+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok Csillagok!

Holdistennők sorozat – Újhold a Rákban

  1. lap

A Rákhoz Héra istennő kapcsolódik, akit Zeusz feleségeként az ég istennőjének is neveznek. Héra, az érett, méltósággal és bölcsességgel teli női minőség megtestesítője, aki a béke és a harmónia őrzője. Aki nem küzd feleslegesen, de ami az övé azt óvja, védi , gondozza, neveli, és mindennél jobban ragaszkodik hozzá. A szelíd de ellenállhatatlan erő képviselője. Mottója az, hogy mindig van békés megoldása is  a dolgoknak.

  1. lap

A Rák a kardinális víz minőséget áramoltatja, ami annyit jelent, hogy az érzelmek kapnak kardinális módon hangsúlyt a mostani újhold napjaiban. Ez az idő amikor nem mások elvárásainak, hanem saját magad értékrendszerének kell megfelelned. Ez az az időszak, amikor a sérülékeny és érzelmes oldalad kizárólag rád tartozik, vonj páncélt magad köré, és csak önmagaddal törődj, hogy számodra mi jó most érzelmileg.

  1. lap

A lovag mottója: Ösztönös védelmezés. Ez a lap arra emlékeztet, hogy képes vagy védelmezni magad és védeni azokat akik gyámoltalanok és közel állnak hozzád, vagy a benned élő gyámolításra szoruló személyiségrétegeidet. Ez a lap a gondoskodás  és a legmélyebb erő szövetsége. Hős lehetsz, a saját hősöd, de akár más megmentője is.

Az Energiamező – Sándor Zsuzsi asztrológus

Felhasznált irodalom: Caroline Smith és John Astrop

#holdhoroszkóp jhold #rákújhold #newmoon #cancermoon #moon   #holdjóslat #mayhoroscope #csillag #sándorzsuzsi #sandorzsuzsannailona #azenergiamező #energiamező #asztrológus #numerológus #lélekgyógyász #spiritudat #spirituálistudatosság #horoszkóp #holisztikusszemlélet #sorselemzés #személyiségfejlesztés #önismeret #tudatosság #tudatosnő #énidő #horoscope #személyiségelemzés #születésiképlet #horoszkópelemzés #mindfull

 

Share This