+36 30 581 0059 energiamezostudio@gmail.com

Sziasztok csillagok,

Alapvetően nem szoktam cikkezni egyelőre még a fényszögkapcsolatokról, de a mostani Jupiter Mars együttállás mellett nem mehetek el szó nélkül, ha már a NASA is blogol róla az oldalán. 🙂

Az együttállás mint fényszögkapcsolat, egy nap jellegű összeolvadás, mondhatni szövetség, ahogy a nevéből is adódik, együttállást, szoros egymás mellé rendeződést jelent. Az ilyen égi jelenség, felerősíti mindkét bolygónak a kompetenciáit, domináns adottságait. Az együttállás fogalmazta meg szerintem azt a szólás mondást, hogy az ellenségem, ellensége, a barátom.

Annyian írnak ennek a konstellációnak a pánikkeltő és az asló-rezgéstartománybeli hatásairól, hogy ezekkel én nem bővítem az online tér tárházát. Ellenben írok nektek arról, hogy mi minden értelmes és jó dologra lehet használni ezt néhány napot, mikor is Jupiter, aki a hit, a nagy-szerencse, a túlzások, az expanzió bolygója kézen fogja a Marsot, aki a gyújtószikra, a kezdeményező, aktív és tettvággyal teli energikus lendület a mindenségben.

A bolygók kapcsolódási kivetülésének számos variációja lehet, és minden variációnak megvan a lehetősége, hogy a legrosszabbtól a legjobb minőségig érvényesítse az energiáit. Valóban, az ilyen hangsúlyosan bepontosuló konstellációknál a negatív mintázat is felerősödik, de ugyanígy a pozitívumok is előtérbe kerülnek és felerősödnek.

Amit magas szinten kihozhatsz ebből a néhány napból amíg ez a fényszögkapcsolat tart, azok a következők:

– Egészséges mértékű és átgondolt kockázat vállalás, szép eredményeket hozhatnak. Most minden magabiztosságod és meggyőződéssel teli vakmerőséged felezd el, akkor sikerrel járhatsz.

– Befektetéseink, szerződéseink, beruházásaink, tehetségünk, annyit hoznak most, amennyit érnek, jó időszak ez a megmérettetésre, és az értékek valódi felbecsülésére.

– Új kapcsolatokat tudunk most teremteni, hatékonyan együttműködve másokkal, de figyeljünk arra, hogy a ne akarjuk túllicitálni a társainkat.

– Új vállalkozás beindítására vagy a régiek megújítására is kedvez ez az időszak, koncentráljuk a megfelelő időzítésre.

– Energikusak vagyunk, fizikai erőnlétünkre most biztosan számíthatunk. Gondoljuk át, hogy valóban bírjuk e amibe belevágunk és ne csüggedjünk, ha hamarabb pukkadunk ki mint gondoljuk.

Sándor Zsuzsi asztrológus

Share This