+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Névtelen terv 2021 02 05T182752.903

KOS: Feszült hétre számíthatsz. Kizárólag az anyagi dolgok, és az életben való boldogulás kérdései foglalkoztatnak majd. Most jobb is, ha ezekre fókuszálsz, de azért légy vele tisztában, hogy nem mindenki van ebben a periódusban, mint te. Ha hétvége sírósra, vagy gyámoltalanra sikerül, ne aggódj, hétfőtől újra erőd teljében leszel.

 

BIKA: A feszült időszaktól függetlenül, a hét első felében erősnek és stabilnak érzed majd magad és jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal, használd ki ezt a pár napot. Szerdától váratlan fordulatokra számíthatsz, a hétvégét pedig jobban teszed, ha teljes mértékbe az élvezeteknek szenteled, máshoz úgyse lesz kedved, se erőd.

 

IKREK: A hétfő, kedd, a csendes túlélésé lesz. Ezt a két napod akkor tudod jóra fordítani, ha magadban tervezgetsz. Szerdától már óvatosan elkezdhetsz beszélni, de figyelj rá, hogy a szabados fogalmazás nem mindenhol állja meg a helyét. Hétvégén figyelj az álmaidra, mert te különösen ügyes vagy az értelmezésében.

 

RÁK: Kemény, merev, puha, ezt fogod érezni a héten. A hét eleje mogorva, kemény hangulattal, a hét közepe merev gondolatokkal, a hétvége, puha érzelmes boldog áramlással fog telni számodra. Akkor tudsz most jól haladni majd a hétköznapokban, ha az elengedésre, megengedésre fókuszálsz. Jusson eszedbe, ha valami nem sikerül, az most úgy van jól!

 

OROSZLÁN: Hm, erős, akaratos, igen harcias kedvedben leszel a héten. Jó lesz, ha olyan helyeken próbálsz érvényt szerezni az akaratodnak, ahol nem nagy baj, ha megbántasz másokat. Bárhogy is alakul, jobb, ha számolsz azzal a héten, hogy nem minden helyzetben leszel képes méltóságteljesen viselkedni. A hétvégén már bújós kiscicává alakulsz majd, dorombolj kedvedre. Asztrológiai elemzés.

 

SZŰZ: Bár uralkodó bolygód a Merkúr, most nincs elemében, mégis kellő következetességgel és tervszerűséggel tudod indítani a hetedet. Szerdától már jobban teszed, ha elengeded az irányítás és kontroll kényszered, így a hétvégéd olyan jól alakulhat majd, ami jó időre feltölti az érzelmi szükségleteidet.

 

MÉRLEG: A hét elején úgy érzed, hogy kizárólag elvégzendő feladatokból és határidős teendőkből áll az élet. Szerdára megérkezik hozzád a szabadságvágy gyorsvonata. Ha a hét elején együtt dolgoztál a szigorú következetes energiákkal, akkor szerdától felrakhatod a lábaid az asztalra és átlébecolhatod magad az érzelgős hétvégédbe.

 

SKORPIÓ: Erő, feszültség, változás, átalakulás, ez a műsor a hétre. Akkor vagy jó úton, ha törekedsz, de nem erőlködsz, ha harcolsz, de nem háborúzol, ha érvelsz, de nem manipulálsz. A hétvégére el fogsz fáradni, nagyon. Pihenj, sírj, álmodozz, hétfőn erőd teljében indul majd a hét.

 

NYILAS: Kellemes heted lesz. Ha a hét elején következetesen sorra veszed a teendőid, meglepően könnyen és hatékonyan fogsz velük boldogulni. Szerdától figyeld az újító ötletek felvillanását a gondolataidban, jó inspirációk születhetnek benned. A hétvége pedig az érzelmeké és az álmodozásé.

 

BAK: Erősnek és stabilnak érzed magad a héten, de ne lepődj meg, ha folyamatosan villámszerű, nem várt, feszült szituációkban kell majd helytállnod. A hét második felére iktass be elvonulós, csendes, énidőt magadnak. A hétvégén figyelj az álmaidra, mert tiszta információkat hordoznak számodra.

 

VÍZÖNTŐ: A hét elején túl soknak érezheted a szabályt és a kötelezettséget, tudd le, amit le kell tudnod, jobban jársz. A hét második felétől jobb, ha nem tervezel semmit, csak élj az élet kínálta lehetőségekkel, így jársz majd a legjobban. Hétvégén hullámzó érzelmi állapotban leszel, néha még téged is megterhelhet a spontenaitás.

 

HALAK: Nehéznek érzed a hét elejét minden szempontból, de ne aggódj, szerdától elindul majd benned az ötletgyár, hogy a hétvégéd miként tudod a legromantikusabbá, legpihentetőbbé varázsolni magadnak. Péntektől figyelj az álmaidra, mert sok – sok információt kaphatsz, ami hasznodra válhat.

írta: Sándor Zsuzsanna Ilona – SZsI asztrológus

Share This