+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Heti általános horoszkóp

Lassulj le! Az elmúlt hetek pörgése egy kicsit átalakul a héten a Nap jegyváltásával. Ahogy a Nap elhagyja a Kost és belép a Bikába, elindulnak a stabil és látható eredményeket hozó folyamatok. A hét első felében fizikai szinten fogod érezni a lassulást. Olyasmi érzés lesz, mint amikor az autópályáról beérsz a városba, és az amúgy normál, 50 km/h tempó csigalassúnak tűnik a 130 km/h autópálya utazó sebesség után. Ezt a lelassulást követi majd a hétvégi szellemi átrendeződés is, amikor a Merkúr elhagyja az Ikrek csillagkép területét és megérkezik a lassú és érzelmes Rákba. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak  Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók. Asztrológiai elemzés készítés.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Ne aggódj, minden rendben van, csak kicsit megvisel az energiaváltás, amit a csillagjegyedtől búcsúzó Nap okoz. Erőtlennek, enerváltak, búsnak érezheted magad. Még az is lehet, hogy sírósan indul a hétfő. Ezt a hetet ne akard már nagykanállal falni, elég lesz, ha a kedvenc teáskanaladat előkapod a fiókból és azzal falatozol a héten. Hagyd, hogy sodorjanak a mindennapok, majd a jövő héten irányba állsz. Ami fontos, az akkor is várni fog téged, ami ne fontos az meg úgy van jól, ahogy van.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Felüdülés lesz számodra ez a hét. Végre a te energiáid kerülnek a népszerűségi lista élére a mindenségben. A hét elejét boldog érzelmi megelégedettséggel indítod, szívesen teszel a családod vagy szeretteid kedvére. Szerdán és csütörtökön üzleti dolgaiddal kapcsolatban leszel eredményes. Pénteken az egész hét lemaradásit pótolni tudod, így jogos megelégedettséggel dőlhetsz hátra és indíthatod a hétvégét, ahol szuper hangulatban kedvedre való programokkal telik majd az idő.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét első két napjában ne akarj senkit semmiről meggyőzni, érzékeny és sebezhető hangulatban leszel, és a jó kis kommunikációs szupererőd most csődöt mondhat, ha érzelmi nyomás alá kerülsz. Ellenben biztonságos közegben, ha van lehetőséged lelkizni kicsit, az biztos, hogy most a  hasznodra fog válni és olyan terhektől szabadulhatsz meg, amiket már régóta feleslegesen cipelsz magaddal. A hét közepén már elemedben leszel, pénteken nagyon jól fogsz haladni a teendőiddel, ha tárgyalnod vagy fogalmaznod kell a héten, próbáld péntekre időzíteni. A hétvége kellemes társaságot és jó hangulatot ígér neked.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Alapvetően az egész heted jól alakul majd. Végre érzel egy kis nyugalmat, békét, hazaérkezést. Hétfőn és kedden, ha teheted, maradj otthon és élvezd a szeretteid társaságát. A hét közepére időzítsd azokat a dolgaid, ahol szükség van a megnyerő és magabiztos hozzáállásodra, fellépésedre. A péntek, a logikus és praktikus teendőké, a hétvége pedig a siker hétvégje lesz számodra. Most kezdődik a számodra komfortosabb tempó, ami egy hónapon keresztül segíti az életed mindennapjait.

