden és megtervezitek a következő kétheti munkát, segíteni fogja a mindennapjaidat. A hét második felében kedved támadhat egy kiadós beszélgetésre valakivel, vasárnap pedig egy kellemes családi programmal koronázhatod mega heted.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn tevékenyen veted bele magad hétbe, kedden és szerdán mintha húznák, nyúznák a napjaid, mint a rétestésztát. A kedd esti újholddal neked se ártana leülnöd, beszélgetni egy kicsit, és elmondani neki, hogy mik azok a dolgok, amikkel kapcsolatban fejlődni szeretnél a következő két hétben, na, meg úgy az életedben általánosan. Csütörtöktől beindul a szellemi pörgés, az ötletparádé nálad. Vasárnap próbálj pihenni és ne megsértődni minden apró cseprő dolgon.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

A heted feszülten indul, de a keddi újhold, valóban megújulást hoz neked. Szánj időt rá kedden este egy kedves gyertyafény mellet, hogy átgondolod, átérzed, mivel kapcsolatban várod a változásokat az életedben. A kedd és a szerda lassú békés lesz számodra. Pénteken pedig uralkodó bolygód a Jupiter, hazaérkezik a Halakba. Ünnepelj, csodálatos energiákat hoz neked a következő egy évben.

Asztrológiai elemzés készítés

Share This