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Hétfőn és kedden anyaoroszlán, vagy apaoroszlán hangulatban leszel. Bárki, aki a „falkád” tagjaira, akár csak egy rossz pillantást vet, jobban teszi, ha felhúzza a nyúlcipőt, mielőtt veled találja szembe magát. A hét közepén nagyon elemedben leszel, magabiztosnak és vonzónak fogod érezni magad, és erre meg is lesz minden okod. Időzítsd ezekre a napokra, azokat a dolgaidat, amikben a héten sikert szeretnél elérni. A pénteket melósnak és szürkének fogod érezni, de a hétvége meglepő fordulatokat tartogat a számodra, légy nyitott rá.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Ha teheted, a hét első napjain foglalkozz az otthonoddal és a családoddal, neked és nekik is jót fog tenni. A hét közepén, bátornak fogod érezni magad, ha van olyan dolog az életedben, amihez jól jönne egy extra adag bátorság, időzítsd szerdára és csütörtökre, hogy sikerrel járj. Pénteken nagyon jól fogod érezni magad és igazán hasznos napot tudhatsz majd magad mögött. Hétvégén pedig olyan dolgot tegyél, ami a szépérzékedre van hatással, duplán fogsz tőle töltődni.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Na, végre! Ilyesmi érzéssel indul a heted, kellemes tempó, kellemes érzések, szép tavasz, szinte mára levegőbe is szerelmes tudnál lenni. Hétfőn és kedden csak lődörögsz és álmodozol, most ne is akarj sokkal többet, ami fontos, az úgyis megvár, ami nem fontos, azért meg nem kár. Szerdán és csütörtökön nagyon jó lesz a kisugárzásod, érdemes ezekre a napokra időzítened azokat a teendőket, ahol fontos a megjelenés. Pénteken a praktikus teendőkkel fogsz jól boldogulni, a hétvége pedig mintha neked lett volna megírva, bármibe is kezdesz az jól fog elsülni.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét eleje próbára teszi majd az érzelemvilágodat, de a megérzéseidre is hatni fog, ha az EGO üvöltését lecsendesíted, és kicsit elkezdesz befelé figyelni, hasznos információkat kaphatsz magadtól a hét elején. A hét közepén vonzónak fogod érezni magad, ne lepődj meg, ha ezt mások is észreveszik, fogadd és fürdőzz a bókokban. Pénteken már munkagép üzemmódba váltasz és nagyon eredményes nap elé nézel. A hétvége a szerelemé és a szépségé.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét elején, ha valaki azt mondja, hogy kissé hiperérzékeny vagy jobb, ha elhiszed, és nem bocsátkozol vitába, mert alul fogsz maradni. Ellenben szerdán és csütörtökön már meglepő fordulattal és tüzes önbizalommal fogsz tudni kiállni magadért, jól fogod tudni képviselni magad bármilyen életszituációban, használd ki ezt a két napot az érvényesüléssel kapcsolatban. Péntekre tervezd az ügyes bajos teendőket, és ne rövid péntekre számíts. A hétvégén pedig menj társaságba, vagy bárhogy is, de járj a saját kedvedben kicsit!

BAK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Kicsit lagymatagnak érzed a hét elejét, szeretnél inkább otthon maradni és csak ne szóljon hozzád senki állapotban lenni. Szerdán és csütörtökön azzal vádolhat meg a környezeted, hogy lekezelő vagy és lehet, hogy igazuk lesz. A hétvégén minden elmaradásodat be fogod tudni hozni. Vasárnap pedig meglepő igényed támadhat a társasági életre, az is lehet, hogy összetrombitálsz egy meghitt családi vasárnapot. Lélekgyógyászat.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

A hét elején sebezhetőnek fogod érezni magad, valahogy nem fogsz tudni a szokott erővel kiállni magadért. Kedden és szerdán már megújult, büszke energiákkal feltöltve és ügyes, kreatív módon oldod meg a rád váró feladatokat. A hétvégén is lehet, hogy inkább a munkát választod majd, és jól is fogsz haladni vele. Ha pihenő napjaid vannak a hétvégén, akkor most az olvasás igazán ki tud majd kapcsolni téged, vagy a praktikus teendők elvégzése is gördülékenyen fog menni.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.04.19. – 2021.04.25.

Érzékeny hétfő, érzékeny kedd, érzelmesen kezded a heted. Azt érezheted, hogy téged mindenki csak kihasznál, de tedd fel a kérdést magadnak, vajon tényleg vágysz arra, hogy békén hagyjanak, és ne legyen szükség a segítségedre? (Nem hiszem) Nyilván a mértéken és a határokon mindig van mit csiszolni. Szerdán és csütörtökön még mindig a hét eleji sérelmeidet vizsgálod az önérzeted szűrőjén keresztül, csak a hét végére tudsz majd megnyugodni és objektív szemmel nézni a világot. Most kivételesen talán jól is fog esni a csillámpor nélküli létezés állapota.

Horoszkóp elemzés

Share